Προς το περιεχόμενο

cpu throttling max 15% overheating detected

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

................................................ Εγώ 70 δέχομαι, μαξ 75, είναι όριο που έχω θέσει εγώ. Δε θα ήθελα ο επεξεργαστής μου κάτω από οποιοδήποτε τεστ να ξεπερνά αυτούς τους βαθμούς. Μέχρι 80+ 90- όπως λέει ο Dennis είναι "ανεκτά".

Όπως και να έχει, θέλει διάβασμα το overclocking, ψάξε guides, δεν είναι δυνατό να κάνεις OC έναν τόσο ακριβό επεξεργαστή, φαντάζομαι ακριβό και το υπόλοιπο hardware, με stock ψύκτρα, να μη γνωρίζεις τι είναι το throttling, το overheating ή πολύ απλά ότι οι 100 βαθμοί δεν είναι καλοί. Και κάτι μου λέει, όπως σωστά υποπτεύθηκε φαντάζομαι ο Xristaras ότι δεν το κάνεις από το BIOS, παραλείποντας αρκετά σημαντικά βήματα για επιτυχημένο OC.

Μα καλά πως αντέχεις το stock φαν να γυνράει σε μαξ στροφές για να ψύξει, δε σου έχει πάρει τα αυτιά; :-D

Δημοσ.

στο maxinum  επειδι εβαλα τις κανονικες 

μου λεει  

cpu          maxinum  72

core1        85

core2         82

core3         85

core4         82  

εινε καλες  οι  θερμοκρασιες τωρα;;;

στο maxinum  επειδι εβαλα τις κανονικες 

μου λεει  

cpu          maxinum  72

core1        85

core2         82

core3         85

core4         82  

εινε καλες  οι  θερμοκρασιες τωρα;;;

ΑΠΟ ΤΟ  ΒΙΟς ΤΟ ΕΚΑΝΑ

Δημοσ.

Καλές όχι (για μένα), αλλά δεν είναι επικίνδυνες. Θα πρότεινα να αγοράσεις μια ψύκτρα, υπάρχουν καλές λύσεις για όλα τα budget... και δροσερός ο επεξεργαστής, και μέρα με τη νύχτα ο θόρυβος που θα γλιτώσεις.

Δημοσ.

Δε μπορώ να είμαι σίγουρος (στο OC δε παίζει σημασία μόνο η θερμοκρασία, αλλά και τα volts που θα χρειαστούν για να κρατήσουν μια ταχύτητα) αλλά σίγουρα θα λυθεί το τωρινό πρόβλημα, που είναι η υπερθέρμανση.

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ  ΑΥΤΙ  ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΑΛΙ΄΄

ΆΦΟΥ ΤΟΝ  ΠΙΓΑ ΣΤΑ  4400  

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ  30 ΦΠΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

ΕΧΟ ΤΟ COOLER MASTE  COSMOS 2

AFOY TO CPU  CLOCK EIXE PAEI STA  44000

Δημοσ.

Καλή είναι, αλλά υπάρχουν καλύτερες ή φθηνότερες που κάνουν την ίδια δουλειά, σου έδωσα δυο καλά παραδείγματα. Αν δε σκοπεύεις για τρελά OCs με μια αερόψυκτρα των 30~40 θα είσαι άρχοντας, ακόμη και των 20-30, αλλά των 30~40 θα είναι πιο ήσυχες. 

Δημοσ.

και πάμε ξανά
το ότι σου άνοιξε στα 4,4 με όποια ρύθμιση κ αν έκανες δεν σημαίνει αυτόματα ότι το σύστημα είναι σταθερό εκεί.

30 fps παραπάνω με εναν τέτοιο επεξεργαστή μάλλον μας κοροιδεύεις εκτός κ να παίζεις κανένα που βλεπει 1 core.

Δημοσ.

ο "αυτός" που λες εργάζεται στην asus και τους δίνουν enginnering samples που κλοκάρουν στο θεό.

δεν λεω οτι δεν μπορείς να τον φτάσεις εκεί αλλά

1) ποιο το νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο

2)πρέπει να πας για αλλάγη ψύκτρας και να δοκιμάσεις ξανά.Δεν καθαρίζεις με μισή ώρα τέστς κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...