Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά έχω κάρτα γραφικών χωρίς ανεμιστήρα Asus invidia geforce GT610 1gb 
δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα να μου κλείσει ο ΥΠ η επανεκεινηση η κάτι τέτοιο απλά οι θερμοκρασίες μου φενονται λίγο περίεργες 50 - 56 στο ίντερνετ και όταν παίζω games φτάνει από 62 έως 70 - 72 , αλλά είναι κάρτα γραφικών τύπου χωρίς ανεμιστηράκι ... οποιοδήποτε βοηθια σας παρακαλώ θα μου είναι χρησημη σας euxaristw ...

post-298324-0-75930900-1410528772_thumb.jpg

Επεξ/σία από tare
Δημοσ.

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες για κάρτα χωρίς ανεμιστήρα και αφου δεν εχεις πρόβλημα μην σε αγχώνει , δεν μπορείς να κανει και πολλα εκτος και αν αποφασίσεις να βγάλεις αυτην την ψύκτρα και να βάλεις καποια aftermarket με ανεμιστήρα για καλύτερη ψύξη

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω κάρτα γραφικών χωρίς ανεμιστήρα Asus invidia geforce GT610 1gb 

δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα να μου κλείσει ο ΥΠ η επανεκεινηση η κάτι τέτοιο απλά οι θερμοκρασίες μου φενονται λίγο περίεργες 50 - 56 στο ίντερνετ και όταν παίζω γαμησ φτάνει από 62 έως 70 - 72 , αλλά είναι κάρτα γραφικών τύπου χωρίς ανεμιστηράκι ... οποιοδήποτε βοηθια σας παρακαλώ θα μου είναι χρησημη σας euxaristw ...

Πέθανα..

ontopic, αν και δε βρίσκω το λόγο να πολυψαχτείς μιας και είναι καλές θερμοκρασίες, και φυσικά εφόσον δε σου παρουσιάζει πρόβλημα.. αν καίγεσαι να κάνεις κάτι και πρόκειται για παλιά / πολυχρησιμοποιημένη κάρτα, ίσως μια αλλαγή πάστας να βοηθούσε λίγο στις θερμοκρασίες με πολύ λίγα έξοδα.

• Like 2
Δημοσ.

Πέθανα..

ontopic, αν και δε βρίσκω το λόγο να πολυψαχτείς μιας και είναι καλές θερμοκρασίες, και φυσικά εφόσον δε σου παρουσιάζει πρόβλημα.. αν καίγεσαι να κάνεις κάτι και πρόκειται για παλιά / πολυχρησιμοποιημένη κάρτα, ίσως μια αλλαγή πάστας να βοηθούσε λίγο στις θερμοκρασίες με πολύ λίγα έξοδα.

S'euxaristw poly file gia thn sumboulh

Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες για κάρτα χωρίς ανεμιστήρα και αφου δεν εχεις πρόβλημα μην σε αγχώνει , δεν μπορείς να κανει και πολλα εκτος και αν αποφασίσεις να βγάλεις αυτην την ψύκτρα και να βάλεις καποια aftermarket με ανεμιστήρα για καλύτερη ψύξη

tha kostisei polla auto file kai pou borw na brw mia tetoia psyxtra me anemistira ? s'euxaristwpoly gia tis sumboules sou !

Δημοσ.

έφοσον έχεις κουτί με σωστή ροή αέρα και δεν καταπονείς την κάρτα δεν έχεις να ανυσηχείς για κάτι.

Οι θερμοκρασίες σου για passive cooling είναι πολύ καλές.

Δημοσ.

έφοσον έχεις κουτί με σωστή ροή αέρα και δεν καταπονείς την κάρτα δεν έχεις να ανυσηχείς για κάτι.

Οι θερμοκρασίες σου για passive cooling είναι πολύ καλές.

s'euxaristw poly file kai olous gia thn boithia pleon niwthw pio aneta me tis sumboules sas !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...