neggo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω πρόγραμμα που να μπορεί να ξεχωρίζει γιά το αν αυτό που ακούω είναι φωνή ή κάποιο ηλεκτρομαγνητικό σήμα. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
άδικος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε εσύ ούτε το μικρόφωνο σου μπορούν να ακούσουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. 3
neggo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε εσύ ούτε το μικρόφωνο σου μπορούν να ακούσουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ισως?
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο ηχητικά κύματα μπορεί να ακούσει ο άνθρωπος το αν τα μετατρέπει μετά κάποια συσκευή σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα/σήματα είναι άλλο θέμα, ο Η/Υ τα μετατρέπει σε ψηφιακό σήμα που δεν είναι κανενός είδους κύμα... Και δεν υπάρχει πρόγραμμα που μπορεί να ξεχωρίσει κυματομορφές φωνής από άλλες.
neggo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ας υποθέσουμε ότι έχω ένα voice recorder και εκεί καταγράφεται κάτι σαν φωνή που όμως δεν ακούγεται καλά. Έτσι, δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται γιά φωνή ή κάποια άλλη παρεμβολή όπως π.χ. ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που το ελέγχεις και αν βγεί αρνητικό τότε πρόκειται γιά φωνή.
άδικος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ΔΕΝ μπορείς να ηχογραφήσεις ηλεκτρομαγνητικά κύματα. ΔΕΝ είναι ήχος λέμε! Μην μπερδεύεσαι με ηχητικό θόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα