Προς το περιεχόμενο

Lenovo S939 ή Xiaomi Redmi Note

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lenovo S939 ή Xiaomi Redmi Note το θέλω για την μάνα....ποιο θα περνάτε και γιατί?

Eχω σπιτι το redmi note.Πολυ καλο και γρηγορο.

Το lenovo δε το εχω δει απο κοντα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε προδιαγραφες ειναι πολυ παρομοια. Το Xiaomi ειναι καλυτερο λογω 2 GB RAM.  Το Lenovo εχει μεγαλυτερη οθονη, με την ιδια αναλυση = λιγοτερα ppi. To Lenovo εχει ονομαστικα μικροτερες καμερες (σε mpixel, δεν ξερω τι ποιοτητα φωτο εχουν).

Θα την παλεψει η μητερα σου με τετοιες οθονες? Μιλαμε πλεον για phablet, οχι για τηλεφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Eχω σπιτι το redmi note.Πολυ καλο και γρηγορο.

Το lenovo δε το εχω δει απο κοντα.

Οκ άρα μισή ίντσα χάνω και έχω πολλά έξτρα...εσύ πιο θα έπαιρνες τώρα?

Σε προδιαγραφες ειναι πολυ παρομοια. Το Xiaomi ειναι καλυτερο λογω 2 GB RAM. Το Lenovo εχει μεγαλυτερη οθονη, με την ιδια αναλυση = λιγοτερα ppi. To Lenovo εχει ονομαστικα μικροτερες καμερες (σε mpixel, δεν ξερω τι ποιοτητα φωτο εχουν).

Θα την παλεψει η μητερα σου με τετοιες οθονες? Μιλαμε πλεον για phablet, οχι για τηλεφωνα.

Στη μισή ίντσα κολλάω?...όχι, αλλά με προβληματίζει ότι η xiaomi δεν έχει ανοιχτεί στην χώρα μας και δεν θα έχω υποστηρίξει...νομίζεται ότι θα βγάλει ζημία το xiaomi? ....πείτε μου ποιό θα αγοράζεται τώρα αν τα είχατε και τα δύο μπροστά σας?
Δημοσ.

Εγω ευκολα το xiaomi μεταξυ των δυο.

Ουτε με το λενοβο αγορασμενο απο Κινα θα εχεις επισημη υποστηριξη Ελλαδα. Να εισαι σιγουρος για αυτο. Ανεπισημη υποστηριξη απο developers ειναι πιο μπροστα η Xiaomi και με ενεργη ελληνικη κοινοτητα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ευκολα το xiaomi μεταξυ των δυο.

Ουτε με το λενοβο αγορασμενο απο Κινα θα εχεις επισημη υποστηριξη Ελλαδα. Να εισαι σιγουρος για αυτο. Ανεπισημη υποστηριξη απο developers ειναι πιο μπροστα η Xiaomi και με ενεργη ελληνικη κοινοτητα.

Αρα xiaomi +++το οτι οι κάμερες υπερτερούν! Φίλε λες μην βγάλει καμία ζημιά αααα και η μάνα 5.5 το θεωρεί νορμάλ αφού όλοι στο σπίτι έχουμε phablet+++++ για streaming το θέλει να βλέπει τουρκικά χαχαχαχαχαχ ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...