DKNI Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ήταν τότε που πήγε στο Άμστερνταμ, δήθεν επειδή είχε το Occido Lumen, για να το πουλήσει σε έναν (γιατρό i think) από την Τρεμπλίνκα. Βαμπίρ ο τελευταίος. Αυτόν που τεμάχισε και πέταξε στην θάλασσα.Ναι, το θυμαμαι το σκηνικο, ειναι ο γιατρος που στη σειρα το λεει στον Αικχορστ "θυμασαι τον φιλο σου τον δρ. Ταδε που ηταν ο γιατρος στο στρατοπεδο (στην σειρα ποτε δεν λενε οτι ηταν η Τρεμπλινκα το στρατοπεδο). Τον σκοτωσα και τον πεταξα στην θαλασσα σε κομματια" Μακαρι να μας δειξουν σε Flashback την ιστορια, ηταν πολυ γαματη. Το σκηνικο το θυμαμαι πολυ καλα, αλλα δεν θυμαμαι την αναφορα "το 1972 ημουν στο Αμστερνταμ, 46 χρονων". Αφου το λες, καπου θα το εγραφε και το εχω ξεχασει
Kostasspil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 και αρα μιλαμε για 88 χρονων χαρακτηρα Και με σπασμένα δάχτυλα
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 To βιβλιο γράφτηκε το 2009 O Σετρακιαν υποτιθεται ειναι 83. Επισης στα βιβλια δεν κανει και παρα πολλα action scenes -πχ η μαχη με ξιφος με τον Αφεντη ειναι με Φετ και Εφ, οχι Σετρακιαν - ενω δειχνει σε πολλα σημεια τα προβληματα υγειας με την καρδια, περισσοτερα απο τη σειρα. Μαλιστα η μαχη με τον Μαστερ χανεται γιατι παθαινε κατι σαν εμφραγμα στο δωματιο και ο Εφ παραταει τον Φετ μονο του με τον Μαστερ για να σωσει τον Σετρακιαν που παθαινει εμφραγμα (εχω ξεχασει πως γλυτωνει σε αυτη τη σκηνη ο Φετ btw) Επισης στα βιβλια το ασημι γενικα ειναι πολυ πιο lethal απο την σειρα για τα βαμπιρ O Τζακ Νικολσον ας πουμε ειναι 77. Ενας 5 χρονια μεγαλυτερος Τζακ Νικολσον που απλα δινει σοφια και σκοτωνει με σπαθι που με 1-2 χτυπηματα καθαριζεις ενα βαμπιρ δεν ειναι τοσο out of logic για τα βιβλια Στην σειρα ναι, οχι μονο τα οπλα του δεν ειναι τοσο lethal για τα βαμπιρ αλλα και ο ιδιος μπαινει σε hand to hand combat που δεν στεκει, αν σκεφτουμε πως ειναι 2014 και αρα μιλαμε για 88 χρονων χαρακτηρα Ναι αλλα ο Τζακ εχει καταναλώσει τη μιση κοκα του πλανητη!
Kostasspil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Ο Τζακ Νίκολσον είναι ο Τζόκερ, μπορεί να κάνει ο,τι θέλει your argument is invalid
DKNI Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ο Τζακ Νίκολσον είναι ο Τζόκερ, μπορεί να κάνει ο,τι θέλει your argument is invalidΣε ποια ταινια? Ελπιζω να μην ΞΑΝΑαρχισουμε για την παπαρια του Μπαρτον το '89 οπου ο Τζακ Νικολσον επαιζε τον Τζακ Νικολσον On drugs
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχαχχα μα έτσι δεν υποτίθεται ότι ήταν ο Τζόκερ? Για δέσιμο
DKNI Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καμια σχεση ομως? Τζοκερ=Χαος Ο Νικολσον τον επαιξε απλα ως γραφικο τρελο
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Τζοκερ=Χαος ναι, γιαυτο τα ειχε προσχεδιασε ολα στην εντελεια.
Kostasspil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Καμια σχεση ομως? Τζοκερ=Χαος Ο Νικολσον τον επαιξε απλα ως γραφικο τρελο Δεν είμαι DC fan οπότε δεν ξέρω. Υποθέτω ο Χιθ ήταν πιο κοντά σε Τζόκερ δηλαδή
KilliK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Υποθέτω ο Χιθ ήταν πιο κοντά σε Τζόκερ δηλαδή εξαρταται για πια κομικ εκδοχη μιλαμε. στην post-80s version, o Ledger ειναι πιο κοντα αφου παρουσιαζεται ως μια χαοτικη δυναμη καταστροφης. απο την αλλη ο Tζοκερ του Νικολσον ηταν πιο κοντα στις pulp ριζες του κομικ οταν ηταν στην αρχη του, ως ενας τρελος criminal mastermind με σαδιστικο χιουμορ.
Kostasspil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Το ξανασκέφτηκα πάντως, και δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος ως προς τα παιδιά-βαμπίρ. Μπορούν άνετα να το βάλουν στη 2η
DKNI Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δεν είμαι DC fan οπότε δεν ξέρω. Υποθέτω ο Χιθ ήταν πιο κοντά σε Τζόκερ δηλαδή Των τελευταιων 30 ετων Αλλιως για τα πρωτα 30 χρονια ο πιο κοντινος ηταν ο Ρομερο της σειρας του '60 Εκεινη η σειρα φαινοταν γελοια αλλα ηταν απολυτα πιστη στα κομικς Μπατμαν για τα πρωτα 30 χρονια
Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ειχε εξηγηθει στα βιβλια γτ επιλεχτηκαν τυφλα παιδια για feelers? Ή απλά έτυχε?
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Ειχε εξηγηθει στα βιβλια γτ επιλεχτηκαν τυφλα παιδια για feelers? Ή απλά έτυχε? Πάνε χρόνια απο τότε που τα διάβασα, αλλα έχει κάτι να κάνει με την ερώτηση που έκανε ο Γερμανός - ψάχνει τα παιδιά που γεννήθηκαν τυφλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα