Προς το περιεχόμενο

2 Σκληροί σε macbook pro retina 2012

fcmykonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

έχω ένα macbook pro retina 2012 και έχει έναν 256 ssd.

Υπάρχει τρόπος να του προσθέσω ακόμα ένα σκληρό ?

Στα προηγούμενα macbook pro ξέρω ότι μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τη θέση του superdriver για ένα δεύτερο σκληρό.

Αυτό το μοντέλο όμως δεν έχει superdrive. Οπότε τι κάνουμε?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για δες κι εδω, αλλα δεν ξερω αν ειναι για το δικο σου μοντελο

http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Air-Retina/Apple-MacBook-Pro-Retina-2012-Drive-Internal-Flash

Ουσιαστικά σου πουλάνε ένα νέο μεγαλύτερο (240GB ή 480GB) SSD για να βάλεις μέσα στο MacBook και μαζί σου δίνουν κι ένα κιτ ώστε να μετατρέψεις τον παλιό σου SSD σε εξωτερικό USB3.

Ουσιαστικά σου πουλάνε ένα νέο μεγαλύτερο (240GB ή 480GB) SSD για να βάλεις μέσα στο MacBook και μαζί σου δίνουν κι ένα κιτ ώστε να μετατρέψεις τον παλιό σου SSD σε εξωτερικό USB3.

ναι, ελεγα μηπως τον καλυψει ο 480ρης.

Αν βάλεις έναν εξωτερικό με σύνδεση thunderbolt, η ταχύτητα του θα είναι ίδια σαν να ήταν εσωτερικός. Ή, αν σου φαίνεται ακριβός, βάλε έναν εξωτερικό με σύνδεση USB 3 (εφ´ όσον το Mac σου υποστηρίζει USB 3). Θα είναι αρκετά γρήγορος (όχι όσο ο thunderbolt βέβαια).

• Like 1

Και βέβαια ο Thunderbolt για να ειναι πολύ γρήγορος πρέπει να έχει ssd μεσα αλλιώς είναι κοντά στο USB3...

Έχω 2 δίσκους με Thunderbolt στο Mac μου. Ο ένας που έχει μηχανικό δίσκο μέσα πάει εκει κάπου 100MB πάνω κάτω. Τώρα ο άλλος με τον SSD μεσα της (SanDisk) χτυπάει 450-500MB...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...