Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 2 περίπου χρόνια χρησιμοποιώ την υδρόψυξη της corsair H70

Την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη από ένα παιδί από εδώ, με 2 χρόνια και κάτι στην πλάτη της.. εδώ και 2-3 μήνες είδα αύξηση 10-15 βαθμούς παραπάνω από ότι πριν, ξέρω ότι είναι καλοκαίρι, αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει αρχίσει να πνέει τα λοίσθια μιας και ο χρόνος ζωής της φθάνει στο τελος του..

Ψάχνω λοιπόν να την αντικαταστήσω, και έχω πελαγώσει λίγο μιας και υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα.. Το όνειρό μου είναι ένα διπλό ψυγείο, αλλά το κουτί μου δεν μου επιτρέπει πολλά περιθωρια για αυτό αν και υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει... \

Εναλλακτική 1:

Θα ήθελα για αρχή να μου συστήσετε κάποια καλή υδρόψυξη με μονό ψυγείο για να την αλλάξω αν ειναι εύκολο..Push/pull ανεμιστήρες και με πολύ καλά αποτελέσματα ψύξης

Εναλλακτική 2:

Επίσης υπάρχει και η άλλη εκδοχή η οποία όμως μπορεί να γίνει με προϋποθέσεις... Το κουτί μου όπως είναι τώρα έιναι το εξής :

6fiANIG.jpg

ZNOyccr.jpg

Σκεφτόμουν να κόψω και να βγάλω το cage για τους δίσκους μιας και μπροστά το κουτί έχει 2 ανεμιστήρες μπροστά από τη θήκη για τους σκληρούς και να βάλω πάνω σε αυτό την υδρόψυξη με το διπλό ψυγείο... Το οποιο απαιτεί δουλειά , αλλά μπορεί να γίνει με 2 βασικές προοπτικές:

1) το ψυγείο να έχει μήκος 26-27 εκατοστά max 

2) Ο σωλήνας που συνδέει ψυγείο-αντλία να είναι 31-40 εκατοστά το πολύ 

Υπάρχει  κάποια υδρόψυξη με διπλό ψυγείο που να πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις;

Δημοσ.

Το ηχείο κάτω από το pc το δουλεύεις, ή είναι για διακόσμηση;

Στο λέω αυτό γιατί βλέπω έχεις μηχανικούς δίσκους και είναι αιτία να τους καταστρέψεις.

Φτιάξε και λίγο καλλίτερα τα καλώδια μέσα.

όσο για την θερμοκρασία βάλε άλλη πάστα, να ξέρεις ότι θέλει αλλαγή κάθε χρόνο και το ιδανικό είναι κάθε 6 μήνες.

και αποδίδουν το max μετά από 2 μέρες χρήση.

Δημοσ.

θα κάνω μια αλλαγή πάστας, ξέρεις πόσο χρόνο μπορεί να κρατήσει το σωληνάριο? ειχα παρει ένα πριν από 1 χρόνο , και μου εχει μέινει αρκετό (αρκετά καλό της Noctua) μπορω να το χρησιμοποιήσω ή να πάρω άλλη θερμοαγώγιμη?

Το ηχείο  έίναι μόνο διακοσμητικό, δεν υπάρχει κίνδυνος .. :D

Δημοσ.

θα κάνω μια αλλαγή πάστας, ξέρεις πόσο χρόνο μπορεί να κρατήσει το σωληνάριο? ειχα παρει ένα πριν από 1 χρόνο , και μου εχει μέινει αρκετό (αρκετά καλό της Noctua) μπορω να το χρησιμοποιήσω ή να πάρω άλλη θερμοαγώγιμη?

Το ηχείο  έίναι μόνο διακοσμητικό, δεν υπάρχει κίνδυνος .. :D

Γιατι ο μαγνητης μεσα δεν λειτουργει χωρις ρευμα? :P

Μια χαρα ειναι αν ηταν κλεισμενο καλα και σε θερμοκρασια δωματιου

Δημοσ.

αυριο θα το λύσω όλο, θα το καθαρίσω και θα δω τι δεν παει καλα... πάντως πεειδή σύντομα θα αλλάξω υδρόψυξη θα το εκτιμουσα να μου προτείνατε μερικές υδροψύξεις

ευχαριστώ!

Δημοσ.

λοιπόν, άλλαξα σήμερα την πάστα, καθάρισα την ψήκτρα τους ανεμιστήρες και το κουτί, τακτοποίησα και τα καλώδια και η θερμοκρασία που παίρνω είναι 40C σε idle, όσο δλδ και πριν.. 

Δημοσ.

λοιπόν, άλλαξα σήμερα την πάστα, καθάρισα την ψήκτρα τους ανεμιστήρες και το κουτί, τακτοποίησα και τα καλώδια και η θερμοκρασία που παίρνω είναι 40C σε idle, όσο δλδ και πριν.. 

φιλαράκι θέλει κάνα δυο μέρες να δουλέψει η καινούργια πάστα για να αποδώσει τα μέγιστα.

Δημοσ.

φιλαράκι θέλει κάνα δυο μέρες να δουλέψει η καινούργια πάστα για να αποδώσει τα μέγιστα.

Οχι αν μιλάμε για την θερμοαγώγιμη της Noctua...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...