Προς το περιεχόμενο

[BOOKS] The Strain (Book Spoilers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω διαβάσει τα βιβλία αλλά λογικά θα επιλέχθηκαν γιατι εχουν πιο οξυμένες τις άλλες αισθήσεις. 

• Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βλέπω ότι η σειρά έχει αρχίσει να κρατάει κάπως το βασικό στορυ από τα βιβλία και να αλλάζει όλα τα άλλα. Το έχετε παρατηρήση και εσείς η μόνο εμένα μου φαίνεται;

Δημοσ.

Εγώ τα διάβασα και τώρα δεν μου κάνει όρεξη να δω τη σειρά γιατί έχουν σκίσει τα βιβλία και κάνουν ότι θέλουν στη σειρα

• Super Moderators
Δημοσ.

o άλλος πλέον λέγεται Vaun (δεν είχαν αναφέρει όνομα στην 1η season), series exclusive character...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν εχω διαβάσει τα βιβλία αλλά λογικά θα επιλέχθηκαν γιατι εχουν πιο οξυμένες τις άλλες αισθήσεις.

Ναι, μονο που στα βιβλια ειναι τυφλα επειδη κατα την εκλειψη κοιταξαν τον ηλιο με γυμνο ματι. Επισης δεν ειναι τοσο νιντζα και τοσο αραχνες οσο στη σειρα

βλέπω ότι η σειρά έχει αρχίσει να κρατάει κάπως το βασικό στορυ από τα βιβλία και να αλλάζει όλα τα άλλα. Το έχετε παρατηρήση και εσείς η μόνο εμένα μου φαίνεται;

Στον 1ο κυκλο ηταν σαν να πηγαινε το βιβλιο απο Αθηνα-Πατρα με την Παλια και η σειρα με την Νεα Εθνικη

Δηλαδη με αλλη πορεια αλλα απο τα ιδια μερη

Ε, στον 2ο ειναι σαν να πηγαινεις Αθηνα-Γιαννενα ο ενας απο κεντρικη Ελλαδα ο αλλος απο Αντιρριο

Καμια σχεση σαν υποθεση, 10 νεοι χαρακτηρες, οι παλιοι χαρακτηρες δεν ειναι οι ιδιοι, οι σχεσεις δεν ειναι οι ιδιες ακομα και η υποθεση δεν ειναι η ιδια, οποτε δεν ξερουμε τι θα γινει. Ισως το κανουν για να εχει νεο ενδιαφερον, ισως το κανουν γιατι τα βιβλια εχουν συγκεκριμενο οριζοντα, τωρα μπορουν να το τραβηξουν απο 2 εως 10 σεζον

Ακομα και οι κανονες εχουν αλλαξει, πχ οι βρυκολακες μιλανε κανονικα και οχι τηλεπαθητικα, υπαρχει τροπος να πολεμησεις τον ιο, το σκουληκι σου δινει ζωη (ενω κανονικα το ασπρο αιμα σου δινει ζωη, το σκουληκι μεταφερει τον ιο)

Ελπιζω να δειξουν τις γαματες σκηνες, πχ το τρενο που την πεφτουν στο μετρο τα ζομπι, τον πυρηνικο αντιδραστηρα που πεθαινει ο Σετρακιαν κτλ και κυριως να μην μας χαλασουν το origin των βαμπιρ

Δεν θα με χαλαγε, δεν ειμαι κολλημενος με τα βιβλια, αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν βγαζει νοημα και ειναι λιγο μαλακια η υποθεση στη σειρα

Στα βιβλια σου επετρεπε να διαβαζεις και πραγματα που γινονταν κανονικα (οπως η δημοπρασια που πανε για το Lumen)γιατι ειναι πολυ πιο συντομο το διαστημα, τωρα καιγεται η ΝΥ και ο πλανητης και η αμερικη στα παπαρια τους, στη ΝΥ πανε για φαγητο, ανοιγουν τα μαγαζια κτλ.

Και επισης δεν εχει πολυ ενδιαφερον, ειναι σαν να συνεχιζει απο τον 1ο κυκλο

Δημοσ.

Ναι, μονο που στα βιβλια ειναι τυφλα επειδη κατα την εκλειψη κοιταξαν τον ηλιο με γυμνο ματι. Επισης δεν ειναι τοσο νιντζα και τοσο αραχνες οσο στη σειρα

Δεν νομίζω. Αν και έχει περάσει καιρός, νομίζω πως ο Master έψαχνε παιδιά που γεννήθηκαν τυφλά γιατί όντως θα ήταν πιο ninja vamps και πιο καλοί trackers

Δημοσ.

Δεν νομίζω. Αν και έχει περάσει καιρός, νομίζω πως ο Master έψαχνε παιδιά που γεννήθηκαν τυφλά γιατί όντως θα ήταν πιο ninja vamps και πιο καλοί trackers

Το τσεκαρα και στο βιβλιο, ειναι (κυριως) παιδακια που το επαθαν απο την εκλειψη. Εχουν καποια τηλεπαθητικα χαρισματα, εχουν μια παιδικη ευκινησια αλλα γενικα δεν υπερτερουν σωματικα απο ενα mature βαμπιρ (στη σειρα ουσιαστικα ειναι super soldiers και κλασεις ανωτεροι απο τα αλλα βαμπιρ)

Επίσης δεν ειναι "κουμπωμενα" με την Κελι, πχ υπαρχει σκηνικο που τα εχει μαζι του ο Μπολιβαρ

Στη σειρα παντως δειχνει οτι ειναι εκ γενετης τυφλα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...