Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.

Ψαχνω να αγορασω το παιχνιδι σε ψηφιακη μορφη.

Που μπορω να το αγορασω στην φτηνοτερη τιμη???

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα.

Ψαχνω να αγορασω το παιχνιδι σε ψηφιακη μορφη.

Που μπορω να το αγορασω στην φτηνοτερη τιμη???

Κανεις ρε παιδια???για xbox one το θελω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. Είμαστε crew και ψάχνουμε άτομα για online στο PS4. Στο crew αυτή τη στιγμή είμαστε 4 φίλοι αλλά μόνο οι δύο παίζουμε (βράδια και λόγο ηλικίας/υποχρεώσεων όχι κάθε μέρα) αλλά ψάχνουμε άτομα για να παίζουμε τα missions που θέλουν πάνω από δύο άτομα και τα heist. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν μας πολύ νοιάζει αν είστε καλοί παίκτες, και εμείς για τον beowolf είμαστε, αρκεί να μην ξύνετε τον πίθηκα (πχ χτες βάλαμε άλλους δύο στο setup που μαζεύεις ναρκωτικά με την σκουπιδιάρα και ο άλλος βαρούσε περαστικούς, όχι αντιπάλους και μας πατούσε με το φορτηγό)

Τον χαβαλέ μας κάνουμε και δυστυχώς αν το αφήσεις στην τύχη σε μαλάκες πέφτεις το 90%. Όποιος θέλει ας μου στείλει pm το nick του να κάνουμε σιγά σιγά μια ομαδούλα που θα είναι πάντα μερικοί μέσα να παίζουμε όποτε θέλουμε σοβαρά (κάνουμε και τον χαβαλές μας φυσικά, της προάλλες μετά από heist καμιά ώρα καθαρίζαμε ο ένας τον άλλον). Φυσικά και με chat party για οδηγίες. 

Ευχαριστώ παίδες

Δημοσ.

spartan σε εκανα add.

εντομεταξύ δεν έχω παιξει πανω απο 2ωρες online. και τα μόνα που βρίσκω να παίξω ειναι αγώνες δρόμου και steal the case. :(

αυτά τα HEISTS ειναι αποστολές κανονικές? 1-2 φορές που βρήκα ήταν πάντα λεει γεμάτα.

γενικά μου φενεται λίγο μπερδεψιάρικο το online του.

Δημοσ.

spartan σε εκανα add.

εντομεταξύ δεν έχω παιξει πανω απο 2ωρες online. και τα μόνα που βρίσκω να παίξω ειναι αγώνες δρόμου και steal the case. :(

αυτά τα HEISTS ειναι αποστολές κανονικές? 1-2 φορές που βρήκα ήταν πάντα λεει γεμάτα.

spartan σε εκανα add.

Το ειδα σωκρατη(ευχαριστω) :) Τα heist ειναι κανονικες αποστολες 4 ατομων.Γενικα οταν θα σου ερχονται invite απο διαφορους online χρηστες στο κινητο σου,πατας και κανεις join πανω τους.(εχω παιξει αρκετες φορες ετσι μονος μου,αλλα θελει καλη στρατηγικη για να τις βγαλεις περα).Παντως εχει αρκετα προβληματα το online κομματι του παιχνιδιου παρεπιπτοντως(εχθες μου κολλησε το παιχνιδι σε διαρκεια μιας αποστολης,και αλλες φορες δεν μου βρισκει καθολου επιλογες να διαλεξω)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σας έκανα. Λόγο κρυολογήματος δεν μπήκα πιο μπροστά. Θα σας κάνει και ο κολλητος μου. Ευχαριστώ

Δημοσ.

bladegld είναι το psn id μου. Όποιος θέλει με κάνει Add. Και εγώ μόνο βραδινές ώρες έχω ελεύθερο χρόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε σε εκανα add.

κανεις αλλος ειναι μέσα για heist αποστολες στο ps4?

Επεξ/σία από Socratis_g

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...