Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πολλούς "διπλανούς"...

Με όλους έχουμε χαθεί..

Για τον πιο κοντινό που είχα όμως έμαθα δυστυχώς οτι σκοτώθηκε σε κάποιο τροχαίο..

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ειχα πολλους διπλανους τον Γιωργο, τον Θαναση, τον Γιαννη και κανα δυο ακομα που δεν θημαμε ακομα.

Απο την μια καναμε ολο μαλακιες ειδικα στην πρωτη λυκειου και μας αλλαζαν απο την αλλη ημουν με αρκετα νεα ατομα συχνα πχ καποια φιλαρακια τοτε προτιμησαν το τεχνικο ενω εγω πηγα γενικο κλπ.

Με δυο τρεις λεμε ενα ενα γεια με εναν παμε που και που για κανενα καφε χαθηκαμε γιατι οι πιο πολλοι περασαμε σε διαφορετικες πολεις 

Δημοσ.

Με 3 άτομα κάθησα όλα τα χρόνια. Με τον έναν για 2-3 τάξεις στο δημοτικό. Δεν με ενθουσιάζει και πολύ τελευταία, αφασία έχει γίνει το παιδί, στα @@ του όλα. Καμιά 13 χρόνια κάθησα με ένα παιδί που τώρα είναι μπάτσος. Πολύ καλό παιδί. Έχουμε χαθεί με αυτόν, έχει λίγο ψιλοχαλάσει λόγω δουλειάς αλλά θα γούσταρα να βγαίναμε να τα πούμε. Ο τρίτος ήταν ένα παιδί που έμενε στην ίδια τάξη 3-4 φορές. Ο τύπος ήταν και γαμώ. Χαβαλές παρέα τα πάντα όλα. Όταν τον έλεγα να το κόψει επειδή εγώ ήμουν ο διαβαστερός το έκανε και ας τον καταλάβαινα ότι ζοριζόταν. Με αυτόν θέλω να βγούμε να μεθύσουμε. Απλά και όμορφα.

Δημοσ.

Αυτός μαλακίζεται, εσύ μια χαρά είσαι :P  :lol:

Με πέθανες XD

Μμμμ στο δημοτικό δεν θυμάμαι τις πρώτες τάξεις, αλλά από 5η με τον Δημήτριο που πλέον ούτε γεια και μένουμε 5 τετράγωνα διαφορά. Γυμνάσιο με τον Παναγιώτη. Λύκειο 1η ή μόνος ή με Αντώνη (επίσης χαθήκατε) και μετά 1η-2α ΕΠΑ.Σ και 2α-3η λυκείου (3η τώρα πάω :P) με τον Κριστιάν... :) 

Από όσους βρέθηκαν δίπλα μου στο θρανίο δεν θα ξεχάσω τον Αλέξη. Καλό και φιλότιμο παιδί, τώρα γυροφέρνει στους δρόμους για να μαζέψει να πάρει την δόση του .

Δυστυχώς όμως όπως έχει αποδεχτεί τα καλά παιδιά μπλέκουν με αυτά :(

Δημοσ.

Στο δημοτικό ο βαλαντης,γυμνάσιο σωτηρης(πήγε σε άλλο λύκειο αλλά είναι κολλητός) και τώρα ο Γιώργος (παιρνει παραπάνω απο μισό θρανίο :P)

• Like 1
Δημοσ.

Βασίλης, Δημήτρης, Τάσος, Παναγιώτης.

Να 'ναι καλά τα παιδιά, ούτε που ξέρω που βρίσκονται. Επίσης δεν έχω κρατήσει με κανέναν επαφές από το γυμνασιο-λυκειο και ούτε θέλω.

You can go all fuck yourselves!

• Like 5
Δημοσ.

Γιαννης . Καναμε λιγο παρεα στο Δημοτικο,οπως και με ολα τα αγορια της ταξης . Καλο παιδι,μενει ακομα απεναντι μου . Δυστυχως εχει καποιο ειδος διανοητικου προβληματος και γενικα δεν το εχει . Δεν ξερω καν τι κανει στη ζωη του . Το πιο ανησυχο ειναι πως με βλεπει στον δρομο τυχαια και μου λεει ενα γεια τρομαγμενος , κατεβαζει κεφαλι και τρεχει . :/

Μετα λιγο πολυ ολοι κατσαμε με ολους. Προσωπικα μρ τον Τολη , τον Αχιλλεα , τον Δημητρη , τον Ηρακλη και τον Χρηστο .

Μετα πηγαμε σε αλλα γυμνασια και με οσους πηγαμε στο ιδιο ψιλοκαναμε παρεα . Ε μετα ο καθενας ,πλησιαζε και η ηλικια του λυκειου, δικτυωθηκε με ατομα της ταξης του .

Στο Γυμνασιο θυμαμαι τον Βασιαν , τον Κωστα και την Κατεινα. Αυτα ενιοτε γιατι ημουν φυτουκλο και καθομουν μονος 1ο θρανιο μεση . Κλαιω ειλικρινα με την νερντιλα μου .

Στο Λυκειο ηρθε η μεγαλη σχαση .

Ξανα μοιραστηκαμε σε αλλα Λυκεια ξανα ο καθενας με τα καινουρια ατομα της καινουριας ταξης,και οι παρεες απο παλια εγιναν τυπικες. Στο λυκειο την εβγαλα με τον Ηλια .

Πανεπθστημιο εγινε η μεγαλη αποσχιση. Κανεις δε ξερει για κανεναν με την εννοια οτι εχουμε χρονια να τα πουμε αλλα λιγο πολυ μεσω fb ενα γεια θα το πουμε,θα παρει το ματι μας τι κανει στη ζωη του ο αλλος κλπ .

Τα ατομα τα οποια θα ηθελα να κανω reunion ειναι ΜΟΝΟ η παρεα του Δημοτικου .

Αυτοι ηταν οι πρωτοι φιλοι της ζωης μου . Δυστυχως ειναι δυσκολο μιας κ ειμαστε σκορπισμενοι και πλεον μεταξυ μας δεν εχουμε και τοση χημεια με την εννοια οτι σαφως δε θα νοιωσουμε ανετα να μαλακιστουμε. Θα εχουμε την αναμνηση της παλιας φιλιας και την χαρα αλλα σαφως και θαναι δυσκολο να σπασει ο παγος ευκολα . Ισως μονο με επιμονη και τυχη κ αυτο διοτι ο μεν ειναι στις ΗΠΑ αρα δυσκολα διαθεσιμος,ο αλλος ειναι στρατιωτικος , ο αλλος αφαντος και ο τελευταιος κλαμποβιος τρεντουλας μυκονος κλπ φαση αλλου ειδους .

Αυτα

• Like 2
Δημοσ.

τριτη τεταρτη δημοτικου ηρθε καινούριο παιδί στην τάξη όπου κάτσαμε μαζί και είμαστε ακόμα κολλητοί. στο Γυμνάσιο ο παραπάνω καθόταν στο πίσω θρανίο και εγω κάθησα με εναν αλλον στο ακριβώς μπροστά. στο Λύκειο η ιδια συνθεση τα θρανια και με τα παιδια είμαστε ακόμα κολλητοι και ειμαι πολυ χαρουμενος που κρατησε. 15-16 χρονια με τον πρωτο 13-14 με τον δευτερο..

Δημοσ.

Ερε τσακωμοι ..... για το θρανιο που να χωρίζεται στην μέση με την κάθετη γραμμη, με υπολογισμό συνήθως της παλαμης για να μην υπερβαίνει ο άλλος το χώρο σου(λέμε τώρα)

Δημοσ.

Με αρκετούς/ες,αλλά μόλις 2 άτομα θυμάμαι.

Ο ένας μπάτσος και ο άλλος με κάποια σοβαρή πνευματική νόσο(αν και από ότι έμαθα έστρωσε με φάρμακα).

Με κανέναν τους δεν κράτησα επαφή,όπως με κανέναν από σχολείο και ούτε πρόκειται ποτέ και πουθενά.

Δημοσ.

Τον δικό μου τον διπλανό στο γυμνάσιο και το λύκειο έμαθα πως τον συνέλαβαν στην Ταϋλάνδη γιατί έκλεψε κάμποσα bitcoins...

• Like 1
Δημοσ.

Με τους περισσοτερους ειμαστε "φιλοι" στο facebook και ετσι ξερω τι κανουν (αν τους δω στον δρομο ουτε γεια ομως). Η Αθανασια τρωει τα λεφτα του μπαμπα, η Δαναη ειναι αιωνια φοιτητρια στο εξωτερικο και ζει μποεμικα, η Ναταλια ειναι μοντελο και βαπορακι (το ιδιο με τοτε), η Λαερτα νομιζω ανεργη, ο Δημητρης πρεπει να ειναι ακομα καταθλιπτικος και να δουλευει οδηγος, η Ειρηνη δεν ξερω αλλα κακο χρονο να χει, η Ιρις και η Καλη δεν με εχουν στο facebook και σιγουρα ξεχναω καποιους αλλα δεν βαριεσαι, μια απο τα ιδια.

Δεν εχω επαφες με κανεναν γιατι με τους περισσοτερους δεν ειμασταν ποτε φιλοι, ισα ισα που επεφτε κοροιδία και πειραγμα. Ισως ειμαι σκατανθρωπος, παντως υποστηριζω οτι οι αλλοι εφταιγαν.

• Like 2
Δημοσ.

Με τους περισσοτερους ειμαστε "φιλοι" στο facebook και ετσι ξερω τι κανουν (αν τους δω στον δρομο ουτε γεια ομως). Η Αθανασια τρωει τα λεφτα του μπαμπα, η Δαναη ειναι αιωνια φοιτητρια στο εξωτερικο και ζει μποεμικα, η Ναταλια ειναι μοντελο και βαπορακι (το ιδιο με τοτε), η Λαερτα νομιζω ανεργη, ο Δημητρης πρεπει να ειναι ακομα καταθλιπτικος και να δουλευει οδηγος, η Ειρηνη δεν ξερω αλλα κακο χρονο να χει, η Ιρις και η Καλη δεν με εχουν στο facebook και σιγουρα ξεχναω καποιους αλλα δεν βαριεσαι, μια απο τα ιδια.

Δεν εχω επαφες με κανεναν γιατι με τους περισσοτερους δεν ειμασταν ποτε φιλοι, ισα ισα που επεφτε κοροιδία και πειραγμα. Ισως ειμαι σκατανθρωπος, παντως υποστηριζω οτι οι αλλοι εφταιγαν.

Ιδομενέα εσύ;;;

Δημοσ.

Θυμάμαι τη Μαριαννα τη χοντρή . Ηταν χοντρή κακιά και άγρια. Βάραγε τα αγόρια της τάξης μας και μας έτρωγε το κολατσιό
με είχε βάλει η κυρία να κάτσω μαζι της στην Δευτέρα δημοτικού γιατι ειχα κόψει τα μαλλιά της ξανθιάς wannabe Βουγιουκλάκη μπροστινής μου (ειχε αλογοουρά και την έκοψα στο σβέρκο) την ώρα του μαθήματος. Με βάρεσε στο κεφάλι με ενα μπουκάλι πορτοκαλάδας μάρκα λουξ που ηταν σκληρό και με πόνεσε και της λεω τι βαράς μωρή μπουντάνα ?? (έβριζα απο μικρός αν και δεν έβριζαν σπίτι μου μάθαινα απο τη γειτονιά) .

με πιάνει η δασκάλα απ το χέρι και μου λέει "τι ειπες?" 
τι θες μωρη και εσύ την λέω
στον διευθυντή  ΑΜΕΣΩΣ με λέει 

τη θυμάμαι έκανε λες και σκότωσα , what a drama queen , dat bitch i hope shes dead already που λέει ο λόγος οχι οτι θέλω να πεθάνει , ειπαμε δεν ειμαι κ κακός , ειμαι ψυχούλα

και που λέτε με πάει και με λέει γιατι το έκανες αυτό Νικολάκη ? (ηταν καλός ο τυπος)
αφου με βαράει η χοντρή τον λέω 
και τελικά με άλλαξε τμήμα , με πήγε στο άλλο με την Γιώτα την κακαρέτζα (έτρωγε τις μύξες της μανιοδός και με ερχόταν εμετός)
"αρώστησα" για καμια εβδομάδα και τελικά πρέπει να παρακάλεσε η μάνα να με βάλουν πάλι στο τμήμα που ημουν 
πήγα και όλα καλά , κάθε μέρα τιμωρία αλλα η χοντρή δεν με ξανα πλησίασε 

την ειχα δει πριν λιγο καιρό ,ακόμα χοντρή ειναι 
με γνώρισε και ντράπηκε η τύπισσα γιατι ειμαι ολιγον πανέμορφος

με τα άλλα παιδιά δεν έχω επαφές εδω και 2-3 χρόνια, άλλοι πήγαν σε άλλες μεριές της Ελλάδας για την σχολή τους άλλοι έγιναν μπάτσοι κ δε θέλω παρε δώσε μαζι τους , γενικά ειναι όμορφα τα παιδικά χρόνια αλλα μέχρι εκεί 

κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να γινει άντρας και να πιάσει τη ζωή απ τα ορχίδια  :-)

• Like 5
Δημοσ.

Τον δικό μου τον διπλανό στο γυμνάσιο και το λύκειο έμαθα πως τον συνέλαβαν στην Ταϋλάνδη γιατί έκλεψε κάμποσα bitcoins...

Αυτο ηταν πρωταπριλιατικη φαρσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...