Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ειμαι με την μαμα ψυκτρα, δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι απο τροφοδοτικο  αλλα τοσο θορυβο δεν νομιζω να τον κανει μια μικρη ψυκτρα , αν δεις και στο σιτε του eshop  υπαρχουν παραπονα για τον θορυβο που κανει , αλλα ετσι και αλλιως θελω να το αλλαξω οπως ειπα και πριν με κατι πιο ποιοτικο 

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξεκινήσεις το σύστημα με μπλοκαρισμενο (πριν ξεκινήσει) τον ανεμιστήρα  (μολυβάκι) για μερικά δευτερόλεπτα και μετά τον αμολάς μπας και καταλάβεις από που έρχεται ο θόρυβος.

Για την ψυκτρα μην είσαι σίγουρος , μικρή στο μάτι αλλά κάνουν μεγάλη φασαρία καμιά φορά!

Δημοσ.

ναι ειμαι με την μαμα ψυκτρα, δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι απο τροφοδοτικο  αλλα τοσο θορυβο δεν νομιζω να τον κανει μια μικρη ψυκτρα , αν δεις και στο σιτε του eshop  υπαρχουν παραπονα για τον θορυβο που κανει , αλλα ετσι και αλλιως θελω να το αλλαξω οπως ειπα και πριν με κατι πιο ποιοτικο 

Καλά άσε τι λένε στα σχόλια του e-shop γενικά.

Δημοσ.

γεια σας παιδια και παλι , τελικα κατεληξα στο http://www.e-shop.gr/xfx-ts-series-550w-psu-p-PER.640669 , απλος θα ηθελα να ρωτισω αν το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ειναι υσυχο και ποιοτικο, επισης τωρα για καρτα γραφικων εχω μια hd 7770 αν μελλοντικα θελω να την αλλαξω με μια r9 280χ θα μπορεσει να την αντεξει??

Δημοσ.

Ναι θα την αντέξει. Ποιοτικό είναι σίγουρα γι' αυτό και έχει 5 χρόνια εγγύηση. Τώρα για το αν είναι ήσυχο, καλύτερα να μας πει κάποιος που το έχει στα χέρια του

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...