adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ενα δισκο χωρισμενο σε 50GB με win7 και το δευτερο partition με δεδομενα Μπορω ασφαλως να μεταφερω πχ 20 Gb απο το δευτερο partition στο πρωτο ?
Xristaras12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 μέσα απο τα windows δεν νομιίζω ότι γίνεται εφόσον είναι με δεδομένα,χρειάζεται software για να το κάνεις αυτό. πχ easeus partition master(το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές με επιτυχία) βέβαια επειδή έχεις δεδομένα μέσα μπορεί κάτι να πάει στραβά και να έχεις πρόβλημα μετά. τα αρχεία σου δεν μπορείς να τα πάρεις backup κάπου αλλού πρώτα; 1
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω δοκιμασει το προγραμμα που λες Τελικα το εκανα πολυ ευκολα με 2 κλικ και ουτε καν restart Βρηκα αυτο το προγραμματακι που ειναι και free AOMEI Partition Assistant Standard http://www.disk-partition.com/free-partition-manager.html
Xristaras12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ναι και αυτό κάνει τη δουλειά :Ρ το easeus θέλει restart για να κάνει τη δουλεία αν περιέχονται δεδομένα εντός των δίσκων. Αν μου χρειαστεί θα το δοκιμάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα