Προς το περιεχόμενο

[BOOKS] The Strain (Book Spoilers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στα βιβλια ζει και η μανα και πεθαινει στο 2 βιβλιο αλλα μαλλον το πανε να μεινει ο ποντικοκυνηγος και η χακερ μαζι γιαυτο πεθαναν την νορα...

Δημοσ.

Ακριβως και εγω αυτο καταλαβα

Παιζει να παρακαμψαμε πολλα απο το 2ο βιβλιο οπως τον θανατο των Αρχαιων και του Σετρακιαν και να παμε στο 3ο βιβλιο και τους φανηκε κουλο ενω η Νορα με τον Φετ δεν εχουν μιλησει μεταξυ τους, ξαφνικα να αρχισουν να μπαλαμουτιαζονται οποτε σου λεει σκοτωσε την και κανε Νορα την Ντατς

Παντως ειναι η πρωτη τοσο σημαντικη αλλαγη απο τα βιβλια

Μου κανει εκπληξη καθως η Νορα και ο Φετ ειναι οι μονοι που ζουν στο τελος

AAWMN εισαι σιγουρος για την Κελι? Γιατι εγω θυμαμαι οτι ζει μεχρι την καταδιωξη στο τελος?

edit Ετσι για το τυπικο, το τσεκαρα, η Κελι σκοτωνεται στο τελος του 3ου απο τον Εφ στην μαχη στα σπιτακια σε εκεινα τα νησια που εχουν παει

Δημοσ.

Ακριβως και εγω αυτο καταλαβα

Παιζει να παρακαμψαμε πολλα απο το 2ο βιβλιο οπως τον θανατο των Αρχαιων και του Σετρακιαν και να παμε στο 3ο βιβλιο και τους φανηκε κουλο ενω η Νορα με τον Φετ δεν εχουν μιλησει μεταξυ τους, ξαφνικα να αρχισουν να μπαλαμουτιαζονται οποτε σου λεει σκοτωσε την και κανε Νορα την Ντατς

Παντως ειναι η πρωτη τοσο σημαντικη αλλαγη απο τα βιβλια

Μου κανει εκπληξη καθως η Νορα και ο Φετ ειναι οι μονοι που ζουν στο τελος

AAWMN εισαι σιγουρος για την Κελι? Γιατι εγω θυμαμαι οτι ζει μεχρι την καταδιωξη στο τελος?

edit Ετσι για το τυπικο, το τσεκαρα, η Κελι σκοτωνεται στο τελος του 3ου απο τον Εφ στην μαχη στα σπιτακια σε εκεινα τα νησια που εχουν παει

Η νορα ηθελα να γραψω οχι η μανα.... :mad:

αν θυμασαι  η μανα τις νορας πεθαινει στο τρενο και οχι η νορα, βεβαια δεν δειξανε ουτε τον θανατο του σετρακιαν ουτε του γερμανου που στα βιβλια γινεται στο τελος του 2. μαλλον στην 3 σεζον θα δειξουν το θανατο του σετρακιαν, γερμανου, αρχαιων και οτι εγινε στα τελευταια κεφαλαια και λιγο απο την αρχη του 3 βιβλιου. και θα παμε και για 4 σεζον....

Δημοσ.

Η νορα ηθελα να γραψω οχι η μανα.... :mad:

αν θυμασαι  η μανα τις νορας πεθαινει στο τρενο και οχι η νορα, βεβαια δεν δειξανε ουτε τον θανατο του σετρακιαν ουτε του γερμανου που στα βιβλια γινεται στο τελος του 2. μαλλον στην 3 σεζον θα δειξουν το θανατο του σετρακιαν, γερμανου, αρχαιων και οτι εγινε στα τελευταια κεφαλαια και λιγο απο την αρχη του 3 βιβλιου. και θα παμε και για 4 σεζον....

Βασικα δεν εχουν δειξει παρα πολλα ενω εχουν κανει καποιες σημαντικες αλλαγες, πχ εχει ηδη πεθανει ο Μπαρνς που γινεται ο αρχι-γερμανοτσολιας του αφεντη στην νεα ταξη πραγματων, ενω ο Παλμερ εχει υπερβει κατα πολυ τον χρονο που ειχε στα βιβλια

Επισης εχουν σκοτωσει την μανα του Γκας που για μενα ηταν πολυ καλο side-story οπως το ειχε κανει με το κρανος που την κρατουσε ζωντανη.

Και φυσικα ο Αικχορστ που απο Γ' Εθνικη τον εχουνε κανει Τσαμπιονς Λιγκ κακο σε σημειο που εχουμε ξεχασει ποιος ειναι ο Αφεντης

Τεσπα, ολη η 2η σεζον δεν ειχε ΚΑΜΙΑ σχεση με τα βιβλια, μα καμια, ηταν εντελως καινουρια ιστορια η οποια

α. δεν μου αρεσε. Απλα μου φανηκε κατωτερη των βιβλιων

β. Ειχε τρομερο προβλημα συνοχης στην εκτελεση. Δυο χρονια τωρα στο 50% της σειρας εχει ερθει το End of Days και στο αλλο 50% δουλευουν κανονικα οι deliverαδες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...