doctorkostis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 To K920 σε specs συγκρινεται με S5, G3, Note3. Κανεις δεν ξερει τι τιμη θα του βαλουν οι κινεζοι. Να μυρισω τα νυχια μου και να πω μια 350αρα? Η μη αποσπωμενη μπαταρια δεν ειναι σοβαρο προβλημα. Ισα ισα που κανει πιο στιβαρο το κινητο. Αν χαλασει μετα απο 2 χρονια βλεπουμε. Δεν ειναι λογος να μην παρεις ενα κινητο. Η οθονη ειναι προβλημα, δε χωραει σε τσεπη, δεν ειναι πρακτικο, δεν το χειριζεσαι με ενα χερι. Πιασε στα χερια σου τετοια οθονη 5.7- 6.0 πριν αγορασεις. Η αναλυση ειναι επισης περιττη. Το Full HD στο κινητο ειναι υπεραρκετο. Το Α8 πιστευω ειναι καλυτερο απο Moto G, χειροτερο απο nexus 5, G2. Προδιαγραφες παντα. εμπειρια χρησης δεν ξερω, περιμενε να βγει κανα review. Γενικα, κατα τη γνωμη μου, καλυτερα να μη σπρωξεις 300αρια και 350αρια για κινητο (εκτος αν το φυσας αγριως). Δωσε 150, να το χαρεις και αν το βαρεθεις να το αλλαξεις πιο γρηγορα. Τα λεφτα του θα τα κρατησει αν θελησεις να το πουλησεις.
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο που λες αν το φυσαω αγρια...χαχα μαλλον το αντιθετο!δεν ειχα ποτε με τοσο μεγαλη οθονη τηλεφωνο!και δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μ...ξερω βεβαια διαστασεις ακι το εχω σχεδιασει να δω πως ειναι και ειναι οντως μεγαλο...κατι ασχετο αν το παρω και χαλασει πχ μετα απο 2χρονια που λες τοτε τι γινεται με την μπαταρια?και κατι τελευταιο δηλαδη εσυ λες πιο πολυ για το a8?αλλα γουσταρεις κατα καποιο τροπο και το κ920???
doctorkostis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τροποι υπαρχουν να αλλαξεις ενσωματωμενη μπαταρια. Απλα ειναι πιο ακριβο. Αλλα πλεον συχνοτερα αλλαζουμε κινητα απο μπαταριες. Εγω δε θα εδινα ποτε 350€ για κινητο. Οσο καλο και να ειναι, δε φυτρωνουν στο δρομο. Για τα 700αρια των iphone, εκει ειναι που δεν το καταλαβαινω. Τελος παντων. Οποιος εχει φραγκα τα δινει και για κινητο και για οτι γουσταρει, καπιταλισμο ζουμε. Το Κ920 ειναι καλυτερο σε ολα. Γιαυτο κανει και διπλα λεφτα τουλαχιστον.
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 καλα και εγω δεν γουσταρω τα ''σαπια μηλα'' επειδη ειναι υπερκοστολογημενα αλλα και για αλλους λογους...ουτε εγω θα εδινα τοσα λεφτα και οπως σου ειπα τα περισσοτερα πο υεχω δωσει ποτε ειναι 150 για κινητο..τελοςπνατων θα το σκεφτω και θα δω..παντως εσυ σαν αγορα πιστευεις οτι αν παρω ενα απο αυτα τα δυο λενοβο που σ λεω το θεωρεις εξυπνη αγορα η οχι?και αν αυτο που εχει ενσωματωμενη μπαταρια που λες χρειαστει αλλαγη ποσο κοστιζει?σορρυ αν γινομαι κουραστικος απλα το να δωσω τοσα λεφτα ειναι καπως..και σκεφτομαι ολους τους παραγοντες!
doctorkostis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το κοστος για την αλλαγη μπαταριας εξαρταται απο την εταιρεια. Δε μου εχει τυχει ως τωρα και ετσι δεν εχω ιδεα. Τα 150ε για κινητο ειναι πιο εξυπνη κινηση απο τα 350€, ειδικα αν δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. Γενικα, η αγορα οικονομικου κινεζικου smartphone ειναι εξυπνη κινηση, με μονο μειον την απουσια εγγυησης στην Ελλαδα. Κατα τη γνωμη μου, αξιζει η αγορα απο Κινα, αρκει να διαλεξεις κινητο απο σοβαρες/αξιοπιστες εταιρειες. Η Lenovo ειναι μια απο αυτες.
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 οκ φιλε ευχαριστω...εσυ τι κινητο εχεις αν επιτρεπεται?
saim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 μαλλον τελικα θα καταληξω στο a806/golden warrior a8...με τα 150 ευρω και κατι!εσυ εχεις να πρωτινεις κατι καλυτερο?μια πιο εξυπνη αγορα δηλαδη????ποια θεωρεις οτι ειναι τα μειονεκτηματα αυτου του τηλεφωνου?εμενα προσωπικα με ψιλοχαλαει που η οθονη του ειναι 5 ιντζες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα