Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game το έιχα στο xbox και σκέφτομαι να το πάρω για ps4 αξίζει η μεταφορά? Το ονλινε δεν το είχα κοιτάξει λόγο χβοχ συνδρομής αξίζει να το πάρω για το ονλινε ;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ στο 360 το είχα απλά τερματήσει στα γρήγορα. τώρα στο ps4 του έχω κάψει τη μάνα. Δεν υπάρχει. η βελτίωση στα γραφικά ειναι μεγάλη.

εχω μαζέψει κοντά στις 30 ώρες και έχω κάνει ούτε τις μισές αποστολες. και μόλις το τερματήσω θα ξαναπαίξω πολλές απο αυτές.

Ειναι τελείως αλλού το παιχνίδι! εχει ξεφύγει κάθε λογικής!

για το ονλινε δεν εχω ασχοληθεί ακομα. όταν το τερματήσω και έχω μαζέψει κανενα 60ωρο-80ωρο στο σύνολο. θα το ψάξω προς τα εκεί.

απλά είναι αυστηρά ακατάληλο κάτω των 18.

εχει πορνό, ναρκωτικά,σκοτομούς, βρισιές μπύρες μπάφους και δε συμαζέυται.

κατα τα αλλα ειναι παιχνίδι που κάνεις τα πάντα. απο το να πας σε στριπτιτζάσικο, να παίζεις χρηματιστιρίο, να πετάς με αεροπλάνα, να κινηγάς ελάφια στα βουνά, να κάνεις μοτοκρος, αλεξίπτοτα πλαγιά και χίλια δυο αλλα.

must game για κάθε κονσόλα νέας γεννιάς.

• Like 2
Δημοσ.

Το game το έιχα στο xbox και σκέφτομαι να το πάρω για ps4 αξίζει η μεταφορά? Το ονλινε δεν το είχα κοιτάξει λόγο χβοχ συνδρομής αξίζει να το πάρω για το ονλινε ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Θα πάθεις κοκομπλόκο με τα γραφικά (και την ομαλότητα) αδερφέ...ουδεμία σχέση...

Πρόσφατα το είχα νοικιάσει πάλι στο Χ360 για να ξεκλειδώσω πράματα για την next-gen έκδοση και...απορώ πως το παίξαμε όλοι ΕΤΣΙ όπως έτρεχε...jaggies/stutter/dithering/framerate drops και μόνιμο framerate περι των 20-κάτι καρέ...πονοκέφαλος με έιχε πιάσει και δεν υπερβάλω...

Απο'κει και πέρα, το παιχνίδι είναι το ίδιο έτσι ? Αμα το έλιωσες ηδη δεν έχει τίποτα το (πραγματικά) καινούργιο.

Το online δεν το είχα ακουμπήσει τότε και ουτε και πρόκειται να το ακουμπησω τώρα καθώς απο λίγο που το έπαιξα μου φάνηκε καργα-αδιάφορο οπότε...

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν το έχω παίξει στο θέμα ομαλότητας απλά είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. 30αρι με fps dips ειδικά στην οδήγηση εκτός και αν μου τα είπαν λάθος. Στον οπτικό τομέα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.

Αν και δεν το έχω παίξει στο θέμα ομαλότητας απλά είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα. 30αρι με fps dips ειδικά στην οδήγηση εκτός και αν μου τα είπαν λάθος. Στον οπτικό τομέα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά.

fps dips στην οδηγηση εχει η εκδοση του ps4, οχι του One. Δεν ειναι ομως και κατι unplayable.

Αλλα σε γενικες γραμμες το 1080p και η αυξηση του draw distance και το framerate που μενει πολυ περισσοτερο κοντα στα 30 κανουν το παιχνιδι αρκετα πιο απολαυστικο στο ps4 απ' οτι στα ps3/360 π.χ.

Επισης μπορεις να μεταφερεις τα saves απο το 360 στο...ps4 και να συνεχισεις απο εκει. (οπως και απο το ps3 στο One και φυσικα απο 360 σε One και απο ps3 σε ps4).

Δημοσ.

Μάλλον λάθος σ' τα είπαν, ή τουλάχιστον υπερβολικά.

Σε σχέση με τα PS360 φαίνεται μέρα με νύχτα ακόμα και σε streaming το παιχνίδι. Και τα dips στην οδήγηση θα τα δεις στο PS4 εντός πόλης με κίνηση. Οπως και θα δεις dips στο Χ1 σε firefights και σε cut-scenes. Οπως και θα δεις και έντονα περισσότερη βλάστηση σε αρκετά σημεία στο PS4 (το οποίο, ironically, είχε ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία όταν επρόκειτο για το RDR στο 360, αλλά τώρα είναι για μεγεθυντικούς φακούς και ασήμαντο, λολ).

• Like 5
Δημοσ.

Ξαναδιαβασε τι έγραψα χωρίς φόβο και προπάντων παθος :P.Στον οπτικό τομέα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά αλλά στο frame rate εκτός του οτι έχουμε πάλι το άθλιο 30αρι (μην αρχίσουμε πάλι περι κινηματογραφικοτητας) υπάρχουν και πάλι πτώσεις καρέ.

Δημοσ.

Όταν πήγα πρώτη φορά στην εξοχή στην PS4 version έπαθα σοκ και δέος με την λεπτομέρεια στα δάση, τις θάλασσες και την έρημο. Στην πόλη δεν φαίνεται τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά όλο τα λεφτά είναι η jaw-dropping εξοχή στην next-gen version.

Εντωμεταξύ έχουν βάλει ένα κάτι σαν TresFx effect στα ρούχα όταν είσαι πάνω σε μηχανή κτλ, τρελή δουλειά οι τυπάδες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να πάρω όλες τις αναβαθμίσεις για τα αμάξια.Αν ψήνεται κάποιος και χρειάζεται και αυτός νίκες για να υμτα ξεκλειδώσει, ας με κάνει add να κερδίζουμε εναλλάξ.Απλά να ξέρω ποιος είναι. Το όνομα μου είναι Dudaros.

Επεξ/σία από rouxlas86
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι το έχω τερματίσει στο 360 και το έχω φτάσει 43 level στο online.Σε next gen πως το βλέπετε;Αξίζει να το αγοράσω αργότερα;

Δημοσ.

το τερμάτησα χθες στο ps4 αυτή τη φορά γύρω στις 60 ωρες παιχνιδιού! εκαψα εγκέφαλο! και ρε γαμώτο! δε χορτένεται ρε πούστη μου αυτό το παιχνίδι. μακάρι να είχε αλλο τόσο...

θα περιμένω να βγει κανένα expansion.

Δημοσ.

Για το 100% completion τα 8 knife flights που θέλει το παιχνίδι που γίνονται; Στο flight school ή να πάρω ένα αεροπλάνο και να κάνω βόλτες μέσα στην πόλη; 

Έχω φτάσει στο 90% και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!

Δημοσ.

το τερμάτησα χθες στο ps4 αυτή τη φορά γύρω στις 60 ωρες παιχνιδιού! εκαψα εγκέφαλο! και ρε γαμώτο! δε χορτένεται ρε πούστη μου αυτό το παιχνίδι. μακάρι να είχε αλλο τόσο...

θα περιμένω να βγει κανένα expansion.

Σωκράτη, αμα γουστάρεις multi στείλε ενα request γιατί δεν έχω κανεναν να το παίζει στη λίστα μου.

Δεν έχω δει πιο ΔΥΣΝΟΗΤΟ σύστημα εναρξης παιχνιδιού πάντως σε online, ολα είναι κρυμμένα σε υπο-μενού, με μηδέν επεξήγηση...Δεν έχω κάτσει ξανά  τόση ώρα βλέποντας μενού προσπαθώντας να καταλάβω τι διάολο πρεπει να κάνω - τι είναι τα playlists ? πως σκ@τά μπορώ να παίξω τις SP αποστολές σαν αυτές οταν ξεκινας το MP ? Γιατί στο "join session/job" με έχει πάντα host και δεν βρίσκει παιχνίδι ενω ο κόσμος είναι γεμάτος ? πως παίζω με άλλους ? Αυτά και πολλά άλλα...Πολυ μενου ρε Rockstar, πολύ μενού...

• Like 2
Δημοσ.

^ Δεν βάζω Plus, γιατί φοβάμαι θα καώ με ένα μονο παιχνίδι online και μετά δεν θα έχω χρονο να παίξω τα αλλα που βγαίνουν.

Την έχω πατήσει άπειρες φορές, και κανα δυο χρόνια τώρα είμαι σε απεξάρτηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...