Προς το περιεχόμενο

Oculus Rift DK2 - Τα ξαναείδαμε όλα

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν έχεις χρόνο για review, έχουμε πολλά ερωτήματα που δεν νομίζω πως πρόκειται να απαντηθούν από τα κλασσικά reviews

Sure thing! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι απαραιτητες γνωσεις χρειαζεσαι για να αναπτυξεις εφαρμογες η παιχνιδια (οχι κατι εξεζητημενο) πανω στο Oculus?

γενικα καποιος για να πειραματιστει πανω σε αυτο το interface και να εξερευνησει τις δυνατοτητες και πιθανες εφαρμογες του , τι ακριβως χρειαζεται περαν απο το ιδιο το hardware?

δεν έχω μεγάλη επαφή με προγραμματισμό αλλά λογικά θα πρέπει να δίνουν ένα sdk με τεχνικές οδηγίες( ; )

αν δεν κάνω λάθος έτσι ενσωματώνονται οι δυνατότητες του hardware στην ανάπτυξη λογισμικού

με λίγα λόγια οι developer διαβάζουν το 'εγχειρίδιο' του sdk για να καταλάβουν τι απαιτήσεις, συμβατότητες, δυνατότητες υπάρχουν από τη πλευρά του hardware, πως και με τι 'παίζει' προγραμματιστικά και πως συνδέεται με το δικό τους λογισμικό και δουλεύουν βάσει αυτών

σίγουρα στο προγραμματιστικό forum θα έχουν πιο σοβαρές απαντήσεις από αυτή βέβαια  :X

Παιδια εσεις που το παραλαβατε ιδη το DK2 ποσο καιρο εκαναν να σας το στειλουν και ποσες ημερες για να φτασει απο Αμερικη?Το εχω παραγγειλει και το εχω πληρωσει απο τις 18 Αυγουστου και ακομα περιμενω για να γινει η αποστολη. Η εχει παρα πολυ ζητηση η εχουν ελαχιστα κομματια διαθεσιμα.

Και κάτι ακομα , εγω πλήρωσα με paypal και δεν κράτησαν μόνο 50 δολάρια που αναφέρθηκε προηγούμενος, αλλά ολόκληρο το πόσο αφαιρέθηκε απο τον λογαριασμό μου.

Αλλη μια ερωτηση, Τα DEMO που εχουν φτιαχτει μεχρι τωρα για το DK1  , ειναι συμβατα με το DK2? η θα πρεπει να περιμενουμε να αναβαθμιστουν για να παιζουν στο DK2?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Μέσα σε 9 μερες μετα την παραγγελία μου το έστειλαν με ups και δευτέρα θα το εχω. συνολο περίπου 15 μερες από την αγορα. τρελο αλλά είναι να σε θέλει.. φουλ λοφαρδος!!!! αναβαθμισα καρτα γραφικών και τα περιμένω πως και πως. ξέρει κανένας πως θα κανω το project cars να δουλέψει σε vr?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...