maddoctor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για Xiaomi δεν ξερω. Δεν ξερω τι φαση εταιρεια ειναι και οτι ειναι κινεζικη μου προκαλει αμφιβολιες. Εχεις παρει προϊοντα Xiaomi, τι γνωμη εχεις?? Επισης μπανισα το Site: Sony Xperia M αξιζει λετε?? Έχω αγοράσει μέσω διαδικτύου το Xiaomi Mi3 64GB. Το κινητό φυσάει. Επίσης έχει μία τεράστια ελληνική κοινότητα που το υποστηρίζει στο θέμα του λογισμικού με εβδομαδιαία updates, οπότε ποτέ δεν θα έχεις πρόβλημα. Βέβαια το κινητό που έχω πάρει είναι αρκετά έξω από τα λεφτά που δίνεις (280€ τελική). Για τα λεφτά που διαθέτεις, το XIAOMI HONGMI NOTE MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.5 Inch HD IPS (158€ τελική) πιστεύω ότι είναι η τέλεια επιλογή για σένα.
pavlos0160 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Aποσπωμενη ειναι ναι,παρτο το χω κ γω,θα το καταευχαριστηθεις για τα λεφτα που θα δωσεις... Το αποφασισα και λεω να κανω την αγορα, πιστευω να αξιζει τα λεφτα του. Εσυ που το εχεις, απ τα 8 GB τα ποσα ειναι ελευθερα? Και επισης με την RAM τι γινετε, ποση σου ειναι διαθεσιμη συνηθως? Παιδια επειδη μπορω να παρω κινητο και με δοσεις, εχετε καποιο κατα νου μεχρι 200 ευρω που να αξιζει?? Αλλιως παω για το LG l9 ii.
vleelove Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 τσέκαρε alcatel idol mini,εκανα αρκετή έρευνα,και κατεληξα σε αυτο,δεν εχω καποια εμπειρια αλλα θα το παρω μεσα στην βδομαδα.. τιμη 130
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 τσέκαρε alcatel idol mini,εκανα αρκετή έρευνα,και κατεληξα σε αυτο,δεν εχω καποια εμπειρια αλλα θα το παρω μεσα στην βδομαδα.. τιμη 130 Του προτεινουν xiaomi note και του λες να τσεκαρει κινητο με 512 ram .854x480 αναλυση οθονης,1700mah μπαταρια και καμερα 5mp? Βασικα αποφυγε το κ εσυ.Θα σου κολλαει πανω στο 2μηνο. 1
iznodur Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτά τα χρήματα νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Motorola Moto G 1
pavlos0160 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μεταξυ Motorola Moto G και LG l9 ii ποιο λετε να ειναι καλυτερο??
alexmi900 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 lg g2 mini. ανωτερο απο l9 σε μπαταρια,μεγεθος οθονης, τετραπυρηνο επεξεργαστη και lte. για μοτο g ουτε καν λογος αν μιλαμε για το 8gb (μολις 5.5 διαθεσιμα)
makron Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το Μ2 δν ειναι σε καμια περιπτωση πιο γρηγορο!!! Για το πιο ομορφο ειναι υποκειμενικο. Το sp εχει και μοναδικο λεντ φωτισμο. dual core 1.7 kai quad core 1.2 o πρωτος ειναι κατα πολυ πιο γρηγορος. Adreno 330 v adreno 305. To sp κερδιζει σε "γρηγοραδα" το Μ2. Το σπ αποτελειται και απο αλουμινιο στο πλαι. Για μενα το μ2 τσαμπα υπαρχει! Αν δεις και για το Μ2 ίσως αλλάξεις γνώμη αφού εγώ βλέπω ότι οι περισσότεροι λένε ότι αξίζει το M2 http://www.phonearena.com/phones/Sony-Xperia-M2_id8455/reviews
ptz13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 lg g2 mini. ανωτερο απο l9 σε μπαταρια,μεγεθος οθονης, τετραπυρηνο επεξεργαστη και lte. για μοτο g ουτε καν λογος αν μιλαμε για το 8gb (μολις 5.5 διαθεσιμα) Για το θέμα μπαταρία δεν έχω άποψη αλλά και τα 2 έχουν οθόνη 4.7" με το l9 να υπερτερεί σε ανάλυση. Όσο για τον επεξεργαστή ένα χρόνο σχεδόν που το έχω δεν κολλάει ακόμη και με σχετικά βαριά χρήση. 1
alexmi900 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για το θέμα μπαταρία δεν έχω άποψη αλλά και τα 2 έχουν οθόνη 4.7" με το l9 να υπερτερεί σε ανάλυση. Όσο για τον επεξεργαστή ένα χρόνο σχεδόν που το έχω δεν κολλάει ακόμη και με σχετικά βαριά χρήση.Σορρυ νομιζα οτι το λ9 ειναι στις 4.5. Μπορει να μην κολλαει ακομη αλλα οπως και να το κανουμε ο τετραπυρηνος σναπ 400 θα κανει τη συσκευη πιο γρηγορη και σιγουρα futureproof(λεμε τωρα). Συν οτι αν ενα απο τα δυο lg εχει εστω μια ευκαιρια για μελλοντικη αναβαθμιση θα ναι το νεοτερο και πιο γρηγορο g2 mini. Edit: η μπαταρια ειναι εξαιρετικη στο g2 mini οντας μεγαλυτερη και απο αρκετων περσινων ναυαρχιδων
pavlos0160 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα του Xperia M2 με το Xperia M2 LTE??
KwstasXt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Asus zenfone 5.Καταπληκτικο για τα χρηματα του απο κινα 147ευρω. 1
makron Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια η διαφορα του Xperia M2 με το Xperia M2 LTE?? Καμία ουσιαστική διαφορά δεν έχουν . και τα δύο Μ2 είναι το ίδιο απλά το Μ2 έχει ελαφρώς καλύτερη υποστήριξη gsm από το M2 LTE . όποιο και να πάρεις το ίδιο θα είναι
annorax Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλό το LG L9II. Το έχει σε έκπτωση στο eshop (διάβασε και τα σχόλια των αγοράστών από κάτω). http://www.e-shop.gr/lg-optimus-l9-ii-d605-white-gr-p-TEL.007584 Για άλλα κινητά LG, μπορείς να δεις κι εδώ: http://android-phone.gr/smartphones/LG.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα