polakis21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Προσωπικά το τερματισα στο 100% και αμεσως το πουλησα. Θεωρω μικρή την αναβαθμιση τελικα, δεν μου εκανε καποιο κλικ. Ισως επειδη το ειχα τερματισει και στο 360. Αναμενω με μεγαλο ενδιαφερον το επομενο GTA που θα ειναι πληρως next gen... 1
ggramenos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 GTAV Updates: Online Heists Coming March 10, GTAV for PC Coming April 14 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52394/gtav-updates-online-heists-coming-march-10-gtav-for-pc?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=heistspc&utm_campaign=gtavheistspc_02242015
spacecowboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 and..Heists are out! 5 giga update παντως... για να δουμε τι θα δουμε
Alex21121988 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Υπαρχει θεμα με τους servers, ειναι τιγκαρισμενοι απο κοσμο. Θα περιμενω να ειναι οπως πρεπει και αρχιζουμε σιγα σιγα.
Dinos1985 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 παιδια εχω ps4 για να παίξω τα heist πρέπει να εχω φίλους η μπορω και μονος μου ... ?
ggramenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μονος σου οχι....καλεις ή σε καλουνε....παντος μετα τα τελευταία δυο updates το παιχνίδι εχει ανέβει σε όλα κατακόρυφα...
Dinos1985 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 μονος σου οχι....παντος μετα τα τελευταία δυο updates το παιχνίδι εχει ανέβει σε όλα κατακόρυφα... μιας και ξέρεις θα ήθελα να μου διευκρινήσεις κάποια πραγματάκια αν μπορείς ... μπορω να παίξω τα heist αλλά δεν εχω φίλους μπορω π.χ να μπω σε ανοιχτές ομάδες η κατι τετειο ; και δεύτερον μετα τα updates που είπες ότι το παιχνιδι εχει γίνει γαματο υσχηει και για το story mode η μόνο για το online γιατί σαν να παρατηρώ κατι αλλαγές ... αν σου είναι εύκολο πες μου σε ευχαριστώ ...
ggramenos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ... μπορω να παίξω τα heist αλλά δεν εχω φίλους μπορω π.χ να μπω σε ανοιχτές ομάδες η κατι τετειο ; και δεύτερον μετα τα updates που είπες ότι το παιχνιδι εχει γίνει γαματο υσχηει και για το story mode η μόνο για το online γιατί σαν να παρατηρώ κατι αλλαγές ... ...μπορεις και μόνος σου τελικα...και εγω αυτή την βδομαδα αρχισα να πειραματίζομαι με τα Heists....τωρα με τα updates 1.07 και 1.08 αυτό που ειδα είναι ότι φτιαχτηκαν ότι performance issues ειχε το παιχνιδι(...τα Frame drops σε καποια σημεια πλεον δεν υπαρχουν)....καμια σχεση με πριν τοσο στο SP όσο και στο Online MP όπου και εχει εξαφανιστεί το lag οταν πλησιάζες κάποιον παιχτη.....τωρα καποιοι μηλανε, εκτος από τo Frame rate και για βελτιωσεις στον οπτικο τομεα οπου μπορει να εχουν γινει...παντως εχτες μετα από δυο ωρες που επαιζα δεν ηθελα να το αφήσω .... Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από ggramenos
Dinos1985 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ...μπορεις και μόνος σου τελικα...και εγω αυτή την βδομαδα αρχισα να πειραματίζομαι με τα Heists....τωρα με τα updates 1.07 και 1.08 αυτό που ειδα είναι ότι φτιαχτηκαν ότι performance issues ειχε το παιχνιδι(...τα Frame drops σε καποια σημεια πλεον δεν υπαρχουν)....καμια σχεση με πριν τοσο στο SP όσο και στο Online MP όπου και εχει εξαφανιστεί το lag οταν πλησιάζες κάποιον παιχτη.....τωρα καποιοι μηλανε, εκτος από τo Frame rate και για βελτιωσεις στον οπτικο τομεα οπου μπορει να εχουν γινει...παντως εχτες μετα από δυο ωρες που επαιζα δεν ηθελα να το αφήσω .... ναι βρε σι και εγώ τωρα τελευταία που παιζω το story mode με το online δεν εχω ασχοληθεί ακόμα καθόλου βλέπω κατι ψιλοδιαφορες και οσο παιζω δεν θελω και εγώ να ξεκολλήσω ... καλα στο online είχε πολλά προβλήματα αλλά σιγά σιγά τα φτιάχνουνε και παει ολο και καλύτερο ... μάλλον είναι ένα παιχνιδι που θα μας απασχολήσει για πολύ καιρο ... απλα εχει τόσα πολλά να κάνεις και στα δυο mode και ψιλοχανεσε κάπου αυτοκίνητα αναβαθμίσεις κτλ ... εσυ τι πιστεύεις ότι εχει πιο πολύ ενδιαφέρων το online η το story γιατί πιστεύω ότι στο online ανταγωνίζεσαι τον αλλον γιατί φτιάχνεις αμάξια και κλέβεις διάφορα ... κατι που στο story μιασ και γραμμικο δεν εχει ουσια να τα κάνεις ... συγνώμη αν σε κούρασα αλλά είμαι καινούργιος στο gta 5 μόνο στο 5 όλα τα αλλά τα εχω παίξει απλα κάπου κάπου σταμάτησα να ασχολουμε και τα εχω χασει λιγο ...
Alex21121988 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Perfomance drops ειχα οταν μπηκε day one χωρις patch οπου ειχα φρικαρει απο τα frame drops μεσα στην πολη και ειδικα στην οδηγηση. Το ειχα αναφερει και πολλοι με ελεγαν υπερβολικο, αλλα πιθανόν δεν το προλαβαν ''α-patch-ριστο'' οποτε μαλλον δεν προσεξαν τιποτα αφου ολα φτιαχτηκαν στην ιδια μερα. Επειτα μπηκαν και καποια οπτικα fixes σε αλλα updates και ολα good. Περιμενω και εγω φιλαρακι να αρχισουμε μαζι το online για first time. Δεν το εχω αγγιξει ακομα. Τωρα με τα heists οτι καλυτερο. 1
comfuzio Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Θα ήθελα και εγώ να παίξω heists για την εμπειρία αν θέλετε κάντε με add με το ίδιο user name με εδώ
ggramenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Θα ήθελα και εγώ να παίξω heists για την εμπειρία αν θέλετε κάντε με add με το ίδιο user name με εδώ ...εχτες πηγα να παιξω heists μονος μου δοκιμαστικα και τον ηπια.... ....χωρις ομαδα δεν...
Dinos1985 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Perfomance drops ειχα οταν μπηκε day one χωρις patch οπου ειχα φρικαρει απο τα frame drops μεσα στην πολη και ειδικα στην οδηγηση. Το ειχα αναφερει και πολλοι με ελεγαν υπερβολικο, αλλα πιθανόν δεν το προλαβαν ''α-patch-ριστο'' οποτε μαλλον δεν προσεξαν τιποτα αφου ολα φτιαχτηκαν στην ιδια μερα. Επειτα μπηκαν και καποια οπτικα fixes σε αλλα updates και ολα good. Περιμενω και εγω φιλαρακι να αρχισουμε μαζι το online για first time. Δεν το εχω αγγιξει ακομα. Τωρα με τα heists οτι καλυτερο. θελεις να σε κανω add ... ps4 εχω η αργότερα ... γιατί ακόμα παιζω το story αλλά αν κανω γνωριμίες δεν εχω πρόβλημα ... Θα ήθελα και εγώ να παίξω heists για την εμπειρία αν θέλετε κάντε με add με το ίδιο user name με εδώ αν θέλεις να ξεκινήσουμε δεν εχω πρόβλημα ... απλα ακόμα παιζω την ιστορια εσυ θες online ? και εγώ φίλους ψαχνω
comfuzio Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 θελεις να σε κανω add ... ps4 εχω η αργότερα ... γιατί ακόμα παιζω το story αλλά αν κανω γνωριμίες δεν εχω πρόβλημα ... αν θέλεις να ξεκινήσουμε δεν εχω πρόβλημα ... απλα ακόμα παιζω την ιστορια εσυ θες online ? και εγώ φίλους ψαχνω Δεν έχω πρόβλημα και εγώ όποτε θες ή θέλετε ας δοκιμάσουμε και γω στο on-line noob είμαι
amvrosiusd Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν υπάρχουν άτομα για heists απόψε το βράδυ,ας ποστάρουν εδώ το id τους.για ps4 μετά τις 23:00.το psn id μου είναι: amvrosiusd gr.ειμαστε 2 και ψάχνουμε άλλους 2 Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα