KOSMAS PAPAS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω κάνει κάποιες έγγραφες σε επίγειο ψηφιακό δέκτη mpeg-4 τα αρχεία που δημιουργεί ειναι test_write2.dvr Format : MPEG-TS 188+16 File size : 5.88 MiB μήπως έχει κάποιος την λύση να μπορώ να επεξεργαστώ αυτά τα αρχεία στον υπολογιστή???
CheOnWeb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα αρχεία είναι κάπως ιδιότροπα. Μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα δείγμα; Πιθανόν να χρειάζονται μετατροπή πριν την επεξεργασία, εξαρτάται όμως κι από το τι είδους δουλειά θες να κάνεις. 'Εχεις δοκιμάσει κανένα; π.χ. "Freemake Video Converter"?
KOSMAS PAPAS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα αρχεία είναι κάπως ιδιότροπα. Μπορείς να ανεβάσεις κάπου ένα δείγμα; Πιθανόν να χρειάζονται μετατροπή πριν την επεξεργασία, εξαρτάται όμως κι από το τι είδους δουλειά θες να κάνεις. 'Εχεις δοκιμάσει κανένα; π.χ. "Freemake Video Converter"? http://www.filedropper.com/testwrite2Είναι μια μικρή εγγραφή για μεγαλύτερη ευκολια σε μια εγγραφή μου κάνει αυτά τα 2 αρχεία ευχαριστώ.. Έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα άλλα δεν κατάφερα τιποτα.
CheOnWeb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν συμπεριφέρονται φυσιολογικά. Μήπως έχουν κανένα κλείδωμα; Τι αποκωδικοποιητής είναι; Μήπως υπάρχει καμμιά επιλογή στις ρυθμίσεις για άλλο φορμάτ; Κι εγώ έγραφα .dvr. Ήθελαν ειδική μεταχείρηση αλλά γινόταν. Τα δικά σου δεν ανοίγουν καν.
micos000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος δέκτης είναι; Μήπως συνοδεύονται και από άλλα αρχεία; Το media info αναφέρει μόνο ότι λέει ο header του αρχείου και αυτό δεν είναι λογικό. Αν υπήρχε media stream μέσα στο αρχείο θα το έβρισκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα