arcadian27 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Γειά σας! Ψαχνω να αγοράσω ενα κινητό και κοιτάζοντας στο skroutz είδα πως υπάρχει σημαντική διαφορά τιμής αναμεσα στα ελληνικά και σε αυτά με την ενδειξη EU. Εμένα το αγγλικό μενού δεν με ενοχλεί αλλά θα μπορώ να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο και να σερφάρω στα ελληνικά που τα θέλω?Επίσης είναι σίγουρο πως έχουν εγγύηση για τυχόν service?Οποιος ξέρει ας με διαφωτισει!Ευχαριστώ!
ntinosterpsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Γειά σας! Ψαχνω να αγοράσω ενα κινητό και κοιτάζοντας στο skroutz είδα πως υπάρχει σημαντική διαφορά τιμής αναμεσα στα ελληνικά και σε αυτά με την ενδειξη EU. Εμένα το αγγλικό μενού δεν με ενοχλεί αλλά θα μπορώ να έχω Ελληνικό πληκτρολόγιο και να σερφάρω στα ελληνικά που τα θέλω?Επίσης είναι σίγουρο πως έχουν εγγύηση για τυχόν service?Οποιος ξέρει ας με διαφωτισει!Ευχαριστώ!</p> Κανονικά θα έχεις ελληνικά και στη 6 υσκευή αλλά και στο πληκτρολόγιό. Εγγύηση θα έχεις Αμα το κινητό είναι απο χώρα της ΕΕ. Αμα είναι πχ.απο Αμερική δεν έχεις.
arcadian27 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Α μάλιστα.Ευχαριστώ πολύ!....Είπα μην την πατήσω και ''κλαίω'' μετα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα