ggramenos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 [GTA V Update 1.05 Live] [screenshot] Fixes, New Vehicles, Weapons, Tattoos, Clothing and more
ggramenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2014 You can now adjust the level of the "deadzone" in GTAV Just a tip: turn the deadzone down to 0, not up to 100.
cone Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί είχε ποτε χιόνια;;; έχω κάνει όλα τα updates αλλά δεν έχω δει ούτε μία νιφάδα.
ggramenos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γιατί είχε ποτε χιόνια;;; έχω κάνει όλα τα updates αλλά δεν έχω δει ούτε μία νιφάδα. αν εχεις περασει το update 1.06 ....στο online μπες... από εχτες το βραδυ μπηκαν......χιονι και χριστουγεννιατικα δεντρα......χοχοχο.... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2014 από ggramenos
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει για όποιον ενδιαφέρεται GTA V (PS4) Σφραγισμενο. Όχι από Bundle. Πώληση / Ανταλλαγή
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τρομερό το First Person στο GTAV στο χειρισμο ειναι λιγο αποτομο., αλλα σιγουρα δινει αλλη οπτικη εντελως στο gta δειτε κι αυτο: http://youtu.be/Dfxj4Uy-0ZI?t=18m59s Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από p3tran 1
GIOVINCO Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 τελειωσα και το δευτερο (στο ps4 αυτη τη φορα) playthrough και τωρα ξεζουμιζω λιγο το χαρτη η δουλεια που εχουν κανει ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η διαβαζω οτι μολις περασε σε πωλησεις το μαριο μπρος και ειναι δευτερο all time πλεον το αξιζει οσο δεν παει μπορει να μην αρεσει σε πολλους "σοβαρους" αλλα πραγματικα αξιζει να το παιξετε μονο και μονο ως σημειο αναφορας στην ιστορια του gaming. 1
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 στο χ360 επαιζε κυρίως main missions. τωρα στο ps4 το έχω κάψει. είμαι γύρω στις 20 ωρες συνολο. οτι και να πει κανείς είναι λιγο. στο παιχνίδι μπορεις να κάνει απλά τα πάντα! 2
rouxlas86 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 τελειωσα και το δευτερο (στο ps4 αυτη τη φορα) playthrough και τωρα ξεζουμιζω λιγο το χαρτη η δουλεια που εχουν κανει ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η διαβαζω οτι μολις περασε σε πωλησεις το μαριο μπρος και ειναι δευτερο all time πλεον το αξιζει οσο δεν παει μπορει να μην αρεσει σε πολλους "σοβαρους" αλλα πραγματικα αξιζει να το παιξετε μονο και μονο ως σημειο αναφορας στην ιστορια του gaming. Πρώτο ποιο είναι? Δουλειά απίστευτη έχω παίξει ώρες δεκάδες και ακόμα βλέπω λεπτομέρειες. Respect δεν έχω να πω κάτι άλλο. 1
polakis21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 στο χειρισμο ειναι λιγο αποτομο., αλλα σιγουρα δινει αλλη οπτικη εντελως στο gta δειτε κι αυτο: Κι εμενα με ζαλισε στο πρωτο προσωπο ακομα και με πειραγμενα settings, γιαυτο το γυρισα στο κλασικο, το τερματισα στο 100% και μετα γεια σας. Επωληθη και πηρα nba2k15 & driveclub...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πολάκη κάνε άντ για κανένα ματσάκι στο 2κ15T1lemaxx 1
GIOVINCO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πρώτο ποιο είναι? http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_video_games εδω το εχει 4ο. στο αρθρο που διαβασα εγω ελεγε οτι ειναι δευτερο και πρωτο οντως το Wii sports. τεσπα λιγη σημασια εχει. ο τυπος το χει καυλα ζωης αυτο που κανει, καλα να μαστε να τα ευχαριστιομαστε καθε 5-6 χρονια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα