michalis1984 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα κοινότητα. Θέλω να μου προτείνετε μηχανές. Βασικά ενδιαφέρομαι να έχει ενσωματωμένο gps. Θα φωτογραφίζω κυρίως αξιοθέατα ή γενικά τη φύση. Καλό θα ήταν να βγάζει εύκολα πανοραμικές φωτογραφίες.. Προϋπολογισμός μέχρι 400 ευρώ, μπορώ να παραγγείλω και απο έξω (κατ' ακρίβεια αυτό σκοπεύω). Τώρα κυκλοφορώ με μια ταπεινή αρχαία canon A100, φυσιολογικά ότι και να επιλέξω θα είναι σούπερ μπροστά σε αυτή που έχω τώρα, αλλά επειδή είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, θέλω να αξιοποιήσω όσο γίνεται πιο έξυπνα τα χρήματα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis1984 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Sony Cyber-shot DSC-HX400V Αυτή τι λέει παιδιά; Έχει κανείς άμοψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/2113759/Sony-Cyber-shot-DSC-RX100.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες κομπακτ. μπορεις βεβαια να πας και σε dslr/mirroless μερικες δεχονται και εξωτερικο δεκτη gps αν δεν εχουν ενσωματωμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Υπαρχουν διαφορα προγραμματα που περνανε το στιγμα εκ των υστερων στα exif των φωτογραφιων αρκει να εχεις κινητο με gps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis1984 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες κομπακτ. μπορεις βεβαια να πας και σε dslr/mirroless μερικες δεχονται και εξωτερικο δεκτη gps αν δεν εχουν ενσωματωμενο Πόσο κοστίζει περίπου ο εξωτερικός δέκτης -παίζει μεγάλο ρόλο αυτό; Στο site της sony δεν βρήκα πληροφορίες για εξωτερικό gps. Τι πρέπει να προσέξω για να υποστηρίζεται τέτοιος δέκτης απο μια συσκευή; H RX100 είναι 2 χρονών κάμερα, είναι αρκετά καλύτερη απο την HX400V που είναι καινούρια? Πάντως απ΄ ότι βλέπω zoom δεν κάνει πολύ αλλά μου φανεται καλύτερη στα video. Στη φωτογραφία όμως ποιά νικάει; Δεν θα φωτογραφίζω πρόσωπα, ανθρώπους κτλ. Προορίζεται για μνημεία, παλιά σπίτια, πανοραμικές τοποθεσίες και τέτοια. Υπαρχουν διαφορα προγραμματα που περνανε το στιγμα εκ των υστερων στα exif των φωτογραφιων αρκει να εχεις κινητο με gps. Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά επειδή η κάμερα θα χρησιμοποιείτε -για τον ίδιο σκοπό- συχνά και απο άλλο άτομο που δεν έχει smartphone, είναι προτιμότερο να υπάρχει υποστήριξη απο την κάμερα ή έστω με κάποιο εξωτερικό πομπό. Αν θέλετε εξηγήστε μου λίγο αυτό με τους αισθητήες. Πως γίνεται να έχουν και οι 2 τα ίδια megapixel και η θεωτητικά κατώτερη να κάνει 50x optical zoom ενω η καλύτερη μόνο 3.5x. Ειναι κόλπα του μαρκετίγκ το 50x; Μάλλον ναι, αλλά στα βίντεο βλέπω ως όντως κάνει τόσο πολύ zoom και η εικόνα φαίνεται καλή.. Τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) η HX400V ειναι υπερμουφα ουτε τσαμπα δε την επαιρνα. δες εδω συγκριση σε dslr οι original ειναι πανακριβοι αλλα κυκλοφορου aftermarket με 30-40 ευρω Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2014 από Ntinaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apeiro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Σε sony Cybershot θα σε παραπέμψω και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Εδω ειναι ολα τα μοντελα, 2012,2013,2014. Οτι σηκωνει η τσεπη σου παιρνεις. http://www.skroutz.gr/c/1671/Compact.html?from=catspan&keyphrase=sony+rx100 Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2014 από nickmanak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα