stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ παιδιά, τώρα που το άνοιξα μετά από ώρες πάλι δεν μου κράτησε την ώρα!!! κ η φωτεινότητα μόνη της 100% !!! Το πιστεύω ότι έχει πρόβλημα και ελπίζω να το αλλάξουν να μην έχουμε παρατράγουδα!!! Ελπίζω στο άλλο που θα φέρουν να μην έχει τέτοια θέματα... Ας ελπίσω ότι ήμουν απλά άτυχος...!!!! Αυτον με την ωρα το εχει κανει σε πολλους.Μονο αν το ανοιξεις και εχεις ανοιχτο wifi δε χανει την ωρα σε περιπτωση που ειναι κλειστο πολλες ωρες.
wind25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτον με την ωρα το εχει κανει σε πολλους.Μονο αν το ανοιξεις και εχεις ανοιχτο wifi δε χανει την ωρα σε περιπτωση που ειναι κλειστο πολλες ωρες. Κ είναι αυτό φυσιολογικό??? και αν κάποιος δεν έχει wifi ή Internet τι κάνει; Άσε το πήγα στο μαγαζί κ θέλουν να το δουν ότι όντως κάνει αυτα τα προβλήματα και λέει θα του κάνει επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων για να το δει από την αρχή...με λίγα λόγια π...ες... Περιμένω να δω τι θα πει αλλά εγώ πίσω δεν το παίρνω.. έλεος!!!! Δεν ξέρω αν θα το αγοράσω καν...κ στην lg λέει ο κάθενας ότι του έρθει...
wind25 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά όλα εντάξει με το κινητό το δέχτηκαν πίσω και πήρα τα λεφτά μου!! Ενώ σκέφτομαι να το αγοράσω από αλλού, αναρωτιέμαι μήπως η συγκεκριμένη παρτίδα (σε άσπρο χρώμα ) είχε πρόβλημα καθώς και μια φίλη μου που το αγόρασε πριν 3 βδομάδες της έβγαλε πρόβλημα με θερμοκρασία και έφτασε να κολλήσει εντελώς!! Αν το έχουν αγοράσει κι άλλα άτομα τον τελευταίο μήνα κ έχουν εικόνα ας μας πουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα