Rib21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τοσο εχει το pc μ (τοσο εκανε ολο το pc βεβαια) Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zam732 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Η κάρτα μνήμης της SanDisk αντέχει σε ακτίνες Χ Τελεια! μπορω να τη βγαλω και ακτινογραφια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bounce2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τι flash έχει για να χωράει μισό GB σε τόσο μικρό μέγεθος; TLC ή περισσότερα bit/celll; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 180min 4K βίντεο σε 60FPS 60min 4K βίντεο σε 120FPS Καλά είναι για αρχή, αλλά πάντα θέλουμε λίγο παραπάνω, όταν πέσουν οι τιμές στα ~0.20€/GB το βλέπουμε. καλά στα 0,20€ όταν πέσει το παίρνεις ασυζητητί! στα 0,5-0,4€ βλέπουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSp0ck Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ...ωραία.... και κάνοντας recovery να ανακτήσεις τους τελευταίους 5 γάμους που τράβηξε ο φωτογράφος... ...Θα είμαι έτοιμος σε κανα-δυό χρονάκια... Θα σας καλέσω εγώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση επαγγελματίας να επιλέξει τέτοια κάρτα (φωτογράφος τουλάχιστον). Για βιντεολήπτη παίζεται ανάλογα την ποιότητα και την ώρα που τραβάει. Αλλά 500gb δεδομένα είναι ΜΕΓΑΛΗ χασούρα έτσι και συμβεί κάτι. Καλύτερα περισσότερες κάρτες μικρότερης χωρητικότητας.Πιστεύω πως η πραγματική είδηση που μας ενδιαφέρει είναι πως χώρεσαν 500gb σε ένα τέτοιο μικρό μαραφέτι ..φαντάσου να κάνουν το ίδιο στους SSD για υπολογιστές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα έναν εξωτερικό σκληρό 20ΜΒ πριν κάποια χρόνια για το schneider μου... Σαν αυτόν 100χιλιάδες δραχμές τότες.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ploumouris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Οι κάρτες μου (ms) το 2004: 512 mb = 270 € 1 gb = 700 € 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 είναι ακριβή γιατί προς το παρόν μόνο η sandisk την έβγαλε. δεν είναι απαραίτητα ακριβή η τεχνολογία που ενσωματώνει. και αυτό θα φανεί όταν ακολουθήσουν και άλλοι. τότε τα 799 θα γίνουν 199 κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Odyss3us Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 οσοι επαγγελματιες φωτογραφοι ασχολουνται με time-elapse την εχουν αγορασει απο χθες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Τελεια! μπορω να τη βγαλω και ακτινογραφια Αεροδρομια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Κιόλας τι γίνεται με τα αεροδρόμια.Αν μου σκανάρουνε με ακτίνες X το Ps vita,το κινητό μου samsung galaxy s3 ή το Laptop θα πάθουν τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Κιόλας τι γίνεται με τα αεροδρόμια.Αν μου σκανάρουνε με ακτίνες X το Ps vita,το κινητό μου samsung galaxy s3 ή το Laptop θα πάθουν τίποτα? Οχι γι'αυτο ειναι ανουσια αυτη η πληροφορια,αν και πολλοι ανησυχουν για τα δεδομενα τους και το ποσο μπορει να επιρεαστουν! http://www.answers.com/Q/Can_airport_X-ray_machines_damage_your_digital_camera_memory Υ.Γ.Και δεν υπαρχει ΑΝ,γιατι ΘΑ στα σκαναρουν υποχρεωτικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση επαγγελματίας να επιλέξει τέτοια κάρτα (φωτογράφος τουλάχιστον). Για βιντεολήπτη παίζεται ανάλογα την ποιότητα και την ώρα που τραβάει. Αλλά 500gb δεδομένα είναι ΜΕΓΑΛΗ χασούρα έτσι και συμβεί κάτι. Καλύτερα περισσότερες κάρτες μικρότερης χωρητικότητας. Πιστεύω πως η πραγματική είδηση που μας ενδιαφέρει είναι πως χώρεσαν 500gb σε ένα τέτοιο μικρό μαραφέτι ..φαντάσου να κάνουν το ίδιο στους SSD για υπολογιστές Οι φωτογράφοι άσχετοι με την τεχνολογία προφανώς... γιατι πολύ απλά ότι και να πάθει η κάρτα (εκτός αν την πατήσεις και την σπάσεις η την λιώσεις με φωτιά ) τα δεδομένα της μπορείς να τα ανακτήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα