Προς το περιεχόμενο

[BOOKS] The Strain (Book Spoilers)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα αφου ειναι 7 θα τουσ δουμε σε μελλοντικα επεισοδια να εμφανιζονται, Κρητικοσ λεσ :P 

με τον παλμερ τη θα γινει παρακατω? επισησ ο σετρακιαν απλως εχει την πειρα και θελει να ξανανιώσει οτι κανει κατι στην ζωη του γιαυτο το παιζει μαγκας...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε καλά και ο Εικχορστ είναι υποτίθεται ο συντονιστής των πάντων κάτι που δεν ισχύει στα βιβλία.

Αυτο ειναι άλλο θεμα. Εκτος απο δαύτους που δεν υπήρχαν οπως την χακερου εχουν αλλάξει τα φώτα σε όλους σχεδόν

Μονο τον Εφ, τον Σετρακιαν, τον Γκας και λιγο την Νορα αναγνωρίζω

Φετ; Καμία σχεση

Πάλμερ; Καμία

Εικχορςτ; Καμία

Φιτζέραλντ; Καμία

Τζιμι κέντ; Καμία

Δημοσ.

Έχοντας δει την πρώτη σεζόν πήρα το δεύτερο βιβλίο. Υπάρχει κάτι που έχω χάσει και πρέπει να ξέρω πριν αρχίσω την ανάγνωση του;

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που έχω χάσει και πρέπει να ξέρω πριν αρχίσω την ανάγνωση του;

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις για το βιβλίο με βάση την σειρά? Όχι βέβαια.

Δημοσ.

Εννοώ μη έχοντας διαβάσει το πρώτο βιβλίο και ξεκινώντας το δεύτερο, έχοντας μόνο δει τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, υπάρχει κάτι σημαντικό που έγινε στο πρώτο βιβλίο και θα πρεπε να γνωρίζω;

Δημοσ.

Εννοώ μη έχοντας διαβάσει το πρώτο βιβλίο και ξεκινώντας το δεύτερο, έχοντας μόνο δει τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, υπάρχει κάτι σημαντικό που έγινε στο πρώτο βιβλίο και θα πρεπε να γνωρίζω;

Ααα πήρες το δεύτερο βιβλίο! My bad.

Να σου απαντήσω δε μπορώ, πάνε χρόνια που το διάβασα και δε ξέρω πόσο καλή ήταν η μεταφορά απο αυτήν την άποψη. Φαίνεται πάντως πως ο πρώτος κύκλος θα τελειώσει εκεί που τελείωσε και το πρώτο βιβλίο αλλα θα δείξει σε λίγες βδομάδες αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι, ίσα ίσα η σειρα εχει παει λιγο παρακάτω

Οι περισσότεροι χαρακτήρες που δεν υπάρχουν στην σειρα η στο 1ο βιβλίο δν εχουν σημασια, οι ιστορίες ειναι διαφορετικές, πολλοί χαρακτήρες ειναι διαφορετικοί αλλα όλα τα σημεια έναρξης και κατάληξης ειναι τα ίδια.

Αν είχες διαβάσει το 1ο βιβλίο θα απόρους εσυ για τη σειρα αλλα δεν εχεις χασει κατι σπέσιαλ

Δημοσ.

Διάβασα ήδη το δεύτερο και συνεχίζω στο τρίτο στη μέση.. Ωραία πλοκή στα βιβλία, το θέμα είναι πως δύσκολα η σειρά θα αναπαραστησει τα σκηνικά των βιβλίων χωρίς θεαματική αύξηση στο μπατζετ

Δημοσ.

Αυτο ακριβως

Το 2ο και 3ο βιβλιο ειναι πιο epic φαση απο το 1ο. Πως θα το δειξουν αυτο? Απο την αλλη FX δεν ειναι και ασημαντο δικτυο

Ενιγουει, το θεμα ειναι πως θα παει απο το 2χ3-2χ4 και μετα καπου εκει θεωρω οτι θα κριθει αν αντεχει ή οχι, αποκει και περα, οσοι πιστοι, θα παραμεινουν

Δημοσ.

Βλεποντας και το 1χ11, ελπιζω να ΜΗΝ ηταν αυτο η συναντηση προς το τελος του The Strain με τον Master (που στα βιβλια ειχε γινει στο οικημα του Μπολιβαρ) γιατι πραγματικα αν την αντικατεστησαν με αυτη, ειναι τραγικη

Επισης, δεν θυμαμαι σε κανενα σημειο των βιβλιων να λεει οτι τα βαμπιρ μπορουν να σκοτωθουν με σφαιρα στο κεφαλι - κανονικη, οχι ασημενια - ή με ηλεκτροπληξια

• Like 1
Δημοσ.

Βλεποντας και το 1χ11, ελπιζω να ΜΗΝ ηταν αυτο η συναντηση προς το τελος του The Strain με τον Master (που στα βιβλια ειχε γινει στο οικημα του Μπολιβαρ) γιατι πραγματικα αν την αντικατεστησαν με αυτη, ειναι τραγικη

Το ίδιο σκέφτηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...