Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα σήμερα το lg g2 και από τα πρώτα λεπτά που το χρησιμοποίησα, στο πίσω μέρος στο ύψος της κάμερας ζεστάθηκε πάρα πολυ...αλλά πάρα πολύ...είχα ανοιχτό το wifi κατέβαζε κάποιες εφαρμογές αλλά και μετά που το έκλεισα πέρασε σχεδόν 20 λεπτά και δεν έχει κρυώσει εντελώς. Έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν έχει κρυώσει.

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;;; τι προτείνεται;; 

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Αγόρασα σήμερα το lg g2 και από τα πρώτα λεπτά που το χρησιμοποίησα, στο πίσω μέρος στο ύψος της κάμερας ζεστάθηκε πάρα πολυ...αλλά πάρα πολύ...είχα ανοιχτό το wifi κατέβαζε κάποιες εφαρμογές αλλά και μετά που το έκλεισα πέρασε σχεδόν 20 λεπτά και δεν έχει κρυώσει εντελώς. Έπεσε η θερμοκρασία αλλά δεν έχει κρυώσει.

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;;; τι προτείνεται;; 

Ευχαριστώ!!

Μονο κατεβασμα εκανες?Του εκανες καποιο benchmark?

Δημοσ.

Μονο κατεβασμα εκανες?Του εκανες καποιο benchmark?

τι είναι αυτό??

πριν λίγο έβαλα ένα παιχνίδι να παίξω ( bubble bubble) και όλο ο χώρος πίσω έκαιγε...και στο μπροστα μέρος η οθόνη στο ύψος του ακουστικού!!

ειλικρινά το προηγούμενο που είχα παίζει να ήταν λιγότερο ζεστό...ή στην χειρότερη το ίδιο!!!!πραγματικά ξενέρωσα..

Το κινητό πάνω λέει made in korea και μέσα το φυλλάδιο με τις οδηγίες ήταν στα ιταλικά.

Επίσης, μπήκα ιντερνετ να κάνω πλοήγηση και μπήκα σε δύο σελίδες...περίπου 7-8 λεπτά και στο πίσω μέρος είχε ζεσταθεί πολύ!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ο κερνελ έχει κολλήσει σε υψηλή συχνότητα, κάνε επανεκκίνηση και Εάν δε. Στρώσει bbs να δεις τι κρατάει ανοιχτό

Έκανα αρκετές φορές επανεκκίνηση, αλλά οταν έμπαινα ιντερνετ ή έτρεχα το παιχνίδι που σας είπα μετά από λίγο ζεσταινόταν πολύ...

το bbs τι είναι;; δεν έχω καλή σχέση με αυτά.

Σκέφτομαι να το παω πίσω να μου δώσουν αλλο γιατί έχω τη δυνατότητα αυτή τις πρώτες 7 μέρες.

Επίσης είχα κλείσει το κινητό το άνοιξα μετά από λίγη ώρα, και είχε χάσει την ώρα....

το ίδιο και σήμερα που το είχα κλείσει το βράδυ!!!

Δημοσ.

εγκατέστησα το cpu temp και όταν δεν το χρησιμοποιώ ή θερμοκρασία cpu είναι στους 42-46, όταν μπαίνω ιντερνετ για πλοήγηση..έφτασε τους 64.

Είναι φυσιολογικό???

η μπαταρία είναι στους 33-38....

Επίσης όταν κάνω επανεκκινήση όταν ξεκινά το κινητό η φωτεινότητα πάντα γίνεται 100% άσχετα που ήταν ρυθμισμένη.

Δημοσ.

φιλε εγω εχω το G2 απο τον μαρτιο...αυτη την στιγμη το χω μπροστα μου με το Cputemp ανοιχτο και λεει 35βαθμους και μπαταρια 28...κατι παιζει με το δικο σου...64 δεν εχω φτασει ποτε...ναι και εγω νιωθω την ζεστη απο πισω εκει π λες αλλα σε παιχνιδια και μετα απο κανα 15λεπτο παιχνιδιου αλλα και παλι δεν εχω ανεβει ποτε πανω απο 60 γτ το τσεκαρω...ποσο μαλλον οταν λες για ιντερνετ οτι ανεβαινει τοσο πολυ...κατι περιοργο παιζει με το δικο σ!

Δημοσ.

τους το πήγα, το είδαν αφού ήθελαν να κάνουν επαναφορά ρυθμίσεων, μετά μου είπαν είναι εντάξει,

και όταν το πήρα και έβαλα τις βασικές εφαρμογές είχα πάλι τα ίδια και σήμερα το πάω για αντικατάσταση αλλά επειδή δεν έχουν άλλο θα μου δώσουν τα χρήματα πίσω.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ζεσταίνεται το πίσω μέρος αλλά και η οθόνη μπροστά...με αποτέλεσμα όταν φτάσεις στις θερμοκρασίες που σας ανέφερα να μην μπορείς να το βάλεις να μιλήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...