Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι αυτα http://prntscr.com/4mghnxμετα απο restart του router.

Τι μπορω να κανω ωστε να ανεβασω το upload? αυτη την στιγμη το πραγματικο upload με speedtest εχω 700kbps-800kbps! 

Αν παρω τηλ και τους πω οτι εχω χαμηλω upload και να μου ρηξουν το margin στο 9 θα δω αποτελεσματα;

HOL εχω 24αρα.

Δημοσ.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα, οπότε να μην ανοίξω νέο θέμα. Σε σύνδεση 24άρα :P τα 547 kbps upload θεωρούνται πρόβλημα; Γενικά είχα πάντα κοντά στα 1000 και μετά τη μετακόμιση αυτό μου φαίνεται πολύ λίγο. Να μιλήσω με την εταιρία;

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 547/ 10.048
Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 18,5
Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 35,5 / 27,5
SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,5 / 8,5

Δημοσ.

Καλησπερα, τα στοιχεια της γραμμης μου ειναι αυτα http://prntscr.com/4mghnxμετα απο restart του router.

Τι μπορω να κανω ωστε να ανεβασω το upload? αυτη την στιγμη το πραγματικο upload με speedtest εχω 700kbps-800kbps! 

Αν παρω τηλ και τους πω οτι εχω χαμηλω upload και να μου ρηξουν το margin στο 9 θα δω αποτελεσματα;

HOL εχω 24αρα.

Κοίταξε, πάνω απο 1024 δεν θα μπορέσεις. Αν θές να φτάνει το μέγιστο, ρύθμισε το ρουτερ σε ANNEX M. Αλλά υπάρχει ένα μικρό τίμημα, θα σου φάει 1-2 mbps απο το download.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα, οπότε να μην ανοίξω νέο θέμα. Σε σύνδεση 24άρα :P τα 547 kbps upload θεωρούνται πρόβλημα; Γενικά είχα πάντα κοντά στα 1000 και μετά τη μετακόμιση αυτό μου φαίνεται πολύ λίγο. Να μιλήσω με την εταιρία;

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 547/ 10.048

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 18,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 35,5 / 27,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 6,5 / 8,5

Μίλα με τον παροχο σου πρώτα, να ελεγξουν τα προφιλ της ταχυτητας. Ζήτα επίσης, αν είναι να έρθει τεχνινος, να γίνει μέτρηση στο escalit της πολυκατοικίας, μήπως απλά το πρόβλημα είναι εσωτερικό, οπότε τότε αναλαμβάνεις εσύ να το λύσεις το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...