Titos2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ενδιαφερομαι να ασχοληθω με το μονταζ και την επεξεργασια βιντεο.Εχετε καποιο κατα νου?
ReputGlory1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Sony Vegas Pro αλλά είναι ακριβό. Μπορεί να το πάρεις από τον θείο βέβαια.
Titos2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Sony Vegas Pro αλλά είναι ακριβό. Μπορεί να το πάρεις από τον θείο βέβαια. εΙΝΑΙ για 32bit? premiere pro! Einai gia 64 ¨(
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίτα άμα δεν έχεις 64άρι μηχάνημα πες αντίο στο editing. Το Sony Vegas τρώει όλη σου την RAM ακόμα και σε μεγαλύτερα συστήματα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δουλεύουν πολύ στο να μικρύνουν το render time όσο πιο πολύ γίνεται. Γενικώς, άμα έχεις λιγότερο από 4GB RAM δεν νομίζω ότι επρόκειτο να κάνεις σωστή δουλειά. Είναι σαν να βάζεις μια νταλίκα να χωρέσει σε διαμέρισμα.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίτα άμα δεν έχεις 64άρι μηχάνημα πες αντίο στο editing. Το Sony Vegas τρώει όλη σου την RAM ακόμα και σε μεγαλύτερα συστήματα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δουλεύουν πολύ στο να μικρύνουν το render time όσο πιο πολύ γίνεται. Γενικώς, άμα έχεις λιγότερο από 4GB RAM δεν νομίζω ότι επρόκειτο να κάνεις σωστή δουλειά. Είναι σαν να βάζεις μια νταλίκα να χωρέσει σε διαμέρισμα. Δεν ισχύει. Επίσης το render εξαρτάται απ' τον επεξεργαστή, όχι απ' την RAM. Το vegas δεν ξέρω αλλά όλα τα προγράμματα ρουφάνε RAM εφ όσον υπάρχει διαθέσιμη. Αν δεν υπάρχει πολλή δουλεύουν με όση υπάρχει. Άπειρες δουλειές χωρίς κανένα πρόβλημα σε 32bit με 3,5GB RAM. Avid Media Composer το software.
Titos2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ισχύει. Επίσης το render εξαρτάται απ' τον επεξεργαστή, όχι απ' την RAM. Το vegas δεν ξέρω αλλά όλα τα προγράμματα ρουφάνε RAM εφ όσον υπάρχει διαθέσιμη. Αν δεν υπάρχει πολλή δουλεύουν με όση υπάρχει. Άπειρες δουλειές χωρίς κανένα πρόβλημα σε 32bit με 3,5GB RAM. Avid Media Composer το software. To avid media composer δεν το βρισκω.
CheOnWeb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Το "βρίσκεις" (και σε επίσημο trial 30 ημερών) αλλά θέλει αρκετό διάβασμα και δουλειά για να το μάθεις. Αν το κάνεις όμως θα έχεις ένα επαγγελματικό εργαλείο στα χέρια σου και ένα σοβαρό πλεονέκτημα αν ποτέ θελήσεις να κάνεις το editing δουλειά σου.
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Einai gia 64 ¨( Το premiere στην τελευταία του έκδοση είναι όντως μόνο για 64bit. Κανείς όμως δεν σου είπε να βάλεις σώνει και καλά την τελευταία, ούτε και θα σου λείψει κάτι από τη στιγμή που τώρα ξεκινάς. Αν ασχοληθείς με μοντάζ σίγουρα θα χρειαστείς και Photoshop και αν θέλεις να προσθέσεις σπέσιαλ εφέ τότε θέλεις και after effects και ίσως λίγο 3d από 3d studio, lightwave, maya κτλ. Στο 3d υπάρχει και δωρεάν πολύ καλή λύση που ακούει στο όνομα blender.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα