wind25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα σήμερα το lg g2 και από τα πρώτα λεπτά που το χρησιμοποίησα, στο πίσω μέρος στο ύψος της κάμερας ζεστάθηκε πάρα πολυ...αλλά πάρα πολύ...είχα ανοιχτό το wifi κατέβαζε κάποιες εφαρμογές αλλά και μετά που το έκλεισα πέρασε σχεδόν 20 λεπτά και δεν έχει κρυώσει εντελώς. Επίσης έβαλα ένα παιχνίδι να παίξω ( bubble bubble) και όλο ο χώρος πίσω έκαιγε...και στο μπροστα μέρος η οθόνη στο ύψος του ακουστικού!! Ακόμα, μπήκα ιντερνετ να κάνω πλοήγηση και μπήκα σε δύο σελίδες...περίπου 7-8 λεπτά και στο πίσω μέρος είχε ζεσταθεί πολύ!!!! ειλικρινά το προηγούμενο που είχα παίζει να ήταν λιγότερο ζεστό...ή στην χειρότερη το ίδιο!!!!πραγματικά ξενέρωσα.. Κ με κάποιες συμβουλές που μου έδωσαν κάποια παιδιά και ψάχνοντας και λίγο εγκατέστησα το cpu temp και όταν δεν το χρησιμοποιώ ή θερμοκρασία cpu είναι στους 42-46, όταν μπαίνω ιντερνετ για πλοήγηση..έφτασε τους 64. Είναι φυσιολογικό??? η μπαταρία είναι στους 33-38.... Επίσης όταν κάνω επανεκκινήση όταν ξεκινά το κινητό η φωτεινότητα πάντα γίνεται 100% άσχετα που ήταν ρυθμισμένη. Υπάρχει πρόβλημα ή εγώ είμαι προβληματικός;; αν είναι επειδή έχω δικαίωμα 7 ημερών να το δώσω πίσω αν είναι. Ευχαριστώ!!!!
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Αγόρασα σήμερα το lg g2 και από τα πρώτα λεπτά που το χρησιμοποίησα, στο πίσω μέρος στο ύψος της κάμερας ζεστάθηκε πάρα πολυ...αλλά πάρα πολύ...είχα ανοιχτό το wifi κατέβαζε κάποιες εφαρμογές αλλά και μετά που το έκλεισα πέρασε σχεδόν 20 λεπτά και δεν έχει κρυώσει εντελώς. Επίσης έβαλα ένα παιχνίδι να παίξω ( bubble bubble) και όλο ο χώρος πίσω έκαιγε...και στο μπροστα μέρος η οθόνη στο ύψος του ακουστικού!! Ακόμα, μπήκα ιντερνετ να κάνω πλοήγηση και μπήκα σε δύο σελίδες...περίπου 7-8 λεπτά και στο πίσω μέρος είχε ζεσταθεί πολύ!!!! ειλικρινά το προηγούμενο που είχα παίζει να ήταν λιγότερο ζεστό...ή στην χειρότερη το ίδιο!!!!πραγματικά ξενέρωσα.. Κ με κάποιες συμβουλές που μου έδωσαν κάποια παιδιά και ψάχνοντας και λίγο εγκατέστησα το cpu temp και όταν δεν το χρησιμοποιώ ή θερμοκρασία cpu είναι στους 42-46, όταν μπαίνω ιντερνετ για πλοήγηση..έφτασε τους 64. Είναι φυσιολογικό??? η μπαταρία είναι στους 33-38.... Επίσης όταν κάνω επανεκκινήση όταν ξεκινά το κινητό η φωτεινότητα πάντα γίνεται 100% άσχετα που ήταν ρυθμισμένη. Υπάρχει πρόβλημα ή εγώ είμαι προβληματικός;; αν είναι επειδή έχω δικαίωμα 7 ημερών να το δώσω πίσω αν είναι. Ευχαριστώ!!!! Doa και αντικατασταση τη Δευτερα.
wind25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Doa και αντικατασταση τη Δευτερα. Doa??? τι είναι?
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Doa??? τι είναι? Doa 7 ημερων που δινει το καθε καταστημα για αντικατασταση αν υπαρχει προβλημα. Χωρις μα και μου θα ζητησεις αντικατασταση εφοσον το κανει συνεχεια αυτο το προβλημα με ενα απλο σερφαρισμα.
wind25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Doa 7 ημερων που δινει το καθε καταστημα για αντικατασταση αν υπαρχει προβλημα. Χωρις μα και μου θα ζητησεις αντικατασταση εφοσον το κανει συνεχεια αυτο το προβλημα με ενα απλο σερφαρισμα. οκ. τους το πα σήμερα και μου ειπαν να το παω τη δευτέρα αλλά λένε να το αφήσω μια μέρα να δουν αν ειναι εντάξει ή οχι!! κ σκέφτομαι να μη το δεχτώ..αλλά απλά να τους πω να μου δώσουν άλλο ή αν δεν έχουν να μου δώσουν τα χρήματα..
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 οκ. τους το πα σήμερα και μου ειπαν να το παω τη δευτέρα αλλά λένε να το αφήσω μια μέρα να δουν αν ειναι εντάξει ή οχι!! κ σκέφτομαι να μη το δεχτώ..αλλά απλά να τους πω να μου δώσουν άλλο ή αν δεν έχουν να μου δώσουν τα χρήματα.. Εγω θα σου λεγα αν εχεις χρονο να κατσεις εκει και να τους δειξεις το προβλημα μπροστα τους. Δε ξερω αν το κρατησουν μεσα μια μερα τι "κινεζικα" μπορει να σου πουν μετα.
wind25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα σου λεγα αν εχεις χρονο να κατσεις εκει και να τους δειξεις το προβλημα μπροστα τους. Δε ξερω αν το κρατησουν μεσα μια μερα τι "κινεζικα" μπορει να σου πουν μετα. Αυτό φοβάμαι και εγώ!!! ναι σκέφτηκα να τους τρέξω το παιχνίδι να τους κάνω πλοήγηση και μετά να τους κάνω και επανεκκίνηση να δουν τη φωτεινότητα που πάει με το που ανοίγει στο 100%
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό φοβάμαι και εγώ!!! ναι σκέφτηκα να τους τρέξω το παιχνίδι να τους κάνω πλοήγηση και μετά να τους κάνω και επανεκκίνηση να δουν τη φωτεινότητα που πάει με το που ανοίγει στο 100% Αν εχεις χρονο κανε τη χρηση που κανεις σπιτι σου μπροστα τους να δουν τι γινεται.Πιστευω θα στο αλλαξουν αμεσως. Φυσικα και δε θα δεχτεις να γινει καποια αλλαγη σε hardware αν σου πουν σε κινητο 2 ημερων.
wind25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αν εχεις χρονο κανε τη χρηση που κανεις σπιτι σου μπροστα τους να δουν τι γινεται.Πιστευω θα στο αλλαξουν αμεσως. Φυσικα και δε θα δεχτεις να γινει καποια αλλαγη σε hardware αν σου πουν σε κινητο 2 ημερων. Ναι αυτό εννοείται!! απλά λογικά δεν ξέρω αν θα έχει απόθεμα και ίσως περιμένω κάποιες μέρες να φέρουν το καινούργιο...
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αυτό εννοείται!! απλά λογικά δεν ξέρω αν θα έχει απόθεμα και ίσως περιμένω κάποιες μέρες να φέρουν το καινούργιο... Κάνε όσα σου πρότεινε ο φίλος παραπάνω, και να μην έχουν απόθεμα όπως λες δεν πειράζει. Καλύτερα να περιμένεις μερικές μέρες αλλά τελικά να έχεις στα χέρια σου μια σωστή και απροβλημάτιστη συσκευή, παρά να μείνεις με αυτό σε περίπτωση που έχει πρόβλημα. Γιατί μετά μπορεί να τρέχεις χειρότερα. 1
civok Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε επειδη ανοιξα τοπικ με τιτλο :Αδυναμο 3g σημα κινητης και υπερθερμανση πανε μαζι/ με παρομοιο θεμα κοιτα τη δικια μου ιστορια υπερθερμανσης Καινουριο Sony Xperia m με το ανοιγμα παθαινει ακριβως τα ιδια με το δικο σου Lg,δλδ μετα απο 7-8 λεπτα περιηγησης στο ιντερνετ,αρχισε να καιει στο υψος της καμερας πισω αλλα και στο υψος του αυτιου μπροστα με συνεπεια να να μην μπορω καν να κανω ενα απλο τηλεφωνημα,και τη θερμοκρασια την ανεβαζε απιστευτα γρηγορα,κατεβαζω το Temperature Guard απο play store και γραφει θερμοκρασια μπαταριας 45 βαθμους,απο τη μεση και κατω το τηλεφωνο ηταν οκ! Ασχετος περι κινητων και διαβαζοντας στο νετ οτι τα Sony ζεσταινονται ευκολα πιστεψα οτι φταιει η μαρκα το παω πισω και παιρνω Lg,το ανοιγω παλι σχεδον τα ιδια και με αυτο! Να μην πολυλογω σε μενα εφταιγε οτι το 3g της Wind ειναι αδυναμο και μολις το γυρισα σε 2g εστρωσε η θερμοκρασια Δεν ξερω αν φταιει το ιδιο και σε σενα,κανε μια δοκιμη ομως Εγω τσαμπα το εστειλα πισω το xperia m και μου αρεσε κιολας 1
wind25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.. Με την ώρα βρήκα λύση, αλλά παραμένει η φωτεινότητα που μετά από επανεκκίνηση γίνεται 100% ανεξαρτήτως που την έχω ρυθμισμένη, όπως επίσης και η θερμοκρασία που χθες μετα από 5 λεπτά απλή πλοήγηση (όπου πρώτη φορά δεν ζεστάθηκε πολύ) και έπειτα 12 λεπτά από το παιχνίδι (buble buble) έφτασε η θερμοκρασία 70-71!!! Ήταν καινούργιο ρεκόρ και το κινητό δεν το έβαζες στο αυτή μετά. Είμαι πεπεισμένος ότι έχω πρόβλημα γιατί έκανα τα παραπάνω ακριβώς με την ίδια σειρά στο κινητό που είχα samsung galaxy ace 2 και πραγματικά ζεστάθηκε πολύ λιγότερο!!! Αύριο ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα και να το αλλάξουν!! Φίλε civok θα το κοιτάξω αυτό που ανέφερες αν και πιστεύω ότι μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι από αυτό το λόγο. Ευχαριστώ όμως για την εκδοχή που μου έδωσες!!
civok Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 70-71 βραζεις αυγο,εγω ειχα 45 βαθμους στη μπαταρια αλλα και μπροστα και δεν μπορουσα να το βαλω στο αυτι,γρηγορα πισω το κινητο 1
Haris San Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγουρα εχει προβλημα... Εγω οταν ηθελα να το τεσταρω ειχα ανοιξει πολλα παραθυρα στον browser,twitch εβλεπα σε source (απο wifi), steam,viber,fb & fb messenger ανοιχτα, κατεβαζα απο google play και επαιζα temple run 2 και iron man 3 (το iron man μην το βαλεις στο δικο σου θα καει, ανεβαζει θερμοκρασια γενικα), ειχα ανοιξει και το Qslide και εβαζα τον browser πανω απο το twitch και τα δουλευα ταυτοχρονα..Οπως ειναι λογικο ζεσταθηκε το κινητο αλλα ομως οπως ηταν και αναμενομενο γιατι το ειχα ξεκωλιασει το τηλεφωνο Αλλα ομως δεν κολλησε ουτε για πλακα... It's a beast of a phone 1
wind25 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ παιδιά, τώρα που το άνοιξα μετά από ώρες πάλι δεν μου κράτησε την ώρα!!! κ η φωτεινότητα μόνη της 100% !!! Το πιστεύω ότι έχει πρόβλημα και ελπίζω να το αλλάξουν να μην έχουμε παρατράγουδα!!! Ελπίζω στο άλλο που θα φέρουν να μην έχει τέτοια θέματα... Ας ελπίσω ότι ήμουν απλά άτυχος...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα