Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για Motorola New Moto G Dual Sim 8GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ καλη συσκευη και πολυ γρηγορο αξιζει τα λεφτα του ειναι αληθεια οτι δεν εχει φορτιστη ουτε ακουστικα δεν ξερω το γιατι τωρα για το lenovo δεν ξερω πως τα παει αν το εχει δοκιμασει κανεις σε συνγκριση με το moto να μας πει

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω και εγώ αυτό το κινητό. Αλλά...

Έχει ιδιο cpu & gpu με το πρώτο (2013). Η διαφορά είναι οτι έχει μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη καμερα, παίρνει κάρτα και έχει stereo ηχεία Dual SIM. Όταν μίλησα στο chat με το Motorola support, ρώτησα αν το τηλέφωνο θα είναι πιο αργό επειδή έχει αυτά που προανέφερα. Η απαντηση ηταν ΝΑΙ.

Και τώρα έχω κολλήσει. Να πάρω το πρώτο ή το δεύτερο?

Αυτό που μου άρεσε στο πρώτο είναι το minimal design. Και έχει περισσότερα ppi.

Από την άλλη βλέπω πολλά παράπονα στο forum της Motorola. Βέβαια, αυτοί μπορεί να είναι η μειοψηφία.

Όσοι έχουν πάρει το Dual SIM, μπορούν να γράψουν εντυπώσεις παρακαλώ.

Δημοσ.

Εγώ το έχω απο την προηγούμενη Παρασκευή. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, η οθονούλα καλή, γρήγορη ανταπόκριση στις λειτουργίες του. Τα ηχεία καλά και η κάμερα αξιοπρεπής. Δεν έχω κανένα θέμα εξάλλου την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω, οπότε τα βγάζει τα λεφτά του. Είναι αλήθεια οτι δεν έχει φορτιστή και handsfree αλλά λόγω του οτι η θύρα είναι micro usb, εάν έχετε αυτά τα αξεσουαρ απο άλλο τηλ τα χρησιμοποιείτε άνετα! Προσωπικά το θεωρώ λάθος που δεν τα έχουν συμπεριλάβει στη συσκευασία αφού στην περιγραφή του κινητού στα public γράφει καθαρά οτι συμπεριλαμβάνονται! Ακόμα δεν έχω βρει θήκες για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά θα κάνω υπομονή!

Δημοσ.

Δεν έχουν βάλει φορτιστή για να μείνει μικρό το κόστος, και είπαν ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη φορτιστή από άλλα κινητά.

Η μπαταρία πως είναι? Επίσης, έχεις δει κάποιο πρόβλημα με το σήμα και ειδικά το 3g?

Δημοσ.

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το σήμα ούτε με το 3g. Η μπαταρία κρατάει καλά 2-3 μέρες με κανονική χρήση και βαριά 1 μέρα. Γενικά δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αρνητικό!

Δημοσ.

Πηγα να το παρω σημερα στα Public και το μαυρο ειχε τελειωσει. Μονο το λευκο μοντελο ειχαν.

Μου ειπαν οτι ισως φερουν στις αρχες του επομενου μηνα.

Δημοσ.

Πηγα να το παρω σημερα στα Public και το μαυρο ειχε τελειωσει. Μονο το λευκο μοντελο ειχαν.

Μου ειπαν οτι ισως φερουν στις αρχες του επομενου μηνα.

και το λευκό συμπαθητικό είναι! :P

Δημοσ.

Kαταρχας το να λεμε οτι ο φορτιστης και τα ακουστικα δεν περιλαμβανονται λογω κοστους ειναι αστειο. Στην μοτορολα και τα δυο δεν θα κοστιζαν πανω απο ενα 5ευρω και πολλα λεω. Και εν πασει περιπτωσει αντι για 199 ας ειχε 205. Δηλαδη ολοι οι αλλοι κατασκευαστες τι ειναι. Το θεμα ομως ειναι το εξης. Αν σε περιπτωση που καει κανενα κυκλωμα τροφοδοσιας του κινητου τι γινεται καθοσον μπορουν να πουνε καλλιστα οτι φταιει ο μη γνησιος φορτιστης ο οποιος ομως δεν υπαρχει πουθενα. Μου το απαντατε και αυτο; Σε ολα μου τα κινητα μεχρι τωρα υπαρχει ρητη επισημανση στην εγγυηση που λεει οτι ισχυει μονο αν χρησιμοποιουνται γνησιες μπαταριες, φορτιστες και αξεσουαρ. Με την μοτορολα σε αυτη την περιπτωση τι παιζει;

Δημοσ.

Kαταρχας το να λεμε οτι ο φορτιστης και τα ακουστικα δεν περιλαμβανονται λογω κοστους ειναι αστειο. Στην μοτορολα και τα δυο δεν θα κοστιζαν πανω απο ενα 5ευρω και πολλα λεω. Και εν πασει περιπτωσει αντι για 199 ας ειχε 205. Δηλαδη ολοι οι αλλοι κατασκευαστες τι ειναι. Το θεμα ομως ειναι το εξης. Αν σε περιπτωση που καει κανενα κυκλωμα τροφοδοσιας του κινητου τι γινεται καθοσον μπορουν να πουνε καλλιστα οτι φταιει ο μη γνησιος φορτιστης ο οποιος ομως δεν υπαρχει πουθενα. Μου το απαντατε και αυτο; Σε ολα μου τα κινητα μεχρι τωρα υπαρχει ρητη επισημανση στην εγγυηση που λεει οτι ισχυει μονο αν χρησιμοποιουνται γνησιες μπαταριες, φορτιστες και αξεσουαρ. Με την μοτορολα σε αυτη την περιπτωση τι παιζει;

από τη στιγμή που δεν έχουν και τώρα σχεδόν όλα πια έχουν ίδιους φορτιστές..βάζεις ότι έχεις... (αυτό μου είπανκαι στα public :P )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν θα βγει στα γνωστα καταστηματα Public κλπ το Moto G 4G?

Ποιο πιστευετε οτι αξιζει πιο πολυ,το Moto G 4G η το Moto G 2014?

το 1ο εχει το πλεονεκτημα του 4g και το αλλο καλυτερα ηχεια,λιγο καλυτερη καμερα και ειναι μιση ιντσα παραπανω.Συν το dual sim.

Ειδα στο Public το παλιο Moto G και το καινουριο καιι το 5ιντσο μου φανηκε οριακα μεγαλο,αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα συνηθειας.Τελικα το καινουριο Moto G εχει ρυθμιση που μπορεις να απενεργοποιησεις την 1 απο τις 2 sim.Ο υπαλληλος στο Public δεν ηξερε το Sar του καινουριου Moto G.

Αξιζει τελικα το 4G επειδη ειναι πιο γρηγορο?Αν καταναλωνει περισσοτερα MB δεν συμφερει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωριζω αν πιανει το 4G στην Ελλαδα,αν ειναι να υπαρχει ολοκληρωμενο δικτυο μετα απο κανα 2-3 χρονια τοτε δεν αξιζει η αγορα κινητου με κριτηριο το 4G.

Αυτο που με ενδιαφερει στην επιλογη κινητου οσον αφορα το 3G ειναι να πιανει σε συγκεκριμενο σημειο οπως πιανει 1 παλιο κινητο που εχω τωρα που εχει UMTS και πιανει full σημα και ειναι αισθητα πιο γρηγορο απο το απλο GSM δικτυο.

Ισχυει οτι ο δεικτης Sar εξαρταται απο τον παροχο-δικτυο αναλογα την χωρα?Δηλαδη το καθε κινητο ως συσκευη ειναι σε ολες τις χωρες η ιδια?

Αυτη ειναι η ναυαρχιδα που εχω,τα βαζει ολα κατω...   :-D

http://www.gsmarena.com/samsung_s7230e_wave_723-3493.php

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έχω απο τα Χριστούγεννα του 14. Όλα καλά μέχρι πριν μια εβδομαδα. Ξαφνικα αποφασισε να μην βλέπει την sim 1 (wind) και να βλέπει την sim 2 (cosmote)

Αν αλλάξω θυρες βλέπει την cosmo στη θέση sim1 αλλά δεν σε αφήνει να την ξεκλειδώσεις...

Αισχος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...