aparadektos7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος του s5 εδώ και 2 μήνες. Μου ζήτησαν το κινητό μου να το πουλήσω 400 ευρώ και το σκέφτομαι για να αγοράσω το g3 εσείς τι λέτε;;;;
Grey Warden Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα το S5 έχει καλύτερη οθόνη από το G3. Ο μόνος λόγος για να πας στο G3 είναι η μεγαλύτερη οθόνη του και αν πας στην έκδοση με τα 3gb ram και όχι σε αυτή με τα 2. Παρά την ανάλυση της η οθόνη, είναι αρκετά σκοτεινή και αν σου αρέσει η Amoled του S5 θα είναι πισωγύρισμα. Τα προβλήματα των ξαφνικών απενεργοποιήσεων και restarts θεωρητικά έχουν λυθεί με την τελευταία αναβάθμιση, οπότε δεν τα βάζω στο παιχνίδι. Επίσης σαν σύνολο το S5 έχει καλύτερη αυτονομία από το G3 ειδικά σε browsing/video + οτι η κάμερα του G3 δεν κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Ξέρω οτι έχει περάσει γενικά πως το G3 είναι καλύτερο στην τεχνολογική κοινότητα αλλά αυτό έγινε επειδή υποτίθεται το S5 απογοήτευσε με το design του και δεν έφερε κάτι καινούργιο.
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Η οθονη ειναι οτι αρεσει στο καθενα.Και εμενα επι εποχης note 2 μου αρεσαν οι amoled,τωρα νιωθω πως βλεπω πιο αληθινα χρωματα σε lcd. Η καμερα του G3 ειναι καλυτερη απο του S5 για μενα. Οπως και η καμερα του G2 που ηταν λιγακι κατωτερη απο του s4 και καποιοι το ελεγαν σαν να ειναι η νυχτα με τη μερα ενω εγω ειδα μια πολυ μικρη διαφορα το βραδυ.Aς μην αρχισουμε να κανουμε τη διαφορα χαοτικη και εδω περα.Το G3 εχει παρα πολυ καλη καμερα και καλυτερη απο του s5.Γνωμη μου. Οσο για το s5 μια χαρα εχει τα λαγκακια του ας μη το κανουμε κινηταρα,ειτε το θελουμε ειτε οχι μονο για τη σειρα Note δεν εχει να πει κανεις κουβεντα και πως να πει αλλωστε. Μετα παμε 3gb ram vs 2gb ram χωρις λογια. Επισης αφηνω ασχολιαστο τη διαφορα στο θεμα ομορφιας. O μονος λογος να παρω samsung ειναι οτι ολα ειναι πανευκολα σε θεμα root,custom rom,φλασαρισματα στοκ μεσο odin κλπ. Kαι ειναι δυσκολο να μπρικαρουν επισης.Πλεον ουτε αυτο μας αφησε η samsung. Να σημειωσω οτι ειχα note 1-2 και s3 και ισως παω και για note 3 και lg δεν ειχα ποτε μου, δεν εχω κατι με την samsung,
Grey Warden Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα είναι οτι ούτε το G3 αποφεύγει τα lags του S5 και μάλιστα λόγω ανάλυσης και τόσο λόγω κάποιων εφαρμογών της Samsung όπως στο S5. Προσωπικά ακόμα και την κάμερα του Note 3 σε φωτογραφίες ημέρας την θεωρώ καλύτερη από του G3 που έχει φίλος.
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Eγω παλι βρισκω την καμερα του G3 ευκρινεστατη.Αποψεις ειναι αυτες.. Οπως και οταν ειχα το Note 2 που ειχε αξιοπρεπεστατη καμερα και τα συγκρινα με το G2 η διαφορα ηταν αρκετη υπερ του G2. Bεβαια αλλο 8αρα αλλο 13αρα απλα λεω τι ειδα.
kataramenos32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά είμαι κάτοχος του s5 εδώ και 2 μήνες. Μου ζήτησαν το κινητό μου να το πουλήσω 400 ευρώ και το σκέφτομαι για να αγοράσω το g3 εσείς τι λέτε;;;; Μια χαρα ειναι το S5 αδερφε.Δεν θα κερδισεις κατι για να αξιζει η μεταβαση σε G3
stamatinho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνω.Αλλα σε περιπτωση που θελει να παει σε μεγαλες ιντσες ας παρει καλυτερα Note 3.Kλασικα για ακομα μια φορα οτι πιο απροβληματιστο.Ουτε rr ουτε λαγκ ουτε τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα