evoracing Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 την ειχα δει πριν λιγο καιρό ,ακόμα χοντρή ειναι με γνώρισε και ντράπηκε η τύπισσα γιατι ειμαι ολιγον πανέμορφος κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να γινει άντρας και να πιάσει τη ζωή απ τα ορχίδια Έκλαψα λίγο Τις γουστάρω πολύ αυτές τις αντιδράσεις που σε βλέπουν μετά από χρόνια που έχεις αλλάξει τέρμα εμφάνιση και μετράς (να το πω έτσι). Θυμάμαι στο γυμνάσιο μου άρεσε μια από τις ποιο "ωραίες" της τάξης η Αθηνά. Τελικά έφαγα Χ (όχι και αδίκως βέβαια ) και πριν 2 εβδομάδες που την είδα στον δρόμο έπεσε σαν βδέλλα πάνω μου και να βγούμε και να πάμε για ποτό και πάει λέγοντα........ Just, no nnnnno Εγώ σου λέω με τους μπάτσους κράτα μια επαφή μπορεί να σου χρειαστούν XD 1
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γυμνάσιο&Λύκειο, 6 χρόνια στο ίδιο θρανίο με την Ελένη. Δεν θέλω να ξέρω τί κάνει, πού είναι, πώς είναι κλπ. Υπήρξε καριόλα και ντρέπομαι και μουτζώνομαι ακόμα που την έκανα παρέα τότε και δεν άνοιγα τα μάτια μου. Απ'το σχολείο με 2 άτομα κάνω ακόμα παρέα, είναι και γειτονάκια μου και τους αγαπώ πολύ.Για όλους τους υπόλοιπους όμως παλιούς συμμαθητές χέστηκα. Απλά. Ζηλεύω εσάς που είχατε καλά/ωραία σχολικά χρόνια.. 1
revolver1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Γυμνάσιο&Λύκειο, 6 χρόνια στο ίδιο θρανίο με την Ελένη. Υπήρξε καριόλα Άν είναι έτσι όπως μας τα λες πρέπει να μας δώκεις στοιχεία Εγώ δεν είχα πολλά πάρε δώσε με τους διπλανούς στο Λύκειο.Μόνο με μια απέναντι ομορφούλα/τρελιάρα που ήταν στην ρόζα νέρα και με τον μπροστινό που ήταν τάχα χαμηλών τόνων και του κολούσα τσίχλες στα αυτιά/τατουάζ από γαριδάκια στις μπλούζες. 1
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θέλω να δώκω στοιχεία άλλα γιατί ταράζομαιιιιι! 2
lifeowner771 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Απο το γυμνασιο μεχρι τωρα στη 3η λυκειου με τον Χρηστο..Kαλο παιδι,τελειως διαφορετικος χαρακτηρας απο εμενα αλλα εχει τον χαβαλε του η ολη φαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα