Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το μόνο FPS που ξέρω, που υποστιρίζει πληκτρολόγιο ποντίκι σε κονσόλα είναι το UT3 στο PS3, το οποίο μάλιστα σου έκανε ειδικό matchmaking με παίχτες που παίζουν με πληκτρολόγιο/ποντίκι και όχι με τους gamepad, για ευνόητους λόγους.

Δημοσ.

Πραγματικά άστοχο επιχείρημα για να υποστηριξεις την πρακτικότητα της κονσόλας στα fps..ίσα ίσα υποστηρίζεις το γεγονός ότι μια κονσόλα χρειαζετε να δανειστεί εξαρτηματα από pc για να παίξει πιο βολικά ένα είδος παιχνιδιού που χειρίζονται ευκολότερα οι χρήστες από pc..η δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε η απλά θες να μου την πεις χωρίς να σκεφτείς αν αυτό που λες στέκει..το ότι έχουν βγάλει πληκτρολόγιο/ποντίκι για κονσόλες επιβεβαιώνει ότι είπα για τις εταιρίες που θέλουν να προσαρμόσουν ένα μερίδιο των gamer στα console fps..

Δημοσ.

Πραγματικά άστοχο επιχείρημα για να υποστηριξεις την πρακτικότητα της κονσόλας στα fps..ίσα ίσα υποστηρίζεις το γεγονός ότι μια κονσόλα χρειαζετε να δανειστεί εξαρτηματα από pc για να παίξει πιο βολικά ένα είδος παιχνιδιού που χειρίζονται ευκολότερα οι χρήστες από pc..η δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάμε η απλά θες να μου την πεις χωρίς να σκεφτείς αν αυτό που λες στέκει..το ότι έχουν βγάλει πληκτρολόγιο/ποντίκι για κονσόλες επιβεβαιώνει ότι είπα για τις εταιρίες που θέλουν να προσαρμόσουν ένα μερίδιο των gamer στα console fps..

ε αμα ειναι ετσι ρε φιλε τοτε ουτε οι καρτες γραφικων δεν ειναι για gaming αλλα για 3d visual βλα βλα ο καθενας το βλεπει οπως γουσταρει οποτε ασε να λεω εγω τα δικα μου οπως νομιζω  πως ειναι το σωστο.

Δημοσ.

btw παιδια καηκαμε πολυ στο θεμα ποιος την εχει μεγαλη λες και εχουμε καποιο συμφερον απ αυτο η εταιριες παιρουν τα λεφτα και εμεις πειναμε good luck in the real life.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Τα παιχνίδια που υποστηρίζουν keyboard & mouse στις κονσόλες είναι ελάχιστα.

Και να θες να παίξεις η συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Το πληκτρολόγιο υποστηρίζεται από τις κονσόλες κυρίως για browsing.

Τα παραπάνω χωρίς extra συσκευές... της κακιάς ώρας.

Δημοσ.

Είμαι pc-άκιας μέχρι αηδίας.. Ειδικά όταν σκέφτομαι FPS με χειριστήριο και όχι με mouse + kb βγάζω σπυριά... Δεν μπορώ να φανταστώ CoD, Battlefield, Crysis και παλαιότερα Quake, Doom κτλ σε κονσόλα...Παρόλα ταύτα παλαιότερα είχα gamecube για να παίξω Resident Evil remake, 0 και 4. Μεγάλος fan από εποχή ps1 με τα 1,2,3. Πρόσφατα αγόρασα ps4 μόνο και μόνο για να παίζω κάποια games που δεν θα δω ποτέ στο pc. To 1o ήταν το The Last of Us... Επικό. Παρόλο που με ζόρισε λίγο να μάθω στόχο με το αναλογικό. Μην είστε κολλημένοι... όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους...

Υ.Γ. Όποιος δεν έχει παίξει The Last of Us ας δανειστεί ένα ps4 να το δει... έστω ps3. Έχω παίξει 100άδες games όλων των ειδών στα 20 σχεδόν χρόνια(είμαι 31) που ασχολούμαι με gaming, καλύτερο 3rd-person action-adventure δεν έχω ξαναδεί...

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι pc-άκιας μέχρι αηδίας.. Ειδικά όταν σκέφτομαι FPS με χειριστήριο και όχι με mouse + kb βγάζω σπυριά... Δεν μπορώ να φανταστώ CoD, Battlefield, Crysis και παλαιότερα Quake, Doom κτλ σε κονσόλα...Παρόλα ταύτα παλαιότερα είχα gamecube για να παίξω Resident Evil remake, 0 και 4. Μεγάλος fan από εποχή ps1 με τα 1,2,3. Πρόσφατα αγόρασα ps4 μόνο και μόνο για να παίζω κάποια games που δεν θα δω ποτέ στο pc. To 1o ήταν το The Last of Us... Επικό. Παρόλο που με ζόρισε λίγο να μάθω στόχο με το αναλογικό. Μην είστε κολλημένοι... όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους...

Υ.Γ. Όποιος δεν έχει παίξει The Last of Us ας δανειστεί ένα ps4 να το δει... έστω ps3. Έχω παίξει 100άδες games όλων των ειδών στα 20 σχεδόν χρόνια(είμαι 31) που ασχολούμαι με gaming, καλύτερο 3rd-person action-adventure δεν έχω ξαναδεί...

+1000000000000000

Δημοσ.

Εχω gaming pc ... και xbox one και ps4.. Περιμενα να βγει για το pc...

1ον Γιατι να το βγαλεις μετα απο 2 χρονια για το pc? χεστο.. να παιξω 1 game που ηδη αλλοι το εχουν ξεχασει κι ολας;

2ον Επρεπε αν μη τι αλλο να εχει βγει ΗΔΗ για ps4 και xbox one αν μη τι αλλο η remastered εκδοση... Που μου πουλανε κονσολες τελευταιας γενιας και μπαινεις μεσα και εχει να κατεβασεις το pinball και παιχνιδια 10 years behind... βλακειες που βρισκεις μεχρι και στο fb... 

Δημοσ.

Aν θες 1080p@60fps περιμενεις για ps5 :D

Θαυματα δεν γινονται. Εχει και συγκριτικο στο eurogamer. Αντιστοιχη με μια καρτα των 70 ευρω ειναι το ps4 (7770)

H διαφορα ειναι οτι το ποντικι στη κονσολα ειναι gadget, το ποντικι στα PC ειναι...βασικο εξαρτημα

Οτι να ειναι πραγματικα!!!!!! :X

Δημοσ.

Στην κονσόλα οι devs(Στην πλειοψηφία τους) προτιμούν τα 30FPS και την καλύτερη δυνατή ποιότητα γραφικών, παρά 60FPS και κατώτερα settings.Σε πολύ λίγα παιχνίδια βλέπεις 60άρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...