Προς το περιεχόμενο

SanDisk 512GB Extreme PRO UHS-I SDXC. Μισό terabyte σε μέγεθος γραμματόσημου

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

180min 4K βίντεο σε 60FPS

60min 4K βίντεο σε 120FPS

Καλά είναι για αρχή, αλλά πάντα θέλουμε λίγο παραπάνω, όταν πέσουν οι τιμές στα ~0.20€/GB το βλέπουμε.

καλά στα 0,20€ όταν πέσει το παίρνεις ασυζητητί! :P στα 0,5-0,4€ βλέπουμε :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ωραία.... και κάνοντας recovery να ανακτήσεις τους τελευταίους 5 γάμους που τράβηξε ο φωτογράφος...

Waiting.jpg

...Θα είμαι έτοιμος σε κανα-δυό χρονάκια... Θα σας καλέσω εγώ...

• Like 1

Δεν υπάρχει περίπτωση επαγγελματίας να επιλέξει τέτοια κάρτα (φωτογράφος τουλάχιστον). Για βιντεολήπτη παίζεται ανάλογα την ποιότητα και την ώρα που τραβάει. Αλλά 500gb δεδομένα είναι ΜΕΓΑΛΗ χασούρα έτσι και συμβεί κάτι. Καλύτερα περισσότερες κάρτες μικρότερης χωρητικότητας.

Πιστεύω πως η πραγματική είδηση που μας ενδιαφέρει είναι πως χώρεσαν 500gb σε ένα τέτοιο μικρό μαραφέτι ..φαντάσου να κάνουν το ίδιο στους SSD για υπολογιστές

είναι ακριβή γιατί προς το παρόν μόνο η sandisk την έβγαλε. δεν είναι απαραίτητα ακριβή η τεχνολογία που ενσωματώνει. και αυτό θα φανεί όταν ακολουθήσουν και άλλοι. τότε τα 799 θα γίνουν 199 κοκ.

Κιόλας τι γίνεται με τα αεροδρόμια.Αν μου σκανάρουνε με ακτίνες X το Ps vita,το κινητό μου samsung galaxy s3 ή το Laptop θα πάθουν τίποτα?

Οχι γι'αυτο ειναι ανουσια αυτη η πληροφορια,αν και πολλοι ανησυχουν για τα δεδομενα τους και το ποσο μπορει να επιρεαστουν!

http://www.answers.com/Q/Can_airport_X-ray_machines_damage_your_digital_camera_memory

Υ.Γ.Και δεν υπαρχει ΑΝ,γιατι ΘΑ στα σκαναρουν υποχρεωτικα! ;)

• Like 1

Δεν υπάρχει περίπτωση επαγγελματίας να επιλέξει τέτοια κάρτα (φωτογράφος τουλάχιστον). Για βιντεολήπτη παίζεται ανάλογα την ποιότητα και την ώρα που τραβάει. Αλλά 500gb δεδομένα είναι ΜΕΓΑΛΗ χασούρα έτσι και συμβεί κάτι. Καλύτερα περισσότερες κάρτες μικρότερης χωρητικότητας.

Πιστεύω πως η πραγματική είδηση που μας ενδιαφέρει είναι πως χώρεσαν 500gb σε ένα τέτοιο μικρό μαραφέτι ..φαντάσου να κάνουν το ίδιο στους SSD για υπολογιστές

Οι φωτογράφοι άσχετοι με την τεχνολογία προφανώς... γιατι πολύ απλά ότι και να πάθει η κάρτα (εκτός αν την πατήσεις και την σπάσεις η την λιώσεις με φωτιά :P) τα δεδομένα της μπορείς να τα ανακτήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...