Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto V [Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το τερμάτισα και εγω με τη σειρα μου... μπορω να πω οτι με κραταγε.

πολυ ωραιο καλη επιλογη..μπραβο μου :P

The real Demon's souls GTA starts here :P

GTA = free-roaming, άκυρα κυνηγητά με αστυνομία, κρυμμένα μέρη/περιοχές με αυτοκίνητα/οχήματα, side-missions κτλπ κτλπ...

Άποψή μου, οι αποστολές στα GTA αποτελούν απλώς ένα "μέσο", το πραγματικό "ψωμί" τους είναι ο ζωντανός, μεγάλος κόσμος οπου και μπορείς να κάνεις τα άπαντα (σχεδόν).

@ Hollow_83 & Polakis : Κύριοι, διαφωνώ καθέτως καθώς στις 7-8 ώρες που έχω παίξει στο μπλεϊστέσιο 4 έχω διασκεδάσει ήδη πολύ περισσότερο απο τις 30-κατι ώρες που είχα ρίξει στην έκδοση της προηγούμενης γενιάς.

Είναι η κλασσική περίπτωση όπου το καλύτερο hardware + γραφικά συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό ως προς την ευχαρίστηση/διασκέδαση που αντλείς απο τo παιχνίδι...

Ο τιτλος τρέχει όπως θα έπρεπε να τρέχει εξαρχής, κοινώς, αυτό είναι το "όραμα" που είχαν οι devs για τον τίτλο.

ΟΚ, είναι ενα μικρό θαύμα το γεγονός οτι μπορούσε και έτρεχε σε απαρχαιωμένο hardware (X360/PS3) με εκείνα τα γραφικά, δε λέω, παρόλα αυτά, η νέα έκδοση είναι "αποκάλυψη" σχετικά με την προηγούμενη απο πλευράς framerate, γραφικών, animation κτλπ κτλπ - στην προηγούμενη γενιά έτρωγες πονοκέφαλο/ζαλάδα απο το judder/framedips/aliasing κτλπ, στοιχεία που αμαύρωναν την όλη εμπειρία παιξίματος δυστυχώς  λόγω κακής επίδοσης που με την σειρά της είχε επίπτωση και στο gameplay ...

• Like 6
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

GTA = free-roaming, άκυρα κυνηγητά με αστυνομία, κρυμμένα μέρη/περιοχές με αυτοκίνητα/οχήματα, side-missions κτλπ κτλπ...

Άποψή μου, οι αποστολές στα GTA αποτελούν απλώς ένα "μέσο", το πραγματικό "ψωμί" τους είναι ο ζωντανός, μεγάλος κόσμος οπου και μπορείς να κάνεις τα άπαντα (σχεδόν).

το online γιατι δεν το αναφέρεις??? :huh: .....εγω πιστευω ότι το Online Multi μερος του παιχνιδιού είναι αυτό που εχει πολύ ψωμι.....και είναι στην κυριολεξια το ποιο ΑΠΕΙΡΟ κοματι του παιχνιδιού... :-D

Δημοσ.

Μαλιστα... Ποσο κοστιζει; Υπαρχει 3μηνη 6μηνη 12μηνη;

... για ένα μηνα(6,99euro),3μηνη(14,99euro) και 12μηνη(49,99)...αν εχεις όμως US acc τοτε οι τιμες αλλαζουν λογο ισοτιμίας ;) ......να ξερεις ότι το Ps Plus δεν είναι μονο για το Online....αλλα για μια σειρα από υπηρεσιες όπως δωρεαν παιχνίδια,εκπτωσεις,Online saves,Cloud...κ.ο.κ....το ιδιο ειναι και το αντιστοιχο Xbox Live ...

Δημοσ.

αν εχεις όμως US acc τοτε οι τιμες αλλαζουν λογο ισοτιμίας ;) ......να ξερεις ότι το Ps Plus δεν είναι μονο για το Online

και πως φτιαχνεις usa account?  :)

Δημοσ.

και πως φτιαχνεις usa account?  :)

1) Κάνεις 1 Αμερικάνικο account στο gmail/hotmail

2) Κάνεις νεο χρήστη/ID στο PS4, χρησιμοποιείς το Aμερικάνικο email που έφτιαξες πριν και στη συνέχεια, θα σου ζητήσει και μερικά στοιχεία όπως πόλη/οδό κτλπ, ανοίγεις google, βρίσκεις μια πόλη/οδό και την καταχωρείς.

3) Bam, έχεις Αμερικάνικο account και μπορείς πλέον να κατεβάζεις απο US Store

Δημοσ.

1) Κάνεις 1 Αμερικάνικο account στο gmail/hotmail

2) Κάνεις νεο χρήστη/ID στο PS4, χρησιμοποιείς το Aμερικάνικο email που έφτιαξες πριν και στη συνέχεια, θα σου ζητήσει και μερικά στοιχεία όπως πόλη/οδό κτλπ, ανοίγεις google, βρίσκεις μια πόλη/οδό και την καταχωρείς.

3) Bam, έχεις Αμερικάνικο account και μπορείς πλέον να κατεβάζεις απο US Store

Προσωπικά χρησιμοποίησα το δεύτερο gmail μου, το οποίο δεν είναι Αμερικάνικο, και το δέχτηκε κανονικά στο psn. Το λεώ απλά για να σε γλυτώσω από τον κόπο του να δημιουργείς email. Κατά τα άλλα ισχύουν τα όσα προανέφερε ο red1

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά χρησιμοποίησα το δεύτερο gmail μου, το οποίο δεν είναι Αμερικάνικο, και το δέχτηκε κανονικά στο psn. Το λεώ απλά για να σε γλυτώσω από τον κόπο του να δημιουργείς email. Κατά τα άλλα ισχύουν τα όσα προανέφερε ο red1

Ωραίος ο Άρης ;)

Στο Χ360 χρειαζόταν το email να ηταν δηλωμένο στην αντίστοιχη χώρα που ήθελες να κάνεις το account γι'αυτο και το έγραψα, για καλό και για κακό έκανα το ίδιο στο PS4, αμα δεν χρειάζεται όμως ολα good :)

• Like 1
Δημοσ.

The real Demon's souls GTA starts here :P

@ Hollow_83 & Polakis : Κύριοι, διαφωνώ καθέτως καθώς στις 7-8 ώρες που έχω παίξει στο μπλεϊστέσιο 4 έχω διασκεδάσει ήδη πολύ περισσότερο απο τις 30-κατι ώρες που είχα ρίξει στην έκδοση της προηγούμενης γενιάς.

Είναι η κλασσική περίπτωση όπου το καλύτερο hardware + γραφικά συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό ως προς την ευχαρίστηση/διασκέδαση που αντλείς απο τo παιχνίδι...

Ο τιτλος τρέχει όπως θα έπρεπε να τρέχει εξαρχής, κοινώς, αυτό είναι το "όραμα" που είχαν οι devs για τον τίτλο.

ΟΚ, είναι ενα μικρό θαύμα το γεγονός οτι μπορούσε και έτρεχε σε απαρχαιωμένο hardware (X360/PS3) με εκείνα τα γραφικά, δε λέω, παρόλα αυτά, η νέα έκδοση είναι "αποκάλυψη" σχετικά με την προηγούμενη απο πλευράς framerate, γραφικών, animation κτλπ κτλπ - στην προηγούμενη γενιά έτρωγες πονοκέφαλο/ζαλάδα απο το judder/framedips/aliasing κτλπ, στοιχεία που αμαύρωναν την όλη εμπειρία παιξίματος δυστυχώς  λόγω κακής επίδοσης που με την σειρά της είχε επίπτωση και στο gameplay ...

Γουστα ειναι αυτα. Εγω δε μπορω να πω οτι διασκεδαζω παραπανω, θα διασκεδαζα παραπανω αν ειχε νεα πραματα, αλλα τα γραφικα δεν μπορουν να συμβαλλουν σε αυτο γιατι ουσιαστικα παιζω το ιδιο παιχνιδι με καλυτερη αναλυση.

ΤΟ Frame rate τουλαχιστον στο PS4 ειναι μετριο για τα γουστα μου.

Προφανως αμα τα βαλω διπλα διπλα διαφορες θα υπαρχουν. Ξεκινησα το GTA με το που βγηκε στο PS3 και το αφησα κανα 4 μηνο μετα και το ξαναπαιζω τωρα. Ειναι παρα πολυς ο καιρος για να θυμαμαι με λεπτομερεια τις διαφορες, και σε τοσο μικρες διαφορες ο εγκεφαλος κανει compensate και δε μπορει να ξεχωρισει εκτος αν τα βαλεις διπλα διπλα.

Δημοσ.

GTA 5 Online Heist update: Massive DLC leak reveals six new GTA Online Heist missions

All these goodies will be available at your fingertips once the Heist DLC comes out on 23 December, as Rockstar seems to have stocked up heavily on its gameplay resources to celebrate the Holiday season with a bang.

http://www.ibtimes.co.uk/gta-5-online-heist-update-massive-dlc-leak-reveals-six-new-gta-online-heist-missions-1479417

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...