mary Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Η Vodafone προχώρησε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών στο δίκτυο της, και στη Μ.Βρετανία ξεκίνησε να προσφέρει κλήσεις HD voice. Η νέα υπηρεσία αποτελεί μέρος της επένδυσης του σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου λιρών που έκανε για τις υπηρεσίες της το 2014.Χάρη στη νέα υπηρεσία HD voice οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες θα απολαμβάνουν πεντακάθαρο ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Ο πάροχος έχει επενδύσει 802 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει το μεγαλύτερο "χαρτοφυλάκιο" του φάσματος συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας και έχει δεσμευτεί να παρέχει τις καλύτερες 2G, 3G και LTE υπηρεσίες στο 98% του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαφήμιση της εταιρείας, στην οποία γίνεται σύγκριση μιας κλήσης με και χωρίς HD voice, μερικές βασικές τεχνικές διαφορές των δύο ενώ τέλος παρέχεται σύνδεσμος προς περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε. Site: GSMArena
alex_grc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε λίγο και στην Ελλάδα! Γιατι η Vodafone εχει Full σημα 4G παντου! Ασχετα αν στο σπιτι μου μεσα τυχαίνει εγώ να μην μπορω να μιλήσω και πρεπει να βγαίνω εξω. 7
SIP1995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ HD voice, διαφημιστικό τρικ είναι, η ποιότητα ήχου κλήσης εξαρτάται από ποιότητα της συσκευής.
salmp7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω vodafone εδώ και 13 χρόνια περίπου. Κάποτε δεν θα συζητούσα με τίποτα αλλαγή σε άλλο πάροχο. Τελευταία είμαι απογοητευμένος με το σήμα της. Συνεχείς διακοπές, μηδέν σήμα και σε πολλές περιοχές με το ζόρι gsm(δεν μιλάμε για 4G αλλά ούτε για 3G). Δεν ξέρω που οφείλεται αλλά το 2014 είναι απαράδεκτο.Και χαίρω πολύ στα κέντρα μεγάλων πόλεων δεν θα υπάρχουν τα παραπάνω φαινόμενα, το θέμα είναι ότι δεν ζούμε αποκλειστικά εκεί
obi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό δεν είναι που το διαφήμιζε η Cosmote πέρσι-πρόπερσι; Αν είναι αυτό, τότε για να λειτουργεί χρειάζονται και οι δύο συσκευές που επικοινωνούν τηλεφωνικά να είναι συμβατές με την τεχνολογία HD Voice. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Χρήστης Vodafone εδώ και 2 χρόνια έχω να πω ότι το σήμα της έιναι χάλια. Και δε μιλάω για το Κάτω Παρτάλι αλλά για μέσα στην Αθήνα. Χάνω το σήμα έυκολα σε πολλές περιοχές ακόμα και έξω απο κτήρια. Πολλές κλήσεις γίνονται drop και πολλές φορές πρέπει να ξανα΄δοκιμάσω να καλέσω. Η cosmote έχει το καλύτερο σήμα αν και αυτής έχει μειωθέι η ένταση τα τελευταία χρόνια και φυσικά τα πακέτα καρτοκινητής της είναι ανύπαρκτα και ακριβά. Είχα διαβάσει κάπου ότι έχουν μειώσει την ένταση του σήματος τα τελευταία χρόνια για λόγους οικονομίας αλλα δε ξέρω κατά πόσο αλήθεύει. Γενικά το σήμα και το 2 εταιριών έχει πέσει σε σχέση με παλιά και απο πείρας βλέπω ότι η Cosmote έχει το καλύτερο. Για τη Wind δε θα αναφερθώ παρα είναι τραγικό.
halvas0000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/section/HD-Voice#
Rib21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εμεις που ειμαστε στην τριπολη ολες καλο σημα εχουνε Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό δεν είναι που το διαφήμιζε η Cosmote πέρσι-πρόπερσι; Αν είναι αυτό, τότε για να λειτουργεί χρειάζονται και οι δύο συσκευές που επικοινωνούν τηλεφωνικά να είναι συμβατές με την τεχνολογία HD Voice. Φέτος άρχισε... Τον Φεβρουάριο...
giorgoslouk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πάτρα - Vodafone. Άψογη. Ακόμα και στα τούνελ της περιμετρικής μιλάς.
michael92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το σπίτι σου φταίει Οι Γείτονες σου που έμασαν υπογραφές να κατεβάσουν την διπλανή κεραία φταίνε - Vodafone® FTFY. 1
didicola Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 με 35€ παγιο 200ΜΒ ιντερνετ ρε ουστ ρε
Hetfield Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εδω και 2 χρονια το εχει η Cosmote. Μεγαλη η διαφορα στην ποιοτητα της κλησης. Λιγοτερος θορυβος απο το περιβαλλον και πιο καθαρη φωνη. Αρκει να υπαρχει καλυψη 3G και να το υποστηριζει και το κινητο (τα περισσοτερα Android κινητα που βγηκαν την τελευταια τριετια το υποστηριζουν)
Sudavar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πάτρα - Vodafone. Άψογη. Ακόμα και στα τούνελ της περιμετρικής μιλάς. Αυτό είναι statement ή είναι ειρωνικό? Γιατί για Πάτρα και Vodafone έχω ακούσει τα χειρότερα. Γνωστός είχε πάρει το stick για Internet στην Αθήνα που σπουδάζει και όταν πήγαινε στο πατρικό του δεν μπορούσε καν να συνδεθεί... Δεν υπονοώ κάτι, να μάθω θέλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα