Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη ενος νεου τροφοδοτικου καθως αυτο που εχω κανει θορυβο και μετα απο λιγη ωρα στο pc γινεται ενοχλητικο.

το pc ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/innovator-gamer-fx-6300-tft-22-me-windows-8-p-PER.912176 

με διαφορα την καρτα γραφικων στο οποιο εχω μια asus hd 7770  και το τροφοδοτικο το οποιο ειναι το 

DEER DR-8600BTX 600W   

τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 60 ευρω , το βασικο ειναι να ειναι αθορυβο 

Δημοσ.

Αυτο που λες μετα απο λιγη ωρα εμενα μου κατι ψυκτρουλα!!! ή κανας ανεμηστιρας κουτιου γιατι συνηθως μετα απο λιγο ζεστενεται και δεμονιζεται η μαμα ψυκτρα amd.

Δημοσ.

απο την πρωτη μερα που τον αγορασα οταν τον ανοιγω το τροφοδοτικο κανει αρκετο θορυβο αλλα ετσι και αλλιως θελω να το αλλαξω με ενα καλυτερο (πιο αποδοτικο και πιο αθορυβο) επειδη φοβαμαι να μην κανει και καμια ζημια στο υπολοιπο pc 

Δημοσ.

απο την πρωτη μερα που τον αγορασα οταν τον ανοιγω το τροφοδοτικο κανει αρκετο θορυβο αλλα ετσι και αλλιως θελω να το αλλαξω με ενα καλυτερο (πιο αποδοτικο και πιο αθορυβο) επειδη φοβαμαι να μην κανει και καμια ζημια στο υπολοιπο pc 

πως ειναι σιγουρος οτι ο θορυβος ειναι απο το psu?

εισαι με μαμα ψυκτρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...