saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας.....σκεφτομαι να αγορασω καποιο smartphone lenovo...δεν με ενδιαφερει αν θα το παρω απο ελλαδα η οχι(μαλλον οχι)....ουτε αν θα εχει κυκλοφορησει στην ελλαδα....(ξερω βεβαια οτι σε αυτη την επιλογη υπαρχουν πολλα ρισκα...αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μ)το θεμα ειναι....εσεις ποιο smartphone/phablet προτεινεται να αγορασω?θελω καποιο που να εχει οθονη5 ιντσες και πανω....να ειναι ευχρηστο να εχει καλο android (καλη εκδοση εννοω)πυρηνες 4 η 8 καλη μπαταρια και γενικα να αξιζει τα λεφτα του....ως κατοχος tablet lenovo εδω και αρκετους μηνες...δεν ειχα καποιο προβλημα παρα μονο ενα 2 μικρα ψιλοκολληματακια τα οποια ξεπεραστηκαν ευκολα....σκεφτομαι να αγορασω μαλλον το golden warrior s8 αν ξερεται η το κ920 vibe z2 pro(οσον αφορα το δευτερο δεν το εχω βρει καπου που να πωλειται ακομα!εναι out of stock...οταν γινει στοκ θα αυξηθει η τιμη του???τωρα το βρησκω 310 ευρω...γιατι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα....και τα δυο δεν εχουν ερθει ελλαδα...βεβαια αν δειτε τα δυο κινητα μεταξυ τους θα διαπιστωσεται οτι εχουν μεγαλη διαφορα και στην τιμη και στα χαρακτηριστικα...αυτο εχει να κανει επειδη σκεφτομαι αν οντως αξιζει να παρω το δευτερο...και να δωσω τοσα πολλα λεφτα....αλλιως αν δω οτι δεν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα μαλλον θα παρω το 1ο)αξιζουν ομως τα λεφτα τους???)και εσεις εχετε καποιο καλυτερο υποψην σας?ευχαριστο!εκ των πρωτερων...(μονο lenovo σκεφτομαι...νομιζω ειναι η καλυτερη μαρκα αυτη την στιγμη!σκεφτομαι νατα αγορασω απο minideal...ομως ποτε δεν εχω αγορασει απ οεκει!ειναι εμπιστο σαιτ?και πως πληρωνω?δεν πληρωνω με αντικαταβολη ετσι??? ευχαριστω....και σορρυ αν κουρασα... εντομεταξυ θα υποστηριζουν ελληνικα?και θα μπορω να χρησιμοποιησω δικτυο cosmote/whats up?πχ?η μονο κινεζικα?
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σας.....σκεφτομαι να αγορασω καποιο smartphone lenovo...δεν με ενδιαφερει αν θα το παρω απο ελλαδα η οχι(μαλλον οχι)....ουτε αν θα εχει κυκλοφορησει στην ελλαδα....(ξερω βεβαια οτι σε αυτη την επιλογη υπαρχουν πολλα ρισκα...αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μ)το θεμα ειναι....εσεις ποιο smartphone/phablet προτεινεται να αγορασω?θελω καποιο που να εχει οθονη5 ιντσες και πανω....να ειναι ευχρηστο να εχει καλο android (καλη εκδοση εννοω)πυρηνες 4 η 8 καλη μπαταρια και γενικα να αξιζει τα λεφτα του....ως κατοχος tablet lenovo εδω και αρκετους μηνες...δεν ειχα καποιο προβλημα παρα μονο ενα 2 μικρα ψιλοκολληματακια τα οποια ξεπεραστηκαν ευκολα....σκεφτομαι να αγορασω μαλλον το golden warrior s8 αν ξερεται η το κ920 vibe z2 pro(οσον αφορα το δευτερο δεν το εχω βρει καπου που να πωλειται ακομα!εναι out of stock...οταν γινει στοκ θα αυξηθει η τιμη του???τωρα το βρησκω 310 ευρω...γιατι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα....και τα δυο δεν εχουν ερθει ελλαδα...βεβαια αν δειτε τα δυο κινητα μεταξυ τους θα διαπιστωσεται οτι εχουν μεγαλη διαφορα και στην τιμη και στα χαρακτηριστικα...αυτο εχει να κανει επειδη σκεφτομαι αν οντως αξιζει να παρω το δευτερο...και να δωσω τοσα πολλα λεφτα....αλλιως αν δω οτι δεν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα μαλλον θα παρω το 1ο)αξιζουν ομως τα λεφτα τους???)και εσεις εχετε καποιο καλυτερο υποψην σας?ευχαριστο!εκ των πρωτερων...(μονο lenovo σκεφτομαι...νομιζω ειναι η καλυτερη μαρκα αυτη την στιγμη!σκεφτομαι νατα αγορασω απο minideal...ομως ποτε δεν εχω αγορασει απ οεκει!ειναι εμπιστο σαιτ?και πως πληρωνω?δεν πληρωνω με αντικαταβολη ετσι??? ευχαριστω....και σορρυ αν κουρασα... εντομεταξυ θα υποστηριζουν ελληνικα?και θα μπορω να χρησιμοποιησω δικτυο cosmote/whats up?πχ?η μονο κινεζικα? oneplus one,xiaomi mi3
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 κατι σε λενοβο?αυτα τα δυο που ανεφερα πως τα βλεπεις?αξιζουν τα λεφτα τους?καλα δεν ειναι?το δευτερο εμενα μαρεσει παρα πολυ..το k920 pro vibe z!τι λες?
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 κατι σε λενοβο?αυτα τα δυο που ανεφερα πως τα βλεπεις?αξιζουν τα λεφτα τους?καλα δεν ειναι?το δευτερο εμενα μαρεσει παρα πολυ..το k920 pro vibe z!τι λες? Σε lenovo ημουν κατοχος ενος α830 και ενος p780 αν εξαιρεσεις την τεραστια μπαταρια του p780 δεν ειδα κατι το ουαου. Το p780 το εδωσα μετα απο 1 μηνα γιατι ειχε banding (συννεφακια) η οθονη του. Ειχα προβλημα με το gps και στα 2 αλλα ακουσα οτι υπαρχει fix για τον MTK. Kαμερα οχι καλη σε κανενα απο τα 2. Γενικα δε θα επαιρνα παλι lenovo εκτος και αν βγαλει κανενα σε κατηγορια oneplus one η xiaomi mi3 σε specs. Tα παραπανω lenovo δε τα εχω δει απο κοντα.
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ααα...ναι δεν εχουν κυκλοφορησει καν..αναμενεται!εσυ απο ελλαδα τα πηρες?ριξε μια ματια στα specs και την δυο και πες μ τι λες...το δευτερο εχει ενα μειονεκτημα για μενα οτι δεν βγαινει η μπατραια του....τα ονοματα και των δυο ειναι lenovo golden warrior s8 και lenovo vibe z pro k920!κοιτα τα και πες μ τι λες...και απο που πρωτινεις να τα αγορασω αν τα παρω!
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δε τιθεται θεμα οτι το vibe z pro ειναι παρα πολυ καλυτερο. Αγορες κλασικα. vickmall,minideal,merimobiles. με ταχυδρομειο sing post για να μη πληρωσεις τελωνειο.
doctorkostis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 το καλυτερο λενοβο σε θεμα specs σε λογικα χρηματα ειναι το Α8. στα 150€ περιπου, απλα επειδη ειναι πολυ καινουριο δε νομιζω να εχει παραλαβει κανεις. Στις προδιαγραφες που ζητας (γρηγορο, >5 ιντσες οθονη, καλη μπαταρια) σε καλυπτει και το xiaomi redmi note στα 160-165 ευρω περιπου. Στο ελληνικο φορουμ δουλευεται πυρετωδως και η καινουρια MIUI (εκδοση android της xiaomi) στα ελληνικα. Πολυ καλη ανεπισημη υποστηριξη.
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ναι το γνωριζω...αλλα δεν ξερω το αν αξιζει τα λεφτα του!310 ευρω το εχω βρει..και καπου διαβασα οτι στην ρωσια πωλειται 600 κατι!προσωπικα εγω το συγκρινω και με μερικα iphone...νομιζω ειναι πολυ καλο κινητο αυτο το λενοβο...αλλα εχει το μειονεκτημα με την μπαταρια....αυτο με χαλαει μονο που ειναι ενσωματωμενη...και οτι αν το παρω απο εξω αν θα υποστηριζει 4g δικτυο ελληνικο και γενικα αν θα λειτουργει!και το κατα ποσο θα ισχυει αυτη η τιμη οταν το κινητο απο out of stock παει stock! doctorkostis@ απλα θελω κατι σε λενοβο..και γαιτι πιστευω οτι ειναι η καλυτερη μαρκα απο κινα αυτη την στιγμη...και γιατι εχω ηδη λενοβο και πιστευω θα με βγαλει και το επομενο ασπροπροσωπο!και γιατι οσο να ναι ειναι lenovo...ειναι αλλιως...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..μπορει να ειναι και απλως ενα ''κολλημα'' που εχω!
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 doctorkostis@ απλα θελω κατι σε λενοβο..και γαιτι πιστευω οτι ειναι η καλυτερη μαρκα απο κινα αυτη την στιγμη...και γιατι εχω ηδη λενοβο και πιστευω θα με βγαλει και το επομενο ασπροπροσωπο!και γιατι οσο να ναι ειναι lenovo...ειναι αλλιως...δεν ξερω αν με καταλαβαινεις..μπορει να ειναι και απλως ενα ''κολλημα'' που εχω! Η πιο καλη μαρκα αυτη τη στιγμη απο Κινα για μενα και για αλλους φανταζομαι ειναι η oppo και η xiaomi. Η lenovo δεν εχει δειξει τελευταια κατι το σπουδαιο σε κινητα.Ασε που τα κανει ολα κακασχημα για μενα. 1
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 stamatinho@ το sing post τι ειναι?με αντικαταβολη δεν γινεται εε???εχω δει στην περιοχη μ ενα μαγαζακι που λεει western union καπως ετσι,...και εχω δει οτι το minideal δεχεται αυτον τον τροπο συναλλαγης..αν παω εκει και τους πω να μ κανουν αυτοι την παραγγελια χωρις φυσικα να επιβαρυνθω με εξοδα τελωνειου δεν γινεταΙ.?και να τα αναλαβουν ολα αυτοι.γιατι δνε τα πολυ μπορω αυτα!
doctorkostis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνω με σταματη. Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE με αυτη τη σειρα κατα τη γνωμη μου. Η oppo εξαιρετικη, ισως και για την πρωτη θεση, αλλα πολυ ακριβη. stamatinho@ το sing post τι ειναι?με αντικαταβολη δεν γινεται εε???εχω δει στην περιοχη μ ενα μαγαζακι που λεει western union καπως ετσι,...και εχω δει οτι το minideal δεχεται αυτον τον τροπο συναλλαγης..αν παω εκει και τους πω να μ κανουν αυτοι την παραγγελια χωρις φυσικα να επιβαρυνθω με εξοδα τελωνειου δεν γινεταΙ.?και να τα αναλαβουν ολα αυτοι.γιατι δνε τα πολυ μπορω αυτα! Μονο paypal. Αν δεν εχεις φτιαξε. Ειναι για τη δικη σου προστασια. Ξεχνα τα western union κλπ. Να τα αναλαβεις ολα εσυ, ειναι το μικροτερο ρισκο. Κατσε διαβασε εδω και στο myphone και οταν εισαι ετοιμος ριξε την παραγγελια. Πληρωσε με paypal! 1
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 πφ.....καπου που να παω και να μου την αναλαβουν εξ ολοκληρου την παραγγελια δεν γινεται εε????για αυτα τα δυο που σας εδειξα τα κινητα τι λετε?το golden warrior α8 h s8 και το k920 vibe z pro?????το τελευταιο αξιζει να δωσω 310???ριξτε μια ματια στα σπεκς..αλλα στο μινιντιλ το εχει out of stockλογικα θα αυξηθει η τιμη του αν γινει στοκ ε??η οχι?
stamatinho Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 πφ.....καπου που να παω και να μου την αναλαβουν εξ ολοκληρου την παραγγελια δεν γινεται εε????για αυτα τα δυο που σας εδειξα τα κινητα τι λετε?το golden warrior α8 h s8 και το k920 vibe z pro?????το τελευταιο αξιζει να δωσω 310???ριξτε μια ματια στα σπεκς..αλλα στο μινιντιλ το εχει out of stockλογικα θα αυξηθει η τιμη του αν γινει στοκ ε??η οχι? Ριξε και μια ματια στις αγγελιες κινητων του insomnia στη κατηγορια "Διαφορα". Πολλα παιδια πουλανε σφραγισμενα κινητα απο Κινα.Μπορει να σου αρεσει καποιο. Εχει και lenovo.
doctorkostis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 1. το S8 το ξεχνας, ειναι μονο για κινεζικα δικτυα. Δε θα εχεις ουτε 3G. 2. το Α8 ειναι πολυ καλο. Εξαιρετικο στα 150€, συγκρινεται με κινητα απο Ελλαδα ως τα 250€ σε προδιαγραφες παντα. Δεν εχω διαβασει review απο Ελληνα. 3. To K920 ειναι flagship, ναυαρχιδα. Εννοειται οτι σε προδιαγραφες σκιζει βαρδουλα. Snap 801, 3GB Ram, 4000 μπαταρια. Για μενα τα αρνητικα του ειναι η 6αρα οθονη (αχρειαστα μεγαλο για κινητο) και η QHD αναλυση (επισης αχρειαστη κατα τη γνωμη μου και τρωει πορους. Δε θα ζορισει τον 801, αλλα ειναι μονο μαρκετινγκ). Η πραγματικη του τιμη θα φανει οταν ερθει σε στοκ. Πιστευω θα αυξηθει λιγο.
saim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 stamatinho τι εννοεις σφραγησμενο????εγω αν πω και παρω απο μινι ντιλ κινητο θα μ ειναι κομπλε ολα ετσι?θα βαλω την καρτα σιμ και θα δουλευει ετσι δεν ειναι?το a8 το σκεφτομαι φιλε doctorkostis μαρεσει και εμενα για τα λεφτα του και το θεωρω πολυ καλο...το k920 vibe z pro με τρελενει και απο specs και απο ολα...βεβαια δεν θεωρω μειονεκτημα την 6αρα οθονη..αν και ποτε δεν ειχα τοσο μεγαλη..και δεν ξερω αν θα χωραει και στην τσεπη μ!χαχαχαθεωρω μειονεκτημα την μπαταρια που δεν βγαινει!και προσωπικα ποτε δεν εχω δωσει πανω απο 150 ευρω για τηλεφωνο και το σκεφτομαι αν αξιζει τα 310 αυτο το κινητο!και αν θα μ το φερουν ''σωστο''....τωρα τι εννοεις θα αυξηθει λιγο?δηλαδη ποσο?τωρα στο μινιντιλ το εχει 310!ποσο μπορει να παει μαξιμουμ? για παραδειγμα το a8 golden warrior και το vibe z pro k920 με τι τηλεφωνα πιστευεις μπορουν να ερθουν στα ισα?αντιστοιχα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα