Johny McTar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! απότι διαβάσατε και στον τίτλο, θέλω να κανω μία αναβάθμηση σε έναν υπολογιστή που έχω περίπου 6 χρόνια, έτσι ώστε να μπορεί να τρέχει τα CAD που χρησημοποιώ για την σχολή μου. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω τί να αλλάξω, δηλαδή από που να αρχίσω (επεξεργαστή, κάρτα γραφικών? κτλπ) καθώς και το Budget είναι μειωμένο! Σας στέλνω screenshot από το cpu-z για να σας βοηθήσει! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
xalkiadakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πες μας τα λεφτα που διαθετεις αλλιως δεν μπορουμε να σου κανουμε καπια συγκεκριμενη προταση ... παντως θα σου ελεγα να αρχισεις με την καρτα γραφικων ... και αλλο ... απο οτι βλεπω χρησημοποιεις xp? αν ναι θα σου προτηνα οσον το δυνατον συντομοτερο να αλλαζες Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2014 από xalkiadakis
Johny McTar Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Χρησημοποιώ Xp γιατί μου εμφάνιζε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, ασυμβατότητα υποθέτω, με τα 7, εάν γινει η αναβάθμιση, πιθανότατα να αλλάξω. έλεγα να διαθέσω γύρω στα 70 € ...
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις μόνο 70€ μόνο vga μπορείς να αλλάξεις που δεν θα κάνει όμως μεγάλη διαφορά για το cad,μόνο στο να «τριγυρνάς» το σχέδιο σε 3d,μάζεψε καλύτερα άλλα 30-40€ να αλλάξεις cpu/mobo/ram και θα έχει και καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά ο επεξεργαστής από μόνος του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα