nikoulap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά εχω το modem router τς D-Link το DSL-2750B μοντελο και στην εγκατάσταση μου ζητάει τους κωδικους του παροχεα ιντερνετ και οταν τους βάζω μου λεει συνεχεια λάθος στοιχεια ISP μπορει να με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλω? Πηρα και την εταιρια και μου ειπε να κανω αναζήτηση για καινούριο drivers γιατι το παλιο ειχε κάποιο θεμα αλλά πάλι το ίδιο γίνεται.
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά εχω το modem router τς D-Link το DSL-2750B μοντελο και στην εγκατάσταση μου ζητάει τους κωδικους του παροχεα ιντερνετ και οταν τους βάζω μου λεει συνεχεια λάθος στοιχεια ISP μπορει να με βοηθήσει κάποιος σας παρακαλω? Πηρα και την εταιρια και μου ειπε να κανω αναζήτηση για καινούριο drivers γιατι το παλιο ειχε κάποιο θεμα αλλά πάλι το ίδιο γίνεται. ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι κατι δεν μαρεσει. α.δεν χρειαζομαστε cd δεν χρειαζομαστε drivers. β.θα παρεις το ρουτερ και θα το κανεις hard reset απο το κουμπακι που εχει στο πισω μερος του .θα το κρατησεις μερικα seconds μεσα πατημενο για να χασει οτι ρυθμισεις του εχεις κανει. γ.θα συνδεσεις το ρουτερ με καλωδιο ethernet στο pc.ειναι πιο εευκολο να γινουν οι ρυθμισεις με καλωδιο και μετα να παμε στο wireless. δ.θα μπεις μεσα στο μενου του ρουτερ.λογικα πρεπεει να εχει Ip 192.168.1.1 και username admin και password admin.συνηθως τα λεει και το manual ειτε τα λεει και κατω απο τον ρουτερ.μετα μεσα στον ρουτερ θα πρεπει να πας να βαλεις το Username/password του παροχου που εχεις.οι ρυθμισεις γενικοτερα αν και συνηθως ειναι απο default μεσα ειναι: vpi 8 vci 35 username/password pppoe/llc. μετα αφου μπεις ιντερνετ φτιαχνεις και το wireless να ειναι κλειδωμενο.προτιμας wpa ή wpa2 ακομα καλυτερα.αποφευγουμε το wep.eπισης αν πιανουν τα χερια σου κανεις και firmware update απο το site Της εταιρειας της dlink για να εχεις το τελευταιο firmware.τo firmware γινεται με καλωδιο ethernet και οχι wireless γιατι μπορει να το brickareis ετσι.αυτα τα λιγα για αρχη. τωρα αν σου ειπαν drivers για την καρτα δικτυου που βγαζει λαθος τα στοιχεια του isp τοτε τι να πω.αν μπορεις κανε ενα print screen την εικονα που σου εχει βγαλει το error για να δω ακριβως που βρισκομαστε.επισης ελπιζω το Password του Provider να μην εχει κανα παραξενο συμβολο που ενδεχομενως το ρουτερ να μην το δεχεται. αν επισης τα στοιχεια ειναι σωστα αλλα δεν παιξει με pppoe/llc εκει το γυρναμε σε pppoa/vcmux.σπανιο μεν αλλα καποιες φορες μονο ετσι παιζει και το εχω πετυχει σε dlink σε θεμα εδω στο ινσομνια που δεν επαιζε λογω pppoe/llc. στο Password και στο pppoe/llc μερικες φορες βοηθαει και το Firmware update.
nikoulap Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαρισρω πολυ αν και λιγο αργα απλα τωρα εβαλα το modem και αυτα με βοηθησαν πολυ..Το ειχα αφησει αφου δν μπορουσα να κανω κατι τοτε ειχα ενα αλλο!!
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαρισρω πολυ αν και λιγο αργα απλα τωρα εβαλα το modem και αυτα με βοηθησαν πολυ..Το ειχα αφησει αφου δν μπορουσα να κανω κατι τοτε ειχα ενα αλλο!! οτι χρειαστεις μου λες αν κολλησεις καπου. εκτος αν το αλλο που εχεις ειναι πιο καλο απο αυτο οποτε κρατησε το. και εδω ειναι και τα firmware αναλογα το Revision που εχεις.θα το λεει απο κατω συνηθως. http://www.dlink.com/gr/el/support/product/dsl-2750b-wireless-n-adsl2-plus-modem-router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα