MitsosTromoKraths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω root στο Moto G που έχω χωρίς να κάνω unlock τον bootloader έτσι ώστε να μην χάσω την εγγύηση μου; Επίσης τη εγγύηση την χάνει μόνο αν βάλεις άλλη rom; Ή κατευθείαν με το που ξεκλειδώσεις τον bootloader;
guardianx71 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Απότι διάβασα αν έχεις 4.4.4 δεν είναι δυνατό χωρίς να ξεκλειδώσεις το bootloader
MitsosTromoKraths Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Απότι διάβασα αν έχεις 4.4.4 δεν είναι δυνατό χωρίς να ξεκλειδώσεις το bootloader πφφφ...την 4.4.4 εχω!
neverme Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω root στο Moto G που έχω χωρίς να κάνω unlock τον bootloader έτσι ώστε να μην χάσω την εγγύηση μου; Επίσης τη εγγύηση την χάνει μόνο αν βάλεις άλλη rom; Ή κατευθείαν με το που ξεκλειδώσεις τον bootloader; Την εγγύηση την χάνεις με το που ξεκλειδώνεις το bootloader. Υπάρχουν τρόποι να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση ακόμη και μετά το root. Μπες στο xda αν θες λεπτομέρειες...Θα χρειαστεί αρκετό διάβασμα πριν κάνεις κάτι όμως....
MitsosTromoKraths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Την εγγύηση την χάνεις με το που ξεκλειδώνεις το bootloader. Υπάρχουν τρόποι να το επαναφέρεις στην αρχική του κατάσταση ακόμη και μετά το root. Μπες στο xda αν θες λεπτομέρειες...Θα χρειαστεί αρκετό διάβασμα πριν κάνεις κάτι όμως.... Ναι φιλε το εχω διαβασει! Ειναι λιγο βλακεια γτ ενω κανεις relock παλι την χανεις την εγγυηση!
Fronimitis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Χανεις την εγγυηση γιατι τον κωδικο τον ζητας απο site της Motorola για να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Οποτε και να το ξανακλειδωσεις μετα σε εχουνσημαδεμενο. Βεβαια ολα αυτα στα λογια,δεν εχω διαβασει απο καποιον να παει στο σερβις και να φαει ακυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα