johnakos_p20 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Διαθετω συνολικα 130 ευρω. Τι τηλεφωνο κινεζικο μου προτινετε? Και επισης απο ποιο site μπορω να παραγγειλω ωστε να ναι και ελληνικα. Επισης αν υπαρχει κανενα note 3 πχ μαιμου? Η κατι τετοιο που μπορω να βρω?
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Διαθετω συνολικα 130 ευρω. Τι τηλεφωνο κινεζικο μου προτινετε? Και επισης απο ποιο site μπορω να παραγγειλω ωστε να ναι και ελληνικα. Επισης αν υπαρχει κανενα note 3 πχ μαιμου? Η κατι τετοιο που μπορω να βρω? Τις μαιμουδες και τους πιθηκους καλυτερα αστα. Μπες vickmall η minideal και εχει ολοκληρη λιστα με πολλα κινητα του μπατζετ σου.Ριξε μια ματια. 1
eddie1996 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ένα από τα καλύτερα που ξέρω είναι το εξής στα 120 ευρώ περίπου. http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-1s-smartphone-red-rice-1s-msm8228-quad-core-1-6ghz-miui-v5-1g-ram-8g-rom-4-7-inch-hd-screen-3g-wcdma-grey.html Μπορείς να του βάλεις κανονικά ελληνικά επιλέγοντας την Multi-language ROM όσο για το note 3 έχουμε πει επανειλημμένα μακριά από κλώνους μαιμούδες γιατί δημιουργούνται πολλά πρόβληματα με την λειτουργία κτλ κτλ.
Razor_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 το vickmall τί είναι καινούργιο? Ίδιο με το minideal φαινεται.
stamatinho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 το vickmall τί είναι καινούργιο? Ίδιο με το minideal φαινεται. Εχει ιδιο στυλ το σαιτ.3 φορες που πηρα απο εκει μεσα στο καλοκαιρι ολα καλα. Μαλιστα το 1 ηρθε σε 10 μερες με απλο ταχυδρομειο ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα