Προς το περιεχόμενο

Airties rt 211 πρόβλημα με Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα περίεργο πρόβλημα εδώ και δύο εβδομάδες. Προσπαθώ να συνδεθώ στο Facebook απο συσκευή κινητού στο εν λογω ρουτερ και δεν μου κάνει update. Το προβλημα δεν είναι θέμα του Application η του κινητόυ γιατι με το που συνδέομαι σε άλλο ρουτερ ολα καλα αλλα με το συγκεκριμενο που έβαλα στο σπίτι πριν από δυο εβδομάδες εχω πρόβλημα. Στο ίντερνετ είμαι κανο ικα συνδεδεμένος και μπορω να κανω τα πάντα, μόνο με το update στο Facebook εχω πρόβλημα. Ξέρει κανείς τίποτα να με κατευθύνει;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα περίεργο πρόβλημα εδώ και δύο εβδομάδες. Προσπαθώ να συνδεθώ στο Facebook απο συσκευή κινητού στο εν λογω ρουτερ και δεν μου κάνει update. Το προβλημα δεν είναι θέμα του Application η του κινητόυ γιατι με το που συνδέομαι σε άλλο ρουτερ ολα καλα αλλα με το συγκεκριμενο που έβαλα στο σπίτι πριν από δυο εβδομάδες εχω πρόβλημα. Στο ίντερνετ είμαι κανο ικα συνδεδεμένος και μπορω να κανω τα πάντα, μόνο με το update στο Facebook εχω πρόβλημα. Ξέρει κανείς τίποτα να με κατευθύνει;

δυστυχως πηρες μια χαλια μαρκα για ρουτερ αλλα οκ.δοκιμασε ένα δυο πραγματα μπας και παιξει.

α.Firmware update για το airties.

β.δοκιμασε με ξεκλειδωτο το wireless να δουμε αν θα το κανει ή όχι.για δοκιμη μονο να δουμε αν σκαλωνει με τον τυπο κλειδώματος του ρουτερ αν και δυσκολο

γ.για το κινητο θα περναγα προληπτικα και το τελευταιο android που μπορει να εχει η συσκευη.

δ.αν εχεις pppoe/llc δοκιμασε Pppoa/vcmux και το αναποδο.

η τελευταια λυση θα ηταν να παιξεις με το Mtu αν εχει επιλογή.απο 1492 σε 1500 ή σε 1450 αν και το τελευταιο μπορει να σου μειωσει λιγο την ταχυτητα.κατι άλλο δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...