Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσοχή με το OC! Η μητρική δεν έχει ψύκτρα στα Mofset και ίσως προξενήσεις κάποια ζημιά! Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι υποθέτω  http://www.eworld.com.gr/products/details/276/Thermalright-HR-09U-Type-3-Heatsink-Mosfet-Cooler(Ας υπάρξει και μια επιβεβαίωση από τους ειδικούς) για ψύξη στα Mofset και καλό θα ήταν να το στήσεις εξαρχής με ταυτόχρονη αγορά του CPU Cooler για να εξασφαλίσεις ότι θα είναι συμβατά (δηλαδή αν θα έχεις επαρκή χώρο για την τοποθέτηση και των δύο)

Δημοσ.

Ίσως σε κανα μήνα να αλλάξω και μητρική οπότε δεν θα κοιτάξω για κάτι άλλο τώρα. Θα ήθελα όμως μια άλλη πρόταση για κάρτα γραφικών γιατί αυτή που μου προτείνατε μου είπαν πως θα την έχω σε 3 βδομάδες. Μέχρι 180 ευρό και αν γίνεται απο eshop για να τα πάρω όλα μαζί. Τώρα για μητρική και μνήμες δεν ξέρω πείτε καμιά πρόταση για να ξέρω πόσα χρήματα θα χρειαστώ ή ρωτάω πάλι τότε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση physiciant.

Επι του θέματος επειδή όπως κατέληξα έφτασα σε αγορά καινούργιου υπολογιστή (δεν ξέρω αν χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο θέμα). Αλλά θέλω την βοήθεια σας για επιλογή ram καθώς και αν χρειάζεται η αλλαγή τροφοδοτικού απο αυτο που μου έχει προταθεί γιατί άλλαξαν τα δεδομένα. Λοιπόν το σύστημα έχει διαμορφωθεί με τα εξής 

Link.png Site: GPU

Link.png Site: SSD

Link.png Site: Ψύκτρα

Link.png Site: Τροφοδοτικό

Link.png Site: Μητρική

Link.png Site: CPU

Link.png Site: κουτί

o/c θα κάνω μνήμες υπολογίζω μέχρι 80ευρό και κάποια πρόταση για ανεμιστηράκια αν μπορείτε πείτε μου.

συγνώμη αν σας έχω κουράσει!

Δημοσ.

Απο έναν φίλο πήρα τον επεξεργαστή και την μητρική. Οπότε διαλέγω 7 απο αυτούς τους ανεμιστήρες. Πρέπει να πάρω κάτι για να τους συνδέσω όλους ή έχει θύρες η μητρική γι όλα;

Δημοσ.

Όχι όχι όχι..μη πας και δώσεις τόσα λεφτά για ανεμιστήρια. Αν είναι πάρε ένα καλύτερο κουτί που θα τα συμπεριλαμβάνει. Εγώ νόμιζα θες να πάρεις 1-2 το πολύ. Στο κουτί γενικά θα έχεις 2 μπροστά,1 πίσω και 1 πάνω. Δε χρειάζεσαι περισσότερους. Το κουτί λογικά θα περιλαμβάνει κάποιους απ' αυτούς. Και αν έχει στο πλάι, βγάλ' τον και τοποθέτησε τον κάπου αλλού για να μη χαλάει τη ροή. Αλλά απ' ότι βλέπω το κουτί έχει μόνο πίσω ανεμιστήρα οπότε και πάλι δε συμφέρει. Πιο καλά να κοιτάξεις άλλο κουτί ή αυτά τα ανεμιστηράκια

http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-f12-tc-fan-120mm-p-PER.650181

• Like 1
Δημοσ.

Μου το έχουν στείλει είδη το κουτί :( θα πάρω τότε δύο να τα βάλω μπροστά ένα έχει απο μόνο του θα δω αν ταιριάζουν και απο το παλιό μου pc και θα βολευτώ με αυτά. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Μετά απο καιρό ψαξίματος και αναποφασιστικότητας  σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και την υπομονή σας.

Το σύστημα έχει ως εξής 

Link.png Site: Ram

Link.png Site: ssd

Link.png Site: cpu cooler

Link.png Site: psu

Link.png Site: Motherboard

Link.png Site: Cpu

Link.png Site: Gpu

Link.png Site: Κουτί

Link.png Site: ανεμιστήρες

θέλω την βοήθεια σας στα εξής 

1 πήρα για δεύτερο Link.png Site: ανεμιστήρα αυτόν είναι ok για την ψήκτρα ?

2 επειδή στην αρχή πήγαινα για r9 270 και κατέληξα σε 280x το τροφοδοτικό με καλύπτει?

3 είδα οτι η μητρική έχει 2 sys fan & 1 pwr fan πως συνδέω όλα τα ανεμιστηράκια και τον δεύτερο που θα βάλω στην ψήκτρα του επεξεργαστή   

4 επειδή πήρα την κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη πως μπορώ να ελέγξω αν λειτουργεί σωστά γιατί στο παλιό σύστημα που έχω τώρα το τροφοδοτικό δεν έχει 8+6 Pin και τα καινούργια πράγματα δεν τα έχω παραλάβει ακόμα γιατί αργούν οι μνήμες!

5 πως σας φαίνεται το σύστημα τελικά? 

Δημοσ.

http://www.super-flower.com.tw/products_detail.php?class=2&sn=8&ID=42&lang

PIC_30553be93841d8155913.jpg

0.jpg

546 watt στα 12v !

Συμπερασματικά το τροφοδοτικό μπορεί ! :-D

Αν βέβαια θες να κλοκάρεις κιόλας κάποια στιγμή, κοίταξε για κάποιο 650άρι τροφοδοτικό με υψηλά Αμπερ στο 12v.

Κοίταξε ο PHENOM 1090T είναι μια χαρά επεξεργαστής !   Ηταν ιδανικός για να κρατήσει ζωντανό το σύστημα με την AM2+ μητρική που είχες !

Στην δεδομένη περίπτωση, όπου άλλαξε μητρική και πήγες και σε ακριβή, θα προτιμούσα έναν νέο AMD FX 8320. 

Κατά τα άλλα μια χαρά/

Δημοσ.

Ναι ναι το ξέρω για τον επεξεργαστή ίσως κάποια στιγμή με τον καινούργιο χρόνο αλλάξω, αλλά απο όσο έψαξα δεν θα έχω πρόβλημα ώστε να μου κρατάει πίσω την 280x.. ο/c θα κάνω λες να μην αντέξει έτσι το τροφοδοτικό? 

Δημοσ.

Ναι ναι το ξέρω για τον επεξεργαστή ίσως κάποια στιγμή με τον καινούργιο χρόνο αλλάξω, αλλά απο όσο έψαξα δεν θα έχω πρόβλημα ώστε να μου κρατάει πίσω την 280x.. ο/c θα κάνω λες να μην αντέξει έτσι το τροφοδοτικό? 

Aν είσα για κλόκια κοίταξε τροφοδοτικό με περισσόρερα Αμπέρ στην 12v.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...