Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω πως βλέπεις τα πράγματα αρκετά μονόπλευρα.

Ένα, ποιοτικά κατασκευαστικα Android υπάρχουν πολλά... Το υλικό κατασκευής δεν παίζει ρόλο σε αυτό... Δες σε τι κατάσταση είναι ένα περσινό iPhone 5s (ξεβαμενο) και σε τη φάση είναι ένα Nexus 5, η ένα note 3... Σαν καινούριο...

Τα περί λειτουργικού απλά αστείος. Προφανώς και δεν έχεις δουλέψει ναυαρχίδα Android μετά την 4.3 για να λες τέτοιες κουβέντες. Η ανωτερότητα του Android είναι προφανείς σε όλα τα επίπεδα πλην διαχείρισης πόρων που σε επίπεδο ναυαρχίδας ελάχιστη σημασία έχει.

Στο Apple store σαφώς και δεν υπάρχει σύγκριση. Όταν στο Android έχεις εφαρμογές όπως το airdroid, cerberus, utorrent, xbmc κτλ κτλ στο appstore κατεβάζεις παιχνιδάκια... Αλλά προφανώς το candy crush είναι για κάποιους σημαντικότερο από τις προαναφερθησες εφαρμογές... Σε αυτούς απευθύνεται και το iPhone...

Για bezel ούτε λόγος... Τουλάχιστον η htc που στα βάζει στο ίδιο μέγεθος, έχει βάλει και ένα ήχο σύστημα που κάνει τον ανταγωνισμό κομμάτια... Στο iPhone πια η δικαιολογία?

Και κλείνοντας, δεν τα λέω αυτά για να βγάλω το iPhone κακό τηλέφωνο... Ίσα ίσα που είναι πολύ αξιόλογο σαν σύνολο. Αλλά δεν είμαστε στο 2010 που το ip4 σάρωσε τα πάντα. Είμαστε με το ένα πόδι στο 2015 και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος... Έχουν προχωρήσει πολύ εταιρίες που δεν κοιτούσε κάνεις. Δες LG, δες Motorola, δες Κινέζους κατασκευαστες...

ξεβαμενο το 5s ??? το 5αρι ειχε τα προβληματα οχι το 5σ.

Μονοπλευρα δεν τα βλεπω ειχα σ4 οταν βγηκε το αγορασα μετα απο κανα 4μηνο το αποτελεσμα ηταν τα lags μετα απο λιγο καιρο να μου σπασουν τα νευρα και απλα να το δωσω.

Μην μιλησουμε για υποστηριξη και μεταπωληση εδω θα κλαψουνε μανουλες.

Οταν το σ3 του αδερφου μου δεν πηρε τελικα 4.4 "ναυαρχιδα" σου λεει μετα. Release date 2012 , αχ κατσε να θυμηθω το 5αρι οχι μονο πηρε το 7 αλλα θα παρει και το 8 και το 9 οπως φαινεται.

Οσο για τις εφαρμογες που αναφερεις υπαρχουν αντιστοιχες για το Ιphone. Tο προβλημα μου με το play store ηταν οτι υπαρχαν μεσα πολλα σκουπιδια...

Δημοσ.

Μεταπώληση Iphone=πιάνω κορόιδο κάποιον όπως πιάστηκα κι εγώ. 

Και πρέπει να το θεωρήσουμε ως πλεονέκτημα ξερω γω. Δηλαδή εγώ δεν έπρεπε να πάρω το Note 3 να κάνω όσα κάνω, θα έπρεπε να χαντακωθώ σε μια οθονούλα χωρίς multitasking για να το πουλήσω ακριβότερα σε κάποιο κορόιδο όταν θα το βαριόμουν. Παράλογο; Λογικό.

ΥΓ. Γιατί να μην πληρώσω 50 ευρώ παραπάνω τότε και δεν αγόρασα το εκπληκτικό 5c. 

Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα.Πιστευω το Note 4 θα ειναι μακραν και παλι το καλυτερο κινητο αλλα λογω μεγεθους εμενα δεν μου κανει.

Εχω Lg G2 και βλεπω να το παντρευομαι καθως ολα τα smartphones ξεφυγαν απο το οριο μου.

Οσο για το iphone παντα θα εχει εχθρους και φιλους.Περιμενα κατι καλυτερο απο Apple για το 6 αλλα δεν ηρθε.Μεγαλα bezels,1gb ram κι αναλυση οθονης στο οριο σε σχεση με τον ανταγωνισμο,χωρια οτι καταργησανε την 32gb εκδοση.Δεν μπορω να βρω ενα λογο για να δωσω τοσα λεφτα που ζητανε...

Το 6 plus πιστευω θ σαρωσει,καθως θα παρει πολλους πελατες που ζητανε μεγαλες οθονες,λογω ios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...