Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση σήμερα αγόρασα ένα πακέτο να αναβανθμισο το pc μου πήρα λοιπόν την Fatal1τη Z97X Killer/ η7-4790/corsair keep in touch 2x4gb και τροφοδοτικό coolmaster 520 plus 80 bronze να πω επίσης ότι πρώτη φορα σύνδεσα pc από το manual και από βιντεάκια όλα ανοίγουν κανονικά στο pc αλλα δεν μου δίνει εικόνα στο monitor τι μπορεί να φταίει όλα είναι καινούρια να πω

Δημοσ.

Έχεις και ξεχωριστή κάρτα γραφικών;;;

Πρέπει να βάλεις το καλώδιο στην σωστή έξοδο ή της μητρικής ή της ξεχωριστής και να μπεις στο bios και να του ρυθμίσεις από ποια από της δύο να ξεκινάει,δες και στο εγχειρίδιο για pci/integrated.

Δημοσ.

Απορώ πως οι περισσότεροι λένε "όλα ανοίγουν κανονικά στο pc" ενώ το pc δεν ανοίγει καν :P Τέλος πάντων

Τα μπιπ αυτά που σου κάνει έχουν ένα συγκεκριμένο ρυθμό και διάρκεια, οπότε θα κοιτάξεις στο βιβλιαράκι της μητρικής τι σημαίνουν. Έτσι ή θα βρεις το πρόβλημα ή τουλάχιστον θα το περιορίσουμε σε κάτι πιο συγκεκριμένο.

Πάντως βεβαιώσου ότι έχουν κουμπώσει οι μνήμες καλά και ότι έχεις συνδέσει όλα τα καλώδια τροφοδοσίας στην μητρική. 

Δημοσ.

έχεις δίκιο :) διάβασα σε ενα site τι είναι το κάθε μπιπ και η δεν κουμπωσαν καλά η μνήμες που δεν νομίζω η παίζει κατι και θέλω κάρτα γραφικών και να το αλλάξω απο το bios. θα το δω αύριο και θα σαν πω με σιγουριά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Λοιπόν τα μπιπ που κάνει ειναι 3 έβγαλα τις ραμ τις δοκίμασα σε αλλα slot τίποτα έβγαλα σκληρό και οτι άλλο ειχα επάνω πάλι τίποτα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό!

Δημοσ.

γιατι δεν λες σε καποιον που ξερει να στα ρυθμισει και να στα κουμπωσει, καινουργια πραγματα αμα δεν ξερεις μην τα πειραζει, φιλικα ετσι, ειναι κριμα.

Δημοσ.

Για να το κάνω αυτό πρέπει να πάω σε τεχνικό και να δίνω κανα 40-50 δεν λέει αν όντως φτάσω εκει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα θα αναγκαστώ να το κάνω άλλα μόνο τότε. .

Δημοσ.

Λίγο χαζές ερωτήσεις θα κάνω, αλλά επειδή έχουμε δει πολλά περίεργα κατα καιρούς.... :P

Είσαι σίγουρος ότι βάζοντας τον επεξεργαστή δεν έγινε καμιά ζημιά σε κάποιο pin του socket;

Δε πείραξες κάνα jumperaki που έχει πάνω η μητρική;

Είπες ότι δοκίμασες κάποια πράγματα με τις ραμ, δοκίμασες να βάλεις μία μία και όχι όλες μαζί; (μπορεί κάποια να έχει πρόβλημα)

Αποσύνδεσε τον από το ρεύμα και βγάλε και την μπαταριούλα για λίγο να κάνει κι ένα reset το bios.

Δημοσ.

παιδιά τα έκανα όλα αυτά που λέτε και 90% είναι η ραμ στο site της asrock είδα οτι δεν ταιριάζουν να πω πως η ram ειναι corsair 2x4 gb αρα η δεν ειναι συμβατές η είναι χαλασμένες η ειναι χαλασμένα τα slot τις ραμ εκει κατέληξα θα προσπαθήσω να βρω κάποιον να τις δοκιμάσω και να βρω κάποια άλλη να βάλω επάνω εσείς τι λέτε ;

Δημοσ.

Για να το κάνω αυτό πρέπει να πάω σε τεχνικό και να δίνω κανα 40-50 δεν λέει αν όντως φτάσω εκει και δεν μπορώ να κάνω τίποτα θα αναγκαστώ να το κάνω άλλα μόνο τότε. .

Εγω για καλο στο λεω, δηλαδη εγω 2-3 πραγματα ξερω μεσα στο κουτι και μονο αυτα μπορει να πειραξω, οπως πχ το ανεμηστηρακι που το αλλαξα μονος μου, αλλα προτιμω να το εδινα σε τεχνικο και να δωσω τα λεφτα που λες παρα να κανω καμια βλακεια και μετα να τραβαω τα μαλλια μου.. τωρα εσυ αποφασιζεις, απλα στο λεω για καλο. Μακαρι να τα φτιαξεις μονο σου ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...