Χρήστος15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πάντα με φειδώ ... Αύριο με το καλό θα έχω τα πράγματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. επειδή θα το στήσω μόνος μου πρέπει να προσέξω κάτι? και ποια απο τις δύο προτιμάτε (τiς έχω και τις δύο) Site: 1 Site: 2
Χρήστος15 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Βοήθεια!! Τα έχω συνδέσει όλα πατάω να ανοίξει δεν κάνει κανένα θόρυβο δεν δείχνει τίποτα απλά γυρνάνε οι ανεμιστήρες του κουτιού και της κάρτας γραφικών.. μετά απο λίγο πατάω να ανοίξει και μόλις ανοίγει κλείνει κατευθείαν.. τι μπορεί να φταίει?
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Όλα οκ δεν έβαζα σωστά για dual channel τις μνήμες! η ereboss μου έβγαλε την πίστη για να μπει και με το ζόρι κλείνει το κουτί αλλά απο απόδοση έχω 17 βαθμούς που νομίζω είναι μια χαρά οπότε όποιος θέλει να την πάρει να ξέρει πως χρειάζεται πολύ μεγάλο κουτί και απο θόρυβο είναι ok! το κουτί τώρα είναι απλά καλούτσικο προς χάλια οι οδηγοί για τα καλώδια είναι τραγικοί.. θα κοιτάξω μήπως βρω κάποιο άλλο μεγάλο ευρύχωρο γι αυτό κάντε καμιά πρόταση όχι πολύ ακριβό θα ψαχτώ και στις αγγελίες.. η 280x είναι πολύ καλή και με χαμηλές θερμοκρασίες σε stress test που έκανα για 5 λεπτά δεν πέρασε τους 40 βαθμούς αλλά κόντεψε να απογειωθεί το κουτί! αυτό που με προβλημάτισε είναι οτι η θερμοκρασία της μητρικής είναι στους 37 βαθμούς είναι καλά δεν ξέρω ?! Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για την βοήθειααα
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 τα καλωδια τα εχεις μαζεψει με δεματικα? αν δεν εχεις καλη ροη αερα θα εχεις ψηλες θερμοκρασιες και κατα συνεπεια πολυ θορυβο απο τους ανεμιστηρες
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δεν αξιζει να αγορασει τροφοδοτικο σε αυτο το συστημα, εκτως και αν του χαλασει το τουβλο. Εγω λεω να παει σε αγορα επεξεργαστη παντως.
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 τα καλώδια ήταν απο μόνα τους περασμένα σε κάτι σαν διχτάκι και τα πέρασα απο πίσω αυτά που χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα τα μάζεψα κάτω κουτσά στραβά! δεν νομίζω να έχω καλή ροή αέρα καθώς το κουτί είναι λες και είναι χωρισμένο σε κομμάτια γιατί εκτός απο την ψήκτρα και η κάρτα γραφικών έχει πιάσει όλο το χώρο! κάτσε ρε trilobyter τώρα τον πήρα τον επεξεργαστή απο του χρόνου βλέπουμε! τούβλο τι εννοείς? τροφοδοτικό δεν ξέρω αν θα αλλάξω κουτί πάντως σίγουρα!
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Φιλε μιλουσα για το συστημα της πρωτης σελιδας. Για καποιο λογο δεν προσεξα τις υπολοιπες 5 σελιδες που ακολουθησαν. ΛΟΛ! Και καλοριζικος ο επεξεργαστης!
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Haha με το δίκιο σου και εσύ εγώ τα έχω κάνει άνω κάτω
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 παιδιά να ρωτήσω αξίζει η αγορά coolermaster cosmos s ? θα είναι καλύτερα απο αυτό που έχω τώρα?
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ειναι παρα πολυ μεγαλο κουτι. Ποιο εχεις τωρα? Γιατι δεν βλεπεις για κατι μικροτερο?
adtakhs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 παιδιά να ρωτήσω αξίζει η αγορά coolermaster cosmos s ? θα είναι καλύτερα απο αυτό που έχω τώρα? Αν θες να πάρεις κουτί κοίταξε και το δικό μου ! COOLERMASTER CM STORM STYKER Θεωρώ πως είναι μια πολύ συμφέρουσα επιλογή στο κόστος του (αν δίνεις τα χρήματα) ! 1
Χρήστος15 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τώρα έχω το cougar mx300. Μεγάλο θέλω να είναι! adtakhs αυτό ακριβώς θέλω αλλά σε πιο φθηνό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα