NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Βαζω στοίχημα θα σου πουν οτι έχουν vdsl δίπλα σου και εχει ταχύτητα πάνω απο 40
makfil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού θέλεις να ψάξεις για τι συμβαίνει στην περιοχή σου, δες στο hyperion.gr μήπως βρεις κάτι σχετικό.
peeperman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα. Εχω και εγω το ιδιο θεμα. Στην περιοχη που ειμαι (Λαμια) ο οτε δεν δινει vdsl στην γειτονια μου αλλα δινει η wind.( 950μ. απο το Α/Κ) Εκανα αιτηση και μου ειπαν οτι θα εχει 50αρη. Λετε να πιανω τουλαχιστων 35mbs down και 3 up ή ουτε καν να το σκεφτομαι? Νομιζα οτι η ταχυτητα αρχιζε να πεφτει μετα το 1χλμ.. Δεν υπάρχει αυτό που λές. Αποκλείεται να δίνει η Wind και ο ΟΤΕ να μη δίνει. Αν το έψαξες απο το site του ΟΤΕ τότε είναι λάθος του συστήματος. Πάρε στο 13888 καλύτερα να σου δώσουν το σωστό αποτέλεσμα. 35 πολυ δυσκολο ως απίθανο. Στην καλύτερη 25 mbps να πίασεις γιατί υπάρχουν στη μέση πολλά πράγματα, όπως πχ η κατάσταση των καλωδιών και στο δίκτυο αλλά και στον χώρο σου.
Tb/s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει αυτό που λές. Αποκλείεται να δίνει η Wind και ο ΟΤΕ να μη δίνει. Αν το έψαξες απο το site του ΟΤΕ τότε είναι λάθος του συστήματος. Πάρε στο 13888 καλύτερα να σου δώσουν το σωστό αποτέλεσμα. Εμενα στο site του οτε μου δειχνει οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα 30αρι VDSL αλλα οχι 50αρι ..Σιγα μην παμε να δωσουμε 41 ευρωστον ΟΤΕ για VDSL χωρις τπτ .. Καλυτερα να τα δωσω στην wind που με 30 ευρω μου δινει απεριοριστα τηλεφωνα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 οι εναλλακτικοί (εκτός από Cyta) δίνουν 50αρι μόνο και σε περιπτώσεις παροχής από Α/Κ, όσο πιάσεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 τι δλδ αν πιάνεις? 50?
Tb/s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδη αμα ειμαι στην αποσταση που μου ειπαν ποσο να πιανω στην χειροτερη ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μπορεί να ξέρει κάποιος με σιγουριά γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο η απόσταση... θεωρητικά/συντηρητικά ένα 30αρι μπορεί να το πιάνεις... 1
derasto Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μην ανοίγω αλλο θέμα θα κάνω εδώ την ερωτησούλα μου. Η απόσταση του σπιτιού μου απο το ΚV αφορά συνδέσεις vdsl για θέμα καλύτερης ταχύτητας? Ρωτάω γιατι είδα να στήνουν 2 νέα KV και το ένα είναι στα 70μ απο το σπίτι μου. Εμείς με adsl2+ θα δούμε λίγο καλύτερη ταχύτητα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 μόνο vdsl...
antonis7508 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 φιλε αν και αργα πρεπει να σου πω το εξης: εχω WIND VDSL 50/10 και ειμαι 1212,4 απο αστικο κεντρο και η ταχυτητες ειναι πολυ καλες (download απο easybytes και καποια αλλα οπως torrents εχω απο 1,7 εως και 7,3 Mbps. μια χαρα θα εισαι ακομα και μεχρι 3 Mbps ταχυτητα να εχεις πιστεψεμε δεν χρειαζεσαι και παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω.εσυ μπορει να ζητας κατι αλλο, δικο σου θεμα.μην ξεχναμε και οτι ρολο παιζει και η παλαιοτητα απο το καφαου μεχρι το σπιτι και απο το κεντρικο κουτι στο σπιτι σου στο μπριζακι.εμενα ειναι καινουργια ολα και πιθανον να βολευει για να εχω τετοιες ταχυτητες.
leonidas_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 φιλε αν και αργα πρεπει να σου πω το εξης: εχω WIND VDSL 50/10 και ειμαι 1212,4 απο αστικο κεντρο και η ταχυτητες ειναι πολυ καλες (download απο easybytes και καποια αλλα οπως torrents εχω απο 1,7 εως και 7,3 Mbps. μια χαρα θα εισαι ακομα και μεχρι 3 Mbps ταχυτητα να εχεις πιστεψεμε δεν χρειαζεσαι και παραπανω ετσι οπως το βλεπω εγω.εσυ μπορει να ζητας κατι αλλο, δικο σου θεμα.μην ξεχναμε και οτι ρολο παιζει και η παλαιοτητα απο το καφαου μεχρι το σπιτι και απο το κεντρικο κουτι στο σπιτι σου στο μπριζακι.εμενα ειναι καινουργια ολα και πιθανον να βολευει για να εχω τετοιες ταχυτητες. Ίσως θες να πεις 3.7MB/s, γιατί 7.3 ΜΒ/s ακόμα κ 50Μbits/s να κλειδώνεις δεν παίζει.
VagelisDer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά εγώ με ΟΤΕ στο σπίτι μου και 50αρα γραμμή έφτασα στα 46.5 στο speedtest. Απλά υπέρ ευχαριστημένος με την σύνδεση μου.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά εγώ με ΟΤΕ στο σπίτι μου και 50αρα γραμμή έφτασα στα 46.5 στο speedtest. Απλά υπέρ ευχαριστημένος με την σύνδεση μου. Εισαι ευχαριστημένος και καλα κάνεις, γιατι στην χωρα αυτή εμείς οι υπόλοιποι ειμαστε τυφλοί ενω εσυ μονόφθαλμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα