Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα αγγελία για τον επεξεργαστή γιατί δεν βρίσκω κάτι. Αν κάποιος δει κάτι ας βοηθήσει. Σκέφτομαι να πάρω και ραμ, αλλά δεν ξέρω η ραμ μου απλά πρεπει να είναι ddr2 , η συχνότητες δεν μας πειράζουν ε? τώρα έχω 2x1gb και μια 2gb..

Πουλάς τις 2X1GB και βρίσκεις ένα σετ των 2x2gb για να ανέβεις στα 6GB .

Αυτό δεν χρειάζεται να το κάνεις άμεσα.  Όταν βρεθεί ευκαιρία.

Σε ότι αφορά το CPU να κοιτάζεις αγγελίες καθημερινά. :-D

Προχώρα αρχικά σε αγορά SSD .

Πες μας και τι μνήμες έχεις τώρα ? Από το CPU-Z στην καρτέλα SPD μπορείς να δεις πως παίζουν οι μνήμες σου και τι είναι η κάθε μια .

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι geil 2x1gb  έχουν καλύτερα timings (5-5-5-18). Η transcend έχει χειρότερα (6-6-6-18) .

Ολες είναι στα 800Mhz και στα 1,8volts

Οπότε όταν ψάξεις θα ψάξεις για ddr2 στα 800Mhz με 1,8volts.

Ότι και να είναι είτε με CL5 είτε με CL6 (6-6-6-18) , θα το τρέξεις με τα timings της transcend που είναι η μνήμη των 2GB   που κρατάς και που έχει τα χαλαρά timings... :shifty:

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι παιδιά ίσως τελικά να μπορώ να διαθέσω αλλα 150 ευρό οπότε σύνολο πάμε στα 300, βγάζω όμως τα 100 γιατί πάνε στον επεξεργαστή (1090Τ) και ενα 60 ο ssd οπότε και σκέφτομαι να πάρω μάλλον ενα κουτί μητρική και ραμ αλλά δεν ξέρω τι με συμφέρει γι αυτό θέλω την βοηθειά σας και πάλι!

Δημοσ.

αναβαθμισε την στο πιο προσφατο bios (αν δεν το εχεις ηδη κανει) μετα βαζεις εναν 1090Τ , εναν ωραιοτατο ssd , τροφοδοτικο (βαλε ενα XFX 450W , υπεραρκετο) και εισαι μια χαρα . θα σου προτεινα να αλλαζες και καρτα (πολυ λιγη η 4830) ομως ξεφευγουμε απο το μπατζετ και ισως και να μην αξιζει λογω της ελαφριας χρησης που θες

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι και εγώ αναβάθμιση για surfing και ελαφρύ photoshop μήπως και πάει καλύτερα ο υπολογιστής.

Έχω την μητρική M4A785T-M (AM3). Ο επεξεργαστής που φοράει είναι ο AMD Athlon II X2 250 και έχω 4 GB RAM.

Και η κάρτα γραφικών η ATI Radeon HD 4550 (Gigabyte) 512 MB.

Σίγουρα θα χρειαστώ κάποιον SSD. Εκτός από αυτόν, μπορώ να αγοράσω καμιά καλύτερη κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή ώστε να βελτιώσω το σύστημά μου; Μέχρι 150 - 200 ευρώ ή μήπως να αγοράσω από την αρχή καινούριο. 

Δημοσ.

Millennium

Συγγνώμη για το hijack, απλά δεν ήθελα να ανοίγω συνεχώς νέα θέματα. Αξίζει η αγορά από το ebay π.χ. 

AMD Phenom II X6 1055T στα 80 ευρώ; Θα βάλω επάνω την ίδια ψύκτρα; Από κάρτα γραφικών ποια μπορώ να βάλω για καλύτερη; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πολύ καλές οι συμβουλές που σου δίνουν οι φίλοι insomniacs. Πριν ένα χρόνο έκανα αναβάθμιση στο βασικό Pc μου με την ίδια μητρική που έχεις από Athlon II 250 σε Phenom II x6 1090T έχοντας όμως 8gb μνήμη DDR2 από την αρχή και πριν έξι μνήμες αντικατέστησα τον boot HDD με τον 840 evo 120gb. Απλά το μηχάνημα πετάει πλέον!

Δημοσ.

@cgioris έχω καιρό να τις κοιτάξω τις τιμές τους.Θέλεις και ψύκτρα.Δες πρώτα πόσα θα διαθέσεις για αυτά και μετά κοιτάς για κάρτα ή ssd αν γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...