Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μαι και γω σε μια δυσκολη στιγμη επιλογη τηλεορασης..!!!! :-D

Καταρχην να ξεκινησω το τι ψαχνω ωστε να μπορεσετε να με βοηθησετε...

1- 40 η 42 ιντσων.

2- Full HD.

3-πανω απο 100Hz.

4- θα συνδεθει και το PC της υπογραφης μου για GAMES.

5- Δεν με ενδιαφερει το 3D.

6- θελω αν γινεται να εχει WIFI συνδεση.

7- Θα βλεπω ταινιες-σειρες-αθλητικα.

και το ΟΛΟ σκηνικο μεχρι 450-500 ευρω κοστος.....

Αυτες ειναι οι απαιτησεις μου..βεβαια σε μια συντομη ερευνα αγορας διαπιστωσα οτι πολλοι εχουν θεματα με τηλεορασεις LG-TOSHIBA, δεν ξερω ουτε θελω να κακολογησω εταιριες :eek: ,απλα απο την αρχη θα διαλεγα μια SAMSUNG...

Αυτα περιμενω προτασεις σας..ευχαριστω εκ των προτερων.... :-D

Δημοσ.

Διάβασε στην ίδια σελίδα τα πρόσφατα θέματα και θα κατατοπιστείς πλήρως

Αρχικά διάβασε τα εξής θέματα

"Αγορά τηλεόρασης >40" - 400-450€" και "Τι τηλεόραση μου ταιριάζει(χαρακτηριστικά)?????"

Για περισσότερες ενδιαφέρουσες πληροφορίες διάβασε τα εξής θέματα

"Ερώτηση για αγορά Τν Γνώμες και προτάσεις !!!" και "42" tv μεχρι 350ε"

Δημοσ.

μια προταση μου ειναι αυτη

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-42lb5800-42-smart-led-full-hd/prod5940593pp/η οποια μου εχει αρεσει πολυ παρολο το οτι εχει 100hz ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες με τα ιδια hz.μια αλλ προταση ειναι αυτη

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-samsung-ue40h6200aw-40-smart-3d-led-full-hd/prod5860080pp/

Δημοσ.

Διαβαζοντας προηγουμενα ποστ,μου μπηκε στο ματι η

Samsung UE40H6200AW.

Ειναι πραγματικα 200Hz η οχι..????

βασικα φιλος μου προτεινε την

LG 42LM670S 42" Smart 3D LED Full HD

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-42lm670s-42-smart-3d-led-full-hd/prod2380013pp/

αλλα τελειωσε στο PUBLIC....και η επομενη τιμη της ειναι 895 ευρω...!!!!και την ειχε 500 ευρω..!!!

http://www.bestprice.gr/item/2152743590/lg-42lm670s.html

Δημοσ.

Samsung UE40H6200AW.

Όχι.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι και κακή επιλογή η συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Samsung UE40H6200AW.

Όλη η σειρά 6000 χρησιμοποιεί panel 100Hz.

Η 40H6200 στα 500 ευρώ ίσως να μην αξίζει σε σχέση με την 40H6400 στα 550 ευρώ.

Η 40H6400 συμπεριλαμβάνει στη συσκευασία της 2 ζευγάρια γυαλιά που κοστίζουν 32 ευρώ, το τηλεχειριστήριο Samsung Smart Touch, και έχει επεξεργαστή 400Hz CMR αντί 200Hz CMR της 40H6200.

Το εάν η φετινή H6200 χρησιμοποιεί το ίδιο psa panel με την υπόλοιπη σειρά 6000 ή κάποιο ελαφρώς υποδεέστερο, δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω πουθενά.

Δημοσ.

ωραια..που μπορω να βρω μια καθαρα 200Hz στο πανελ..???

και πως η που το γραφει αυτο για να κοιταω...????

Αν και η 6400 ειναι μια πολυ καλη επιλογη και για συνδεση σε υπολογιστη,αλλα τελος παντων δεν εχει χωρις 3D καμμια να ριξω το κοστος???

Δημοσ.

Πως είναι δυνατόν να ζητάς πραγματικά 200Hz και ταυτόχρονα να ρίξεις το κόστος, αφού πρέπει να πας στα 2000 ευρώ...

Εάν δεν θέλεις 3D και για να ρίξεις το κόστος μπορείς να πας σε panel 50Hz οποιασδήποτε εταιρείας, είτε IPS, δηλαδή LG, είτε VA που έχουν καλύτερη εικόνα, δηλαδή Sony ή Samsung, αλλά η ποιότητα της εικόνας δεν θα έχει καμία σχέση με την H6400. Προφανώς τα προϊόντα των υπόλοιπων εταιρειών και ιδίως τα μη επώνυμα είναι ακόμα χειρότερης ποιότητας.

Δημοσ.

οποτε οτι αναγραφουν οι εταιριες 200-400-600Hz ειναι ολαμια μουφα σε τιμες 500+ ευρω...!!

Τελος παντων αυτα ειναι καθαρα ενας ανταγωνισμος του marketing...

στο θεμα μας τωρα...

Samsung UE40H6400AW 40" Smart 3D LED Full χωρις γυαλια

549.00€ Τιμή Web

και
Samsung UE40F6320 & 2 Ζευγάρια Γυαλιά

529.00 €

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/126768-samsung-ue40f6320-&-2-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%AC

ποια αξιζει ?????

Δημοσ.

οποτε οτι αναγραφουν οι εταιριες 200-400-600Hz ειναι ολαμια μουφα σε τιμες 500+ ευρω...!!

Τελος παντων αυτα ειναι καθαρα ενας ανταγωνισμος του marketing...

Τα διαφημιζόμενα Hz είναι η συχνότητα του εσωτερικού επεξεργαστή της εικόνας, όχι του panel. Αφού στο τέλος η εικόνα θα προβληθεί από το panel, η συχνότητα του επεξεργαστή δεν παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στην ποιότητα της εικόνας. Πολύ χοντρικά, τα 50-200Hz αντιστοιχούν σε panel 50Hz, και τα 200-800Hz αντιστοιχούν σε panel 100Hz.

Samsung UE40H6400AW 40" Smart 3D LED Full χωρις γυαλια

549.00€ Τιμή Web

Όλες οι H6400 έχουν στη συσκευασία 2 ζευγάρια γυαλιά, εκτός από την 32".

ποια αξιζει ?????

"F" είναι τα μοντέλα του 2013, "H" είναι τα βελτιωμένα μοντέλα του 2014.

Αξίζει η H6400 χωρίς συζήτηση. Και εάν χρειάζεσαι δορυφορικό και διπλό δέκτη, πηγαίνεις στην H6500.

Δημοσ.

ωραιος και πολυ αναλητικος ο RnD...!!! :-)

αρα η επιλογη που μου ταιριαζει ειναι μια H6400 3D με γυαλια...κοστος 550 ευρω.!!

Aν υπηρχε κατι χωρις 3D, τι θα επιλεγαμε ωστε να εχει καλη εικονα,με wifi,και 40-42 ιντσων..???

και τελικα αξιζει να ριξω κατω την τιμη (-100 ευρω παραδειγμα) η να μην το ψαχνω ψυλλους στα αχυρα και να επιλεξω μια με 6400 που εχει γαματη εικονα..???? :shifty:

Δημοσ.

Την H6400 δεν την προτείνουν τόσο για τη 3D όσο για την εξαιρετική 2D εικόνα της. Άρα εάν δεν τίθεται οικονομικό θέμα δεν αξίζει να πάρεις κάποια τηλεόραση με αρκετά χειρότερο panel και ηλεκτρονικά εξαρτήματα μόνο και μόνο για να πληρώσεις 50-100 ευρώ λιγότερα, γιατί πάλι κοντά στα 500 ευρώ θα δώσεις και τελικά δεν θα μείνεις και ευχαριστημένος. Μόνο εάν δεν σε πολυενδιαφέρει η εικόνα και θέλεις μια τηλεόραση που απλώς να παίζει, είναι λογικό να αγοράσεις κάποια σχετικά φθηνότερη τηλεόραση. Καλού κακού πριν παραγγείλεις και ιδίως πριν πληρώσεις την H6400 σιγουρέψου ότι καλύπτεται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας και ότι όντως συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία που πρόκειται να παραλάβεις τα 2 ζευγάρια γυαλιά.

Δημοσ.

Εάν θέλεις να δώσεις λιγότερα χρήματα πάρε την LG 42LB5610 που είναι αρκετά φθηνότερη. Είναι επώνυμη και εξαιρετική τηλεόραση και εάν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις θα σε καλύψει πλήρως, άλλα επειδή έχει IPS panel 50Hz η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την H6400 που έχει VA panel 100Hz και πολύ καλό επεξεργαστή εικόνας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...